Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Gizli Üye(25-29)1 yılGün içinde akşam için seni özledim vs gibi seks mesajları atmak, akşamları ona sürpriz olarak mum alıp yakmak masaj yapıp özel hissettirdikten sonra cinsellik, kadın icin düşünülmüş özel bir kıyafet olabilir (fantezi kıyafeti), internette fantezi oyunları satılıyor. Eve gelir gelmez sarılıp öpüp vücuduna dokunmak akşam seni istiyorum çok özledim hayalini kurdum demek. Bugün istediğin bişey varsa özgürce söyle yapmaya hazırım demek vs vs
012 Yorumla
Soran1 yılBak kıyafet konusu bir çok aldım gün içinde mesaj da atarım hatta geceye sözleşiriz de ansızın bazen olmuyor çocuklar var ama bizde değişiklik eşim için hep farklı pozisyon benim isteklerimi pek önemsemiyor
Cevap sahibi1 yılİsteklerinizi söylüyor musunuz açıkça? Bugün de bana Özel olsun mu diye bi gülüşle bu soruyu sorunca ne cevabı geliyor? Kendiniz tatmin olmazsanız olmaz zaten iki taraf da tatmin olmalı size karşı tavrı söylemi nedir
Soran1 yılÇok açık söylüyorum ben isteklerimi ama arzu larımı kabul etmiyor genelde tatmin olamıyorum maalesef yaparım deyip yapmıyor
Cevap sahibi1 yılSende mal degilsin onu memnun edip durmak görevin değil kendini de dusuneceksin. Yapmıyorum de çek kendini, ben sana o kadar ozenmeme rağmen benim isteklerimin hiç bir önemi yok kendimi kötü hissediyorum yapmak istemiyorum de açıkça. O zaman dank eder. Hep kabul edip memnun edince seni görememiş belli ki. Rest cek en güzeli bu.
Soran1 yılYapmadığım zamanlar oldu uzun süre ama çok değişen bişey olmuyor benim istediğim gibi olmuyor ama
Cevap sahibi1 yılSenin doyumun kadar benim de doyumum önemli ben tatmin olmadigimda seni de yeterince tatmin edemiyorum içimden gelmiyor başka yollara başvurmak istemiyorum seni seviyorum ve değer vermeni bekliyorum diye bi konuşma yapsaniza tavrı ne olacak. Kolay kolay bi kadın bunu pek reddetmez çünkü. Eğer kabul etmezse de seni cezalandırmak gibi bir niyetim asla yok ama değer görmediğim yerde benimde içimden gelmiyor bir süre benden bişey bekleme diye konus
Soran1 yılBak bunu çok dedi ben sana yetmiyorum gibisinden denemeye çalışıyor isteklerimi ama işte olmuyor zorda değil aslınnda
Cevap sahibi1 yılNe istiyorsunuz peki?
Soran1 yılBen birlikte video izlemeyek uygulamak yaptıklarımızı videoya çekmek ve birde iyi bir oral video izlemek hiç kabul etmedi diperleri evet ama oralda çok midesi bulanıyor Muş
Cevap sahibi1 yılİzlemesine pek gönlü olmayabilir ondan başkasından zevk almaniz kötü hissettirir ama kendi videonuzu çekmek istemeniz gayet doğal buna ikna olur sanki tamam izlemeyelim ama seninle bir filmim olsun istiyorum sen benim esimsin diyerek belki olabilir. Oralde de çoğu kadının midesi bulanir buradaki etken onun hepsini ağzına almasını beklemeyin küçük dile p. enis dokununca otomatik ogurme oluyor çünkü. Dışını dilinle yala ağzına alma deyin öyle alisabilir. Bir de oral öncesi mutlaka genital bölgenizi yıkayıp sabunlayin kötü koku çok etkiliyor. Bu şekilde aşama olarak deneyin derim
Soran1 yılBunlar denen miş ve olmamış hijyen konusun da da fazla ve aşırı titizimdir
Soran1 yılHak ettiğini düşündüm
Kızlar Ne Diyor
Gizli Üye(25-29)1 yılBence ortamdır ve başlama şeklidir
03 Yorumla
Soran1 yılOrtam derken
Cevap sahibi1 yılYa bazen herkesin içinde başlıyoruz mesela bacağımı okşuyor ya da ben onun bacağını okşuyorum birileriyle konuşurken buda beni heyecanlandırıyor
Soran1 yılYok bunu yapamayız ki birileri görür diye
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar