Cinsel Yaşam Erkekler küçük göğüs mü seviyor kadında? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Napayım şimdi bunları keseyim mi Evet Hayır Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Erkekler küçük göğüs mü seviyor kadında? Cevapla Sevgi Soruları Erkek Soruları Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Barmecide Takip Et Master Yaş: 52 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Büyük. göğüs seviyırumharika görünüyorlar 85c olabilirmi ya da biraz daha büyüğüBenim gibi büyük göğüs sevene denk gelirsin sakın da bir şey yapma!!!😊 0 0 Yorumla
Yahyaayaa Takip Et Master Yaş: 30 , eic 72% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı. Küçük severim daha çok. Büyükler ilerleyen zamanlarda her iki kişiye de yük gelmeye başlıyor. Küçüklerin görünüşü ve duruşu daha zarif 0 0 Yorumla
scarface0069 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 59% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 399 cevap paylaştı. Harika göğüsler..Sakın elleme, öyle kalsın👍 0 0 Yorumla
by_mühendizz Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 97% 1 yıl manyak onları görmek için neler yapıyoruz haberin yok senin:) 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Normalde şu ana kadar bu sitede yüzde doksan küçük ya da orta dedi ama seni düşürebilmek için büyük derler 0 3 Yorumla Barmecide 1 yıl Ben her zaman büyük dedim mesela gerçek fikrim Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @Barmecide şu ana kadar benim gördüğüm büyük güzel olmaz sarkar ama küçük-orta dik ve diri olur diye herkes yorum yapıyordu. Sen istisna olabilirsin. Yorumla Barmecide 1 yıl Evt haklısın doğru olabilir Ama ben de yorumunu görünce onlardan olmadığımı söylemek istemiştim 😉 Yorumla
PİT1O Takip Et Xper 5 Yaş: 28 1 yıl Hayır büyük seviyoruz ve seninkiler çok iyi görünüyor 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Farketmez ama küçüklere olur 0 0 Yorumla
cancan0703 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 324 cevap paylaştı. Kişiden kişiye göre değişir o ya 0 0 Yorumla
HeadSh0t Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Herkes'in zevki başka ben küçük seviyorum 0 0 Yorumla
CAGRI16 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 61% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. Kesilirmi nimet onlar anladik seninkiler fuze 0 0 Yorumla
Sormalarageldik Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. Seninkilerde çok büyük sayılmaz orta işte 0 0 Yorumla
ƊØLƲNÂƳ Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 319 cevap paylaştı. Genelde büyük severler 105 üzeri.. 0 0 Yorumla
gone_with_the_wind Takip Et Master Yaş: 35 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı. Boyuta takılmam 0 0 Yorumla
myd1oez Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Fark etmiyor knk erkeğe 0 0 Yorumla
Yabangülü21 Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,9b cevap paylaştı. Hepsini seviyorlar 0 0 Yorumla
Galatali66 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Yemelik 0 0 Yorumla
Sağlıkcı023 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Büyük iyidir 0 0 Yorumla
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı. asla kıyma onlara <3 0 0 Yorumla
Ash_Ketchum Takip Et Master Yaş: 32 , eic 94% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Orta meme severim 0 0 Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 25,6b cevap paylaştı. Ne bulursam 0 0 Yorumla
mceviz Takip Et Master Yaş: 49 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Hayırr çok güzeller 0 0 Yorumla
darrrrbelimatttkapp Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. 80b en guzelı 0 0 Yorumla
suskun-07 Takip Et Yoda Yaş: 39 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Büyük göğüs güzel 0 0 Yorumla
switchboi243 Takip Et Xper 4 Yaş: 26 1 yıl Küçük olmalı 0 1 Yorumla switchboi243 1 yıl Küçük memeli kadın bulamadık Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
35Cevap
Büyük. göğüs seviyırum
harika görünüyorlar 85c olabilirmi ya da biraz daha büyüğü
Benim gibi büyük göğüs sevene denk gelirsin sakın da bir şey yapma!!!😊
Küçük severim daha çok. Büyükler ilerleyen zamanlarda her iki kişiye de yük gelmeye başlıyor. Küçüklerin görünüşü ve duruşu daha zarif
Harika göğüsler..
Sakın elleme, öyle kalsın👍
manyak onları görmek için neler yapıyoruz haberin yok senin:)
Normalde şu ana kadar bu sitede yüzde doksan küçük ya da orta dedi ama seni düşürebilmek için büyük derler
Ben her zaman büyük dedim mesela gerçek fikrim
@Barmecide şu ana kadar benim gördüğüm büyük güzel olmaz sarkar ama küçük-orta dik ve diri olur diye herkes yorum yapıyordu. Sen istisna olabilirsin.
Evt haklısın doğru olabilir
Ama ben de yorumunu görünce onlardan olmadığımı söylemek istemiştim 😉
Hayir biyik severim ben seninkiler iyi bence sevhilin cok sansli
Hayır büyük seviyoruz ve seninkiler çok iyi görünüyor
Farketmez ama küçüklere olur
Kişiden kişiye göre değişir o ya
Herkes'in zevki başka ben küçük seviyorum
Ortasi iyiydir. Ne büyük ne küçük olsun
Kesilirmi nimet onlar anladik seninkiler fuze
Seninkilerde çok büyük sayılmaz orta işte
Evet ama kesmeye gerek yok
Genelde büyük severler 105 üzeri..
avuç içi kadar seçenek hangisine giriyor.
Boyuta takılmam
Gayet güzel bence boyle düşünme
Fark etmiyor knk erkeğe
Hepsini seviyorlar
Ben büyük göğüs seviyorum
Yemelik
Ben büyük göğüs seviyorum
yok daha memeler
Büyük iyidir
asla kıyma onlara <3
Bu mu büyük dediğin normal işte
Orta meme severim