- Cinsel Yaşam konusunda 667 cevap paylaştı.
1 yılGeçmişin zerre kadar önemi yoktur erkek nasıl rahatça ilişki yaşıyorsa bir kadında rahatça istediği gibi yaşayabilir bu gayet normal bir durum önemli olan duygusal sadakat duygusal olarak eşler birbirlerine sonuna kadar sadıksa gerisi sadece zevk ve keyif
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı. Ya işte bende bu sorulara, üsluba tutuluyorum. Evlenmeden önce hayatıma aldığım sevgilim dediğim insanla bir seylwr yaşamış olabilirim, olay evliliğe gitmeden ayrılmış olabilirim. Neden geçmişimiz bozuk olsun ki? Niye bu tabir kullanılıyor. Vajinadan yapmayıp, hayat boyu analdan ilişkiye girişte evlenirken bakireyim diyenlerin geçmişi bozuktur.
Seninde geçmişin bozuk değil böyle düşünme düşünenler ile de mesafeni koy gitsin.00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılSaçma sapan insanlara inanıp moralini bozma. Geçmiş geçmişte kalır. Şahsen benim için senin değerin bir bakire kadından farksız. Hatta daha değerlisin cinsellik açısından. Ölene kadar saklamayacak kadar isteklisin demektir.
02 Yorumla
Soran1 yılİsteğimi saklayamadığım dışa vurduğum için böyle oldu zaten ama yargılanmayı kötülük görmeyi hak etmedim
Cevap sahibi1 yılKesinlikle hak etmiyorsun. Avrupada olsan normal bir kız olacakken burdayken cinsel dürtülerini kısıtlamadığın için yargılanıyorsun iğrenç bir durum. Çoğu erkeğe sorsak senin gibi kadın ister bir de. Bence gayette düzgün ilişki yaşanabilecek birisin. Sadıksan ve ilişki içerisinde gözün başka erkeklere kaymazsa önemli olan bu
1 yılherkesin eninde sonunda bir dengi denk gelir ve nasibinde varsa evlilik evlenirsin , bunu çok düşünmek yerine, aile büyüklerinin tavsiyelerini dinleyerek hareket evlilik düşünüyosan
02 Yorumla
Soran1 yılAileden fayda yok ben bu hayatta bir başımayım
- 1 yıl
o zaman bu kkonuda da tek başınasın, bir şeyi çok isteyip üstüne gittikçe senden kaçar, hayatın akışına bırak kendini tamamne kontrolsüz oö demiyorum, haytın joırmal akışı içinde yaşa işte kısmetin varsa gelip seni bulur... hayat bçöyle bişey yarının garantisi olmadığı gibi geçmişinde telafisi yok geçip gitti zaten, anı yaşa
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
42Cevap
1 yılgrup seks yapmadıysan seni de birisi kabul edecektir. ama kusura bakma. sen gençlikte tren olmuşsun, yolcuların hattı hesabı belli değil. gidip te bir garibana yuklenme. ona da yazıktır. senin gibi birisiyle evlen
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 9,1b cevap paylaştı.
1 yılNeden olmasın o zaman erkeklerin hepsinin hakkı yok saçma düşüncd tarzı işte tr de böyle örf adet gelenek toplum baskısı vs. Aşılamaz şeyler bu kafa yapıları
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
1 yılNiye evlenmeyeceksin ki , geçmişin hiç kimseyi ilgilendirmez. Kimler neler neler yapıyor ve evleniyorlar.. 👍🏻 yüzlerce anal ve oral yapanlar var, sonra da evlenen..
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. sen kendini kirli ilan etmişsin millet nasıl bakıyor nasıl olacak geçmişi kirli diye bi tabir olamaz insanlar her şeyi yaşabilir bu kirli yapmaz
06 Yorumla
Soran1 yılİnsanlar bunu yapıyor bu sitede bile şu kadar kişiyle ilişki yaşadım diye soru açınca hakaret küfürler havada uçuşuyor. İnsanlar ilan ediyor asıl
Soran1 yılMillet her türlü diyor diyorum sen beni sorumlu tutuyorsun
Soran1 yılSorun şu ki hem nemalanmaya çalışıyorlar hem de kötülüyorlar. Bu adiliğin daniskasıdır başka bişey değil
- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
1 yılevlenmeyi dusunmeden baslayabiliyorsan o iliskiden tatmin olursun. yoksa zaten hersey arap saci. evlenmek istiyorsan da sadece tanisacaksin ileri olmayacak.
00 Yorumla Kanka temiz olacaksın temiz insan zaten seni bulur.
04 Yorumla
Soran1 yılİlgisi yok mesela teyzelerimin hepsi bakire olarak evlendi ama şu an aldatılıyorlar
Soran1 yılYa zaten teyzelerim de orspu. Bu hayatta herkes ektiğini biçiyor. Orspuluk bacak arasında olmaz zihniyettedir ama insanlara bunu anlatamıyorsun maalesef
1 yılBakire olmayan kıza önceden kötü bakıyordum anladım ki önemli onlar sadakat
06 Yorumla
Soran1 yılZaten bişey diyeyim bekarete önem verildikten sonra her şeyi hak ediyorlar aldatılmayı da kazık atılmayı da
- 1 yıl
Karekteri önemli birinin
- 1 yıl
Bende yemin ederim burada diyordum bakire kız olmazsa evlenmem
- 1 yıl
Ama yanlış diyormusun onu anladım
Soran1 yılAynen 33 yaşına gelmen lazımdı bunu anlaman için
- 1 yıl
Sende üzülme boş ver bence
Cinsel Yaşam konusunda 780 cevap paylaştı. herkes herkesle bir şeyler yaşayabilir bu çok normal ama erkekler başka bir kızla bir şeyler yaşarken bunları düşünmüyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 917 cevap paylaştı.
1 yılgeçmişi bozuk ne demek
sevişti diye kimsenin geçmişi bozulmaz00 Yorumla
1 yılYani bunun geçmişinde ne yaptığına ve hâlâ yapıp yapmadığına bağlı
00 Yorumla
1 yılGecmisi bozuk olanla hemen evlenirdim yatakda ne yapacagini biliyor en azindsn
00 Yorumla
1 yılTabiki hakkı var öyle olanlar kadınları cinsel obje olarak görenler
00 Yorumla
1 yılKarakteri bozuk insanlar ne dediğini bilmez boş ver takma kafana
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBej ciddi evlilik düşünüyorum bend ehevmsiimd ebirlac defa yasasim pismanim evlenio katim olsun istiyorum sadece cididyim
01 Yorumla
Cevap sahibi1 yılBen 29 yasindayim artik yuva kurma yasim geldi cididyim alkol sigatam yok katim olsun mutlu olayim istiyorum
- Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı.
1 yılzamanında yanlış derken inkar ediyordunuz böyle kabullenin hayat benim hayatım diyordunuz şimdi geçmiş bozuk mu oldu
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılValla senin benim istememle olan şeyler değil gönül bağ kurunca işler değişir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılOlur neden olmasınkı yanıı 🙂 ıhtıyqctan dolayı olmus bısey 🙂
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBen aksine geçmişi kalabalık birisiyle evlenmek istiyorum
00 YorumlaVardır neden olmasın
Bakir olmayan biriyle evlenebilirsin05 Yorumla
Soran1 yılBakir istemiyorum ki zaten. Bunu söyleyince de bakirlerin gücüne gidiyor 😂😂
Soran1 yılEvet
Ben evlenmek isterim. Ama bende de garip seyler var
00 Yorumla
1 yılNeden olmasın ki geçmişini geride bıraktıysa tamamen
00 Yorumla
1 yılEvlenenler nasıl evleniyor?
02 Yorumla
Soran1 yılSinsiler kurnazlar onlar. Her şeyi ya gizlice yaparlar karda yürür izini belli etmezler ya da küçük yaşta kocaya varırlar isteklerini bastırmak için. Ben yanlış strateji uyguladım o kesin
- 1 yıl
Hayır herkes aynı değil, geçmişe değil bu güne bakarak evlenenler de var. Bazen dürüstlük ve sadakat geçmişten daha önemli oluyor
Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. bozuk derken? neye göre bozuk
03 Yorumla
Soran1 yılYanlışlar yaptım
Soran1 yılHatalar
- 1 yıl
çok takma bence
1 yılOlurda bence bu hak uzak diyarlarda olur
00 YorumlaKabul eden biriyle olur, tercih meselesi bu.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 573 cevap paylaştı. Evlendikleri kişiler de belki kendileri gibidir:)
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılKendisi gibi biriyle evlenmesi daha doğru olur
00 Yorumla Kendisinden kötü birini istememesi hakkıdır.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Bak o ben değilim işte.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
1 yılEvet olur geçmişi bozuk biriyle evlenerek
00 Yorumla
1 yılHerkesin alıcısı vardır
00 Yorumlavar o da öyle birisiyle evlenir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılHiç alakası yok sağlam versin yeterli
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı.
1 yılHiç ortada kalan görmedim illaki evleniliyor
00 Yorumla
1 yılOlur
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Olur
00 YorumlaBirini bulursun
00 Yorumla
1 yılOlur neden olmasın
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
1 yılVar tabiki
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Olur niye olmasın
00 Yorumla
1 yılİşte maalesef ülke böyle
00 Yorumla
1 yılNeden olmasın
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılSende kafa yok
01 Yorumla
Soran1 yılAğlama
Gizli Üye(25-29)1 yılDemii
00 Yorumla