Cinsel Yaşam Sevgilimin kucağına otursam basit durumuna düşer miyim? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 06 o oturmami istiyo bende istiyorum Sevgilimin kucağına otursam basit durumuna düşer miyim? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
Barmecide Takip Et Master Yaş: 52 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. O istiyorsa neden basit dursun hoşuna giden bir şey 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Amacı seninle cinsellik yaşamak yapmazsan ya ayrılır ya da seninle evlenir 0 12 Yorumla Soran 1 yıl çok öncesinden istemişti ama ben istemediğim için konusunu hiç acmadi bende simdi istiyorum ama bilemedim Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sana diyorum işte seninle oynuyor nasıl oynuyor biliyormusun Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Orp musun degilmisin sorular soruyor sana Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yatarsan orp yatmazsan eş Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bu kadar basit seni deniyor Yorumla Soran 1 yıl olmadigimi kendisi de cok iyi biliyor Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bilmez kimse bilmez Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Kusura bakma benim manitam sevgili yok arastirdim polis memuruyum Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Düşün yani ben bile sonradan öğrendim unide sevgilisi ile aynı evde kalmış kimse kimseyi bilmez seni ölçer biçer ona göre karar verir insanlar Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sen onun cinsellik arkadaşı değilsin anladın seviyorsa bir kac küçük öpücük yeter Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yok ağzıma otur yok kucağıma gel memelerine ağzıma ver bunları basit kızlar yapar sen basit misin soruyorum? Yorumla ALRKDKKQR 1 yıl Agzina niye otursun? Yok efendim aletini ayak parmaklarimin arasina sok Sen hangi dunyada yasiyorsun ( a. (M) k )Ergeni Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Otur öpüş zevkli olur 0 0 Yorumla
AlparslanCCC Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Karşılıklı istiyorsanız Sorun nedir ki 0 0 Yorumla
EskişehirliBurak Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Birlikte istiyorsanız bence basit duruma düşmezsin 0 0 Yorumla
hislipencere Takip Et Yoda Yaş: 42 , eic 96% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 340 cevap paylaştı. otur o zaman ayakta dur dur nereye kadar 0 0 Yorumla
Eru_Illuvatar Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 567 cevap paylaştı. İstiyorsan otur. 0 0 Yorumla
suskunn33 Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 660 cevap paylaştı. Neyin basiti sende ne kadar ince dusunuyosun 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Alttan değdirir ama sana 1 2 Yorumla Soran 1 yıl hisseder miyim Cevap sahibi 1 yıl Mutlaka
xizmirlidostx Takip Et Bilge Yaş: 39 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 420 cevap paylaştı. Bişey olmaz otur gitsin 0 0 Yorumla
bakirejderha Takip Et Xper 4 Yaş: 30 1 yıl Biraz istemiyor havası ver 0 10 Yorumla Soran 1 yıl öyle yaptim zaten Yorumla bakirejderha 1 yıl Sonuç Yorumla Soran 1 yıl istiyo işte Yorumla bakirejderha 1 yıl Verdin mi Yorumla bakirejderha 1 yıl Ona peki Yorumla Soran 1 yıl hayır Yorumla bakirejderha 1 yıl Kucağına oturunca ne vardı üstünde Yorumla Soran 1 yıl istemiyor havası verdim yani oturmadim diyorum ama oturmak istiyorum onu sordum Yorumla Soran 1 yıl sizce napiyim diye Yorumla bakirejderha 1 yıl Hmm anladım Yorumla
WernherSchwarzchild Takip Et Xper 4 Yaş: 44 1 yıl Basit durumuna düşersin. 0 2 Yorumla Soran 1 yıl neden ki Yorumla WernherSchwarzchild 1 yıl Seni kullanmasına istekli olduğunu gösterir. Yorumla
karaşimşekk0 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 99% 1 yıl dusersin 0 2 Yorumla Soran 1 yıl neden ki Yorumla karaşimşekk0 1 yıl basitlik Yorumla
Bi_Sus Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 430 cevap paylaştı. o istiyorsa hayır 0 0 Yorumla
askadamieros1 Takip Et Xper 5 Yaş: 32 1 yıl oturmazsan basit duruma düşersin sonuçta güzelsin 0 0 Yorumla
Yasayalım-görelim Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 484 cevap paylaştı. :) düşmezsin 0 0 Yorumla
myd1oez Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Düşersin gibi 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
O istiyorsa neden basit dursun hoşuna giden bir şey
Amacı seninle cinsellik yaşamak yapmazsan ya ayrılır ya da seninle evlenir
çok öncesinden istemişti ama ben istemediğim için konusunu hiç acmadi bende simdi istiyorum ama bilemedim
Sana diyorum işte seninle oynuyor nasıl oynuyor biliyormusun
Orp musun degilmisin sorular soruyor sana
Yatarsan orp yatmazsan eş
Bu kadar basit seni deniyor
olmadigimi kendisi de cok iyi biliyor
Bilmez kimse bilmez
Kusura bakma benim manitam sevgili yok arastirdim polis memuruyum
Düşün yani ben bile sonradan öğrendim unide sevgilisi ile aynı evde kalmış kimse kimseyi bilmez seni ölçer biçer ona göre karar verir insanlar
Sen onun cinsellik arkadaşı değilsin anladın seviyorsa bir kac küçük öpücük yeter
Yok ağzıma otur yok kucağıma gel memelerine ağzıma ver bunları basit kızlar yapar sen basit misin soruyorum?
Agzina niye otursun?
Yok efendim aletini ayak parmaklarimin arasina sok
Sen hangi dunyada yasiyorsun ( a. (M) k )
Ergeni
Otur öpüş zevkli olur
Karşılıklı istiyorsanız Sorun nedir ki
Birlikte istiyorsanız bence basit duruma düşmezsin
otur o zaman ayakta dur dur nereye kadar
İstiyorsan otur.
Neyin basiti sende ne kadar ince dusunuyosun
Alttan değdirir ama sana
hisseder miyim
Mutlaka
Yok be
Sorun ne o zaman otur
Bişey olmaz otur gitsin
Biraz istemiyor havası ver
öyle yaptim zaten
Sonuç
istiyo işte
Verdin mi
Ona peki
hayır
Kucağına oturunca ne vardı üstünde
istemiyor havası verdim yani oturmadim diyorum ama oturmak istiyorum onu sordum
sizce napiyim diye
Hmm anladım
Basit durumuna düşersin.
neden ki
Seni kullanmasına istekli olduğunu gösterir.
Düşersin
neden ki
dusersin
neden ki
basitlik
düşersin
niye ki
Düşmezsin keyfine bak
T.. p eder misin?
o istiyorsa hayır
Hayır amaç bu zaten
oturmazsan basit duruma düşersin sonuçta güzelsin