Cinsel Yaşam İlkini yaşadığın kişiyle mi berabersin? Cebeufuk Takip Et Master Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Nasıl sizde durum İlkini yaşadığın kişiyle mi berabersin? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
s MFBH22 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Hayır değilim 3 9 Yorumla Cebeufuk 1 yıl İlki kaç yaşındaydı? Ne kadar devam ettin aynı adamla Yorumla s MFBH22 1 yıl Daha önce cinsellik yaşamadım ilk aşkımla 3 ikincisiyle 5 üçüncüsüyle de 2 sene birlikte olduk ama hiç hayır görmedim Yorumla Cebeufuk 1 yıl Oo uzun ilişki insansın ama yaş 22😬 10 snee ilişki😬 çocukluk aşkı onlar sayılmaz Yorumla s MFBH22 1 yıl Yoo gerçekte daha fazla 😄 Yorumla Cebeufuk 1 yıl Ne demek anlamadım😬 Yorumla s MFBH22 1 yıl Bence anladın 😄 Yorumla Cebeufuk 1 yıl Gercekten anlamadım🤦♂️ ama yeni çalışmadan kalktım, belli beynim pelte olmuştur, 2-3 saat sonra tekrar bakayım🥴 cok bariz birşeyse Yorumla s MFBH22 1 yıl Seninle aramda 5 yaş var 🤣🤣🤣🤣🤣 Yorumla Cebeufuk 1 yıl Aa ok 👍👍pardon. Ama nasıl yapmazsın bence yalan söylüyorsun🥴 halılısın tabi açık yerde cok acık yazılmaz da Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Evlenirsem olacak. Yoksa yok 3 3 Yorumla Cebeufuk 1 yıl Yaş kaç Yorumla Cevap sahibi 1 yıl 32 Yorumla Cebeufuk 1 yıl Hiç mi erkek olmadı Yorumla
SwordOfDemocles Takip Et FenomenMaster Yaş: 102 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı. Hayır değilim 1 0 Yorumla
Çikolatamsss Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl Böyle bir şey yaşamadım daha önce ve kimse de yok 2 1 Yorumla Cebeufuk 1 yıl Sıfır mı Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl evet 🥰 2 5 Yorumla Cebeufuk 1 yıl Evli misin😊 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl değilim Yorumla Cebeufuk 1 yıl Cok oldu mu yapalı Yorumla Cevap sahibi 1 yıl 4 yıldır düzenli ilişkim var Yorumla Cebeufuk 1 yıl Süper yaaa👏👏💐 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Hayır değilim 2 7 Yorumla Cebeufuk 1 yıl İlki kaç yaşındaydı? Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Geçmiş geçmiştir konuşmaya değmez Yorumla Cebeufuk 1 yıl 👍👍 mutlaka ama fikir sahibi olunabilir Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Rahatsız ediyor beni unuttum geçmişi Yorumla Cebeufuk 1 yıl Namaza başladım kapandımdeme de🥴 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Namaza başladım evet Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ama konuyla alakası yok Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl hayır evliydi 3 6 Yorumla Cebeufuk 1 yıl Anlamadım Yorumla Cevap sahibi 1 yıl yorumum nasıl görünüyor sizde Yorumla Cebeufuk 1 yıl Şimdi düzeldi Yorumla Cebeufuk 1 yıl Evli birine mi verdin ilkinde👍👍 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl evet yorumlarımin sonuna link ekleniyor ben eklemiyorum ne yapsam düzelmedi Yorumla Cebeufuk 1 yıl Şimdi normal göründü ama Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Hayır değilim
İlki kaç yaşındaydı? Ne kadar devam ettin aynı adamla
Daha önce cinsellik yaşamadım ilk aşkımla 3 ikincisiyle 5 üçüncüsüyle de 2 sene birlikte olduk ama hiç hayır görmedim
Oo uzun ilişki insansın ama yaş 22😬 10 snee ilişki😬 çocukluk aşkı onlar sayılmaz
Yoo gerçekte daha fazla 😄
Ne demek anlamadım😬
Bence anladın 😄
Gercekten anlamadım🤦♂️ ama yeni çalışmadan kalktım, belli beynim pelte olmuştur, 2-3 saat sonra tekrar bakayım🥴 cok bariz birşeyse
Seninle aramda 5 yaş var 🤣🤣🤣🤣🤣
Aa ok 👍👍pardon. Ama nasıl yapmazsın bence yalan söylüyorsun🥴 halılısın tabi açık yerde cok acık yazılmaz da
Evlenirsem olacak. Yoksa yok
Yaş kaç
32
Hiç mi erkek olmadı
Hayır değilim
Böyle bir şey yaşamadım daha önce ve kimse de yok
Sıfır mı
evet 🥰
Evli misin😊
değilim
Cok oldu mu yapalı
4 yıldır düzenli ilişkim var