ya zaten kadın taş gibiydi işte para karşılığı oldu zaten grup seks şeklinde arkadaşı da geldi arkadaşı gelince normalde biz üç kişi girecektik ben başka arkadaşları da çağırdım altı kişi girdik biz bunlara ama bayağı sert yani bir sürü fantezi tasma falan yani öyle düşün mosmor oldu vücutları kızarıklıklar falan sonrasından ekstradan para istedi ben de vermedim
Yok sevgilileri var para muhabbetine geldiler zaten dediler biz fantezi için yaptık yok yılbaşında sevgililierimşzke sorun yaladık falan. İşte bide darlardı baya tecrübeleri de yok gibiydi.
öyle değil ya normalde biz parayla yaptık bunla arkadaşı da geldi kızları bayağı yıprattık hatta sonradan bunlar kafa güzel olunca başkaları da geldi sabah kalktıklarında tabi perişan halleder bir de özellikle ben anal da severim yani fantezi yaptık üstlerinde zaten hani şiddete olacak bak demiştim ona göre gel işte durum böyle olunca ekstradan para istediler ben de vermedim
Aslında şu şekilde zaten ilk başta parayla anlaşmıştık ama ben böyle herkesle parayla yapan bir insan degilimdır cidden hatun iyiyse o şekilde yaparım ve cidden iyiydi ben de gittim bir tur yaptım sonrasında işte anlaştık 50.000 TL kadar para verdim üç kişi için daha sonrasında yok arkadaşım da gelse olur mu falan yaptı korktu herhalde tek başına olur dedim ama dedim fiyat aynı olur bir de benim başka arkadaşlar da var altı kişi falan dedim hani grup gireriz falan bu da kabul etti tabii Sonrasında işte alkol falan sürekli yaptık biz bayağı gece boyu bunlar zaten kafa gitti bir zaman sonra sonrasında tabi başka arkadaşları da çağırdık çift hanelere çıktık sabah kalktıklarında da bayağı beter durumdaydılar yani vücutlarım mosmor kızarıklık. Sonrasında işte bir de bunlar eskortluk da yapmıyolarmış sevgilileri falan varmış fantezi olsun diye yapmışlar ama böyle olacağını bilmiyorlarmış ekstradan para istediler ben de vermedim tabii. Diyor bir 50.000 TL daha ver diyor ben de yok çektim
Kankam normalde bir kız üç erkek olacaktık kız herhalde tırstım tek gelmeye arkadaşın da çağırdı ben öyle olunca dedim hani benim başka arkadaşlar da var altı kişi gittik iki kıza , sonrasında alkol falan derken bunların kafa güzel oldu tabi sonrasında gece ilerledikçe ben benim arkadaşlarım başkalarını da çağırdı 11 kişi falan üstünden geçti ama bunlar altı kişi biliyorlar
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
şimdiye kadar seks yaptığım böyle onursuz birisi olmadı.
ya zaten kadın taş gibiydi işte para karşılığı oldu zaten grup seks şeklinde arkadaşı da geldi arkadaşı gelince normalde biz üç kişi girecektik ben başka arkadaşları da çağırdım altı kişi girdik biz bunlara ama bayağı sert yani bir sürü fantezi tasma falan yani öyle düşün mosmor oldu vücutları kızarıklıklar falan sonrasından ekstradan para istedi ben de vermedim
Normal bir kadın değildi yani eskcorttu bunlar
Yok sevgilileri var para muhabbetine geldiler zaten dediler biz fantezi için yaptık yok yılbaşında sevgililierimşzke sorun yaladık falan. İşte bide darlardı baya tecrübeleri de yok gibiydi.
Sertlikle para ne alaka olm aşındı parası mı
öyle değil ya normalde biz parayla yaptık bunla arkadaşı da geldi kızları bayağı yıprattık hatta sonradan bunlar kafa güzel olunca başkaları da geldi sabah kalktıklarında tabi perişan halleder bir de özellikle ben anal da severim yani fantezi yaptık üstlerinde zaten hani şiddete olacak bak demiştim ona göre gel işte durum böyle olunca ekstradan para istediler ben de vermedim
yok artık para falan :)
Neden para istesin
Aslında şu şekilde zaten ilk başta parayla anlaşmıştık ama ben böyle herkesle parayla yapan bir insan degilimdır cidden hatun iyiyse o şekilde yaparım ve cidden iyiydi ben de gittim bir tur yaptım sonrasında işte anlaştık 50.000 TL kadar para verdim üç kişi için daha sonrasında yok arkadaşım da gelse olur mu falan yaptı korktu herhalde tek başına olur dedim ama dedim fiyat aynı olur bir de benim başka arkadaşlar da var altı kişi falan dedim hani grup gireriz falan bu da kabul etti tabii
Sonrasında işte alkol falan sürekli yaptık biz bayağı gece boyu bunlar zaten kafa gitti bir zaman sonra sonrasında tabi başka arkadaşları da çağırdık çift hanelere çıktık sabah kalktıklarında da bayağı beter durumdaydılar yani vücutlarım mosmor kızarıklık.
Sonrasında işte bir de bunlar eskortluk da yapmıyolarmış sevgilileri falan varmış fantezi olsun diye yapmışlar ama böyle olacağını bilmiyorlarmış ekstradan para istediler ben de vermedim tabii. Diyor bir 50.000 TL daha ver diyor ben de yok çektim
Kaç kız kaç erkek oldu
Kankam normalde bir kız üç erkek olacaktık kız herhalde tırstım tek gelmeye arkadaşın da çağırdı ben öyle olunca dedim hani benim başka arkadaşlar da var altı kişi gittik iki kıza , sonrasında alkol falan derken bunların kafa güzel oldu tabi sonrasında gece ilerledikçe ben benim arkadaşlarım başkalarını da çağırdı 11 kişi falan üstünden geçti ama bunlar altı kişi biliyorlar
Vay mk çok iyi olay
Hayatım da ilk oldu ve harikaydı
Mesaj yazdım
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!