Cinsel Yaşam Seks partnerim beni terketti, ne yapmam lazım? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 112 Kocamı onla aldattığım için kocamla boşanmıştık. Şimdiyse beni terketti ne yapmam lazım? Seks partnerim beni terketti, ne yapmam lazım? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 13 kişi beğendi
emoros6 Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. AKFFOGLGLGLGGLGL karma is real man... Naapçan git yenisini bul sonra o da seni terk etsin sonra yine yenisini bul... Kısır döngü 1 0 Yorumla
Savvron Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı. Hep öyle olur zaten. Evliyken takılır erkek, kadın boşanınca başına dert olacağı için yol verir... 1 0 Yorumla
builder Takip Et Master Yaş: 58 , eic 74% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. yediğin haltlar yüzünden ziiiik gibi ortada kaldın öyle mi? 2 0 Yorumla
GaraGuru Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. baska denizlere yolculuk yapman gerek ne yapacan 1 0 Yorumla
Standart_insan Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 439 cevap paylaştı. Yenisini bul düşünme bukadar bulamazsan yardımcı olurum 1 0 Yorumla
Jagras Takip Et Master Yaş: 44 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Yenisini bulursun be dostum, bu olsun tek derdin :D 1 0 Yorumla
GitaristUmut Takip Et Xper 5 Yaş: 33 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 480 cevap paylaştı. Yenisini bulabilirsin, mesela İstanbul anadoludaysan ben iyi bir partnerim. Müzisyem müzik öğretmeniyim 1 0 Yorumla
yelizece Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 90% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. böyle bunlar olgun hep iyidir onun için 4 0 Yorumla
denizkaradeniz Takip Et Master Yaş: 49 , eic 92% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. kaç yaşındasın 2 0 Yorumla
Pipetpipet Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Sende onu terk et 1 1 Yorumla Pipetpipet 1 yıl Hatta aldat Yorumla
leonidas_3 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 9,1b cevap paylaştı. Çivi çiviyi söker neden birini bekleyesinki 1 0 Yorumla
HeadSh0t Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Sıkma canını sen yenisini bulursun ya 😀😀 1 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Bul birini zevkine bak 1 0 Yorumla
Öylesinebiriyizz3434 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Yeni biri lazım ben olurum yeni tokmakçın 1 0 Yorumla
Hand_some_34 Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 531 cevap paylaştı. Yeni birini bulabilirsin 1 0 Yorumla
Beyefendi92 Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 917 cevap paylaştı. ne yapacaktı, evlenecek miydi seni 1 0 Yorumla
cakir2607 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Çok üzücü bir durum yenisini bulursun 1 0 Yorumla
gone_with_the_wind Takip Et Master Yaş: 35 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı. Başka birini bul bence 1 0 Yorumla
dreamliner61 Takip Et Master Yaş: 43 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı. yeni partnerlere yelken açman lazım ;) 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Başkasını bul ne yapacaksın başka 1 1 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Mesela beni bulabilirsin Yorumla
Artemissss_ Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl başkasını bul 4 1 Yorumla Standart_insan 1 yıl Bence de Yorumla
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 51 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı. Yeni pompacı bul. 0 0 Yorumla
Ayçamutlud Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 73% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 316 cevap paylaştı. Yeni bul 3 0 Yorumla
Bukowski_ist Takip Et Master Yaş: 36 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı. tekrar kocana dönmelisin 1 0 Yorumla
deli_manyak37377 Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 102% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 642 cevap paylaştı. Yeni birini bulacan 1 0 Yorumla
mur_aaat34 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Etme bulma dünyası 1 0 Yorumla
Maskiba41 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Yenisini bulursun 1 0 Yorumla
Bendesorcam1şey Takip Et Xper 5 Yaş: 34 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 330 cevap paylaştı. Başka bir partner bulacaksın 1 0 Yorumla
AtılganPonçikMen Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 49% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,4b cevap paylaştı. Yenisini bul 1 0 Yorumla
CAGRI16 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 61% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. Vay beeee 1 0 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Yenisini bulalım 1 0 Yorumla
lockerow35 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. yenisini bulacaksın 1 0 Yorumla
Galatali66 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Yeni bul 1 1 Yorumla Galatali66 1 yıl Demi
beyazzenci27 Takip Et Bilge Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Ortada kaldın yani 1 1 Yorumla beyazzenci27 1 yıl Eğer doğru söylüyorsan iyi anlaşırız Yorumla
Gunah_Perisi Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. İntihar et 1 0 Yorumla
ZihniParlakgeridöndü Takip Et Master Yaş: 28 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı. Sana erkek mi yok 1 0 Yorumla
ErdalK Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Yenisini bul. 0 0 Yorumla
srknygt811 Takip Et Guru Yaş: 44 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. Yenisini bul 1 0 Yorumla
ugr73629 Takip Et Xper 7 Yaş: 36 1 yıl Baskasini bul 1 1 Yorumla ugr73629 1 yıl Ben birsey sorabilir miyim size Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
55Cevap
AKFFOGLGLGLGGLGL karma is real man... Naapçan git yenisini bul sonra o da seni terk etsin sonra yine yenisini bul... Kısır döngü
Hep öyle olur zaten. Evliyken takılır erkek, kadın boşanınca başına dert olacağı için yol verir...
yediğin haltlar yüzünden ziiiik gibi ortada kaldın öyle mi?
baska denizlere yolculuk yapman gerek ne yapacan
Yenisini bul düşünme bukadar bulamazsan yardımcı olurum
Yenisini bulursun be dostum, bu olsun tek derdin :D
Yenisini bulabilirsin, mesela İstanbul anadoludaysan ben iyi bir partnerim. Müzisyem müzik öğretmeniyim
Yeni partner olarak hazırım ne zaman basliyim 😂
böyle bunlar olgun hep iyidir onun için
kaç yaşındasın
Ava giderken avlandın
Sende onu terk et
Hatta aldat
Çivi çiviyi söker neden birini bekleyesinki
Sıkma canını sen yenisini bulursun ya 😀😀
Bul birini zevkine bak
Yeni biri lazım ben olurum yeni tokmakçın
Yeni birini bulabilirsin
Eew ben varım
ne yapacaktı, evlenecek miydi seni
Çok üzücü bir durum yenisini bulursun
karakterin yokmuş aga. etme bulma dünyası işte...
Başka birini bul bence
yeni partnerlere yelken açman lazım ;)
Yenisini bulursun
Trol sorular bitermi beyler bir gün sizce?
Başkasını bul ne yapacaksın başka
Mesela beni bulabilirsin
Yeni birini bulmak ister misin
Sen kendine yeni seks partneri bulursun
Otur ağla yapacak bir şey yok
başkasını bul
Bence de
Yeni pompacı bul.
Yeni bul
tekrar kocana dönmelisin
Sen de onu aldat belki karma olur 😂
Yeni birini bulacan