Öyle dediğin gibi değil dostum. Boş boş konuşuyorsun. Kadın temiz olmalı başka erkeklerin altında vajinası süt kovasına dönmüş birisinden eş olmaz. Her fırsatta aldatır. Bu kafadan vazgeç.
Başta dediğim gibi önemi yok diyip yatmak isteyen kullanır sadece. Sen bu durumu çocuğa anlat seni seviyorum bi hata yaptım önceden bunun dönüşü yok değiştirmem seni seviyorum ayrılmak istemiyorum kararı sana bırakıyorum buna benzer bir konuşma yap seviyorsa kalır sevmiyorsa geçmiş olsun vakit kaybetme
Kimsenin seni bu yüzden üzmesine izin verme onlar için yapınca elinin kiri oluyor. Kimsenin kadınları bu şekilde aşağı görmesi doğru değil. O yüzden sana kötü tepki verirse hiç sıkılma
Sevgilim var diye yatmam mı lazım nesini anlamadın. Konu senin bakireliğinden benim nasıl bakire olduğuma niye geldi anlamdım örnek vermek için bakire olduğumu söyledim. Nasıl bakiresin nasıl bir soru. Yatmadım kımseyle o şekilde
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
İş ciddiye bindiyse söylemen gerekir
Ciddi ilişki kavramınıza hep gülerim. Ciddi ilişkide akıl ve mantık vardır saygı vardır. Seni a. min ile değerlendiren biri ise Ciddi değildir
Öyle dediğin gibi değil dostum. Boş boş konuşuyorsun. Kadın temiz olmalı başka erkeklerin altında vajinası süt kovasına dönmüş birisinden eş olmaz. Her fırsatta aldatır. Bu kafadan vazgeç.
Ona namus nedir diye sor
Kadını örnek vererek ifade ediyorsa bekarete önem veren ataerkil biridir bakire olmadığını söyleyince sana olan yaklaşımı değişir zaten
İş ciddiye binmeden önce. Ama karşı tarafın tutumu önemli nasıl olsa yapmış diyip seni kullanabilir iyce ölç biç önce fikrini çaktırmadan al
Bakire sanıyor beniyor bakire olmayan biriyle evlenmem dedi söylemedim napcam
Ayrılık gözüküyor
Kabul eden olmaz demi
Önemsemeyen çok insan var kimi için çok önemli kimi de önemli değil diyor. Kaç kere olduğu da önemli sanki alışkanlık haline getirdiysen sıkıntı var
Önemsiz diyen kimseyi görmedim önemsiz diyip yatmak isteyen oldu ama
Başta dediğim gibi önemi yok diyip yatmak isteyen kullanır sadece. Sen bu durumu çocuğa anlat seni seviyorum bi hata yaptım önceden bunun dönüşü yok değiştirmem seni seviyorum ayrılmak istemiyorum kararı sana bırakıyorum buna benzer bir konuşma yap seviyorsa kalır sevmiyorsa geçmiş olsun vakit kaybetme
ilişki ciddiye bindiğinde soylemen gerekir çünkü bazen işler çok çabuk ilerliyor nazik r dille soylerain umarım kabul eder
En başında, sorarsa söylersin. Kabul edemiyorsa yallah.
Baştan deyin şunu adamı da hasta etmeyin, sizin keyfinizi nazınızi mi bekkiyecez.
Bence fazla beklemeden soyle giderse en azından bağlanmadan gitsin
hemen söylemelisin sonradan büyük sorunlar çıkmasın
Karşıdaki için önemli mi
Onemsiz diyeni görmedim
Benim erkek arkadaşım için önemsizdi şimdi çok önemli bakireyim diye çok mutlu
Önemsiz diyip kullanmaya çalışan oldu nasıl şimdi bakiresin anlamadım
Kimsenin seni bu yüzden üzmesine izin verme onlar için yapınca elinin kiri oluyor. Kimsenin kadınları bu şekilde aşağı görmesi doğru değil. O yüzden sana kötü tepki verirse hiç sıkılma
Sevgilim var diye yatmam mı lazım nesini anlamadın. Konu senin bakireliğinden benim nasıl bakire olduğuma niye geldi anlamdım örnek vermek için bakire olduğumu söyledim. Nasıl bakiresin nasıl bir soru. Yatmadım kımseyle o şekilde
Affedersin yoruldum ne çektiğimi Allah biliyor sadece 😭😭
hemen ben sormam dert etmem
Belli bir samimiyet oludunca bir yokla
herşeyi bilmesi gerek
daha da ciddileşmeden söylemelisin
Artık evlilik kararı verildiğinde
Cinsellik konusunu açınca
hiç bir zaman
Başında söyle de bilsin adam
Kaç partner oldu geçmişte?
ilişki yasarken içine gir de direk
İlk başlarda