bebek gibi hemen oraya yumuluyor. ben de zwvk alıyorum ama aşırı aşırı bu. normal olduğunu düşünmüyorum artık bebeğe evrildi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Göğüs seven bir erkek demeki
Göğüslerini seviyor demekki ya da bu genel olarak sevdiği istediği ya da özlem bir şey
Göğüslerin büyükmüş mesela belki seninki gibi birine denk gelmedi saha önce ilk kez olan bir şey de olabilir
Ama aşırı olmadı biraz can sıkabilir söyle istersen08 Yorumla
Soran1 yılhevesini kırmadan nasıl söylerim
- 1 yıl
Yani nasıl söylersen söyle biraz alınacaktır çünkü sevdiği bir şey
ilgisinin hoşuna gittiğini ama çok sık olduğunu söyle o nedenle her seferinde sana sevkli gelmediğini söylebilirsin mesela
Ama dediğim gibi sebebini sor önce
Yani daha sevdiği bir şeymi özlemini duyduğu bir şey miyoksa seninkiler mi büyük mesela
Daha öncekiler küçükse büyük sevdiği için cezbedici geliyordur
Öylemi mesela
Yanı şıkları elemek için sordum
Soran1 yıldaha önce sevgilisi bile olmamış ben onun ilkiyim evet büyükler
Soran1 yılevet 90c. aşırı beğendiğini sürekli dile getirir oynar ilgilenir hatta ama göğsümde bebekle yaşıyormuş hissiyatı veriyor. tahriş oluyor bazen hatta ama hevesi kırılır diye çekiiyorum söylemeye
- 1 yıl
Küp ölç bildiğimden ilgili olduğunu tahmin etmişsindir 90c güzel bir büyüklük ilgi çekici bende büyük severim çok çekici gelir
Ama hee ne kadar ilgi alanım ağırlıklı olarak göğüs olsa da diğer yerlerle de ilgilenirim
Ona da bunu söyleyebilirsin mesela
ama göğsümde bebekle yaşıyormuş hissiyatı veriyor. tahriş oluyor bazen
Bu yazdığınıı söyle mesela ve ağırlık göğüslerin olsa da başka yerlere ilgi göstermeni istediğini söyle
Soran1 yıltecrübeli olduğunuz aşikar zaten o yüzden danışıyorum. sadece tahriş olduğunu söylesem yeterli olur mu? anlar herhalde
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
20Cevap
1 yılBende çok seviyorum ya, memelerinde güzelse tabi durmaz
02 Yorumla
Soran1 yılevet beni çok beğendiğini söylüyor hep
- 1 yıl
Bende bayılıyorum öyle şeylere, bağımlılık oldu napsam bilemedim
Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Bırakın da adam rahat etsin. sana olan düşkünlüğünü böyle gosteriyor
02 Yorumla
Soran1 yılfarkındayım ama sadece göğsüme mi düşkün yani bana değil
Gizli Üye(36-45)1 yılSenden hoşlanan bir adama denk gelmişsin. Şanslı hissetmelisin.
06 Yorumla
Soran1 yılteşekkür ederim öyle cidden. ama biraz bıkma aşamasındayım aanırım göğsümde bebek var gibi daima
Cevap sahibi1 yılYani bıkman enteresan. İnsan sevdiğine doymamalı bence. Duygularını gözden geçirmelisin.
Soran1 yılben daha romantizm insanıyım sanırım yoksa hâlâ duygularım aynı ona karşı
Cevap sahibi1 yılO zaman belirt bunu. Zamanla oturur davranışlar. İletişiminiz şeffaf olsun. Beklentilerinizi hissettirmeyin, konuşun.
Soran1 yılnormalde espirili mesafeli ciddi bir insan ama benleyken çok uysal. o yönünü kaybetmesini istemediğimden bunu ona açmak istemiyorum
Cevap sahibi1 yılBilemem. Ben şeffaf iletişimden yanayım.
Gizli Üye(30-35)1 yılfarklı yerlere de ilgi gösteririrsen daha mutlu olurum şeklinde kendini ifade edebilirsin
01 Yorumla
Soran1 yılfarklı yerlere de gösteriyor aöa nasol desem emmesi artık öpüşmek gibi klasik bir aktiviteye dönüştü artık
1 yılArzuluyorum seni ama sürekli yapmasıda iyi değil çok mu açık giyiniyorsun göğüs dekolteli vb.
05 Yorumla
Soran1 yılhayır normal bir bluz dahi giysem hemen açar gömülür
- 1 yıl
Uçlarını acı biber sür ☺️🤦🏻♂️
Soran1 yılkendime de işkence
- 1 yıl
Şaka bir yana konuşmalısın onunla her şeyin yeri ve zamanı var zevkten ziyade bıkkınlık oluşur sende evlilikten yana böyle mi
- 1 yıl
Erkekler şekilli ve diri göğüsleri sever ama seninki aşırı düşkün madem çok yapıyor bırak istediği gibi yapsın hatta sen yalat ona zorla her durumda bıktır ona sürekli onun gibi davran kafası göm göğsüne zamanla onada işkence haline gelir
1 yılçocukluğunu yaşamamış galiba bu yüzden olaiblir
01 Yorumla
Soran1 yılaman aman sıkıntılı bir çocukluğu yok ama uysal bir tarafı da var evet
Hosuna gıdıyorsa ne şikayet edıyorsun
04 Yorumla
Soran1 yılkararındaysa hoşuma gidiyor
Soran1 yılonları da yapıyor ama bu çoğunluk
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Göğüs güzel olunca doyamıyor demekki
00 Yorumla
1 yılBen bilmem eşin bilir bacım.😃
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 739 cevap paylaştı.
1 yılFinali nasıl oluyor
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı. Güzel güzel bırak eğlensin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılOkşalama, öpme, araya sıkıştırmak yokmuydu?
00 Yorumla Normal bi erkek işte
00 Yorumla
1 yılNormal depj seni emmicekte kimi emcek
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 464 cevap paylaştı.
1 yılVur 2 tokat agzina
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılHayalim
52 Yorumla
Soran1 yılbenimde hep hayalimdi ne yalan söyliyim ama her şey kararında iyi gibi
Cevap sahibi1 yılYaşayan sensin belki fazlası zarardır bilmiyorum
- Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı.
1 yılevlenince ben :)
00 Yorumla
1 yılSeveni çok
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılİğrenç bisey
01 Yorumla
Soran1 yıliğrenç değil ama anormali
1 yılNeden yapıyor
23 Yorumla
Soran1 yılbilmiyorum ama o uysal yapısı devreye giriypr bebek gibi
- 1 yıl
İlişki sırasında mı yapıyor