Evet onunda o iş için arkadaşı var, iyi ve entelektüel biri. Onun karımla işi bittiğinde bazen balkonda oturup şarap eşliğinde felsefeden falan konuşuyoruz hoşsohbet biri zaten öyle biri olmasaydı tepkimi koyardım
@Didemcanmbn herif monotonlaşan hayatı için çözüm üretmek istiyor nesi kötü bunun. Senin sapık fikirlerin gibi eş değiştirme grup gibi şeyler önermedi ki. Hemen midesiz yazmışsın.
@SarışınHukukçu ben yorum atan diğer erkekler için söyledim aşağılama kompleksi hiç değişmiyor sizin gibi düşünenlerde adama bir şey dediğim yok gennel bir kadını eziklemek sizin gibilerin hoşuna gidiyor sanırım
çok alaka aklıma gelmeyen fesat düşüncelerini ben düşünmüşüm gibi yansıtması iğrenç hemcinsleri kendi eşlerini aldatıyor ona cevap vermek yerine gennele hitap eden bir şey yazdığım için savunmaya geçiyor yazık
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Kıyafet fantezisi revaçta bu aralar. Cinsellik için oyuncaklar da kullanabilirsiniz.
Ben başka bir kadınla yaptım bunu arasıra yeni et lazım
Karının haberi yok herhalde
@CHTK45 var ama açık fikirliyuz sorun etmiyor , izmirliyiz
Şehirle ne alaka anlamadım ama afedersiniz karınız başkasıyla yapsa ne olacak
O da aynı şekilde mi
Başka bi erkekle yatacak ve sizinde haberiniz olacak
Evet onunda o iş için arkadaşı var, iyi ve entelektüel biri. Onun karımla işi bittiğinde bazen balkonda oturup şarap eşliğinde felsefeden falan konuşuyoruz hoşsohbet biri zaten öyle biri olmasaydı tepkimi koyardım
Anldım kendi tercihiniz ama bence kötü bir durum
Hayatınıza başkasını alacaksınız neden evlendiniz
@CHTK45 ikimizinde diğeriyle duygusal bağımız yok biz birbirimizi seviyoruz bu bahsettiğim yan ilişkiler sadece tazelenmek için
Anladım mutluysanız diyecek bir şey yok :)
Birlikte de yapıyor musunuz
Evet , bazen 4lu, bazen 3lu bazende klâsik
Ama klasik olan çok köylü işi geliyor bana grup olunca daha medeni daha avrupai
Avrupanın hep kötü yanlarını almışsınız, karınız memmun mu bu durumdan?
İlginç İzmir'de baya yaygın sanırım
@CHTK45 benden daha çok memnun ben bazen kiskanabiliyorum
Hayret nasıl kıskanıyorsunuz 😄
Şehir ne alaka Karbükte neler çıkmıştı
@CHTK45 😂 hala biraz köylülük kalmış içimde, Avrupa'ya taşınıp arinmam lazım üstümdeki köylülük ten 😂
Trolleme çocuğu yazık
Yapacak kişileri nerden buluyorsunu z
Umarım troldür aga 😂
@CHTK45 Avrupai ilan sitelerinden muhtemelen
Avrupai ama yeni et diyor 😂
yok troll değil gençler
soruyu begen madem
İyi bir tatil faydalı olacaktır 💅🏻
swinger
Yapıyor musunuz
Erkekler hiç şaşırtmıyor hep midesizler
@Didemcanmbn herif monotonlaşan hayatı için çözüm üretmek istiyor nesi kötü bunun. Senin sapık fikirlerin gibi eş değiştirme grup gibi şeyler önermedi ki. Hemen midesiz yazmışsın.
@SarışınHukukçu ben yorum atan diğer erkekler için söyledim aşağılama kompleksi hiç değişmiyor sizin gibi düşünenlerde adama bir şey dediğim yok gennel bir kadını eziklemek sizin gibilerin hoşuna gidiyor sanırım
Ne alaka
çok alaka aklıma gelmeyen fesat düşüncelerini ben düşünmüşüm gibi yansıtması iğrenç hemcinsleri kendi eşlerini aldatıyor ona cevap vermek yerine gennele hitap eden bir şey yazdığım için savunmaya geçiyor yazık
Sizin önerileriniz var mı
Benim hiç bir fikrim yok ne eşim var ne de bu durumu daha önce yaşamadım
evet
Çifte bağlı
Yaşlar kaççç
Orta yaş
Nasıl orta
Yaş kaç çocuk var mı
Soru ile alakası ne
Anlamazsın sen
sen evli misin
Ne yapacaksın