Cinsel Yaşam Libidom çok yüksek evlenince bu sıkıntı olur mu? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 314 Libidom çok yüksek evlenince bu sıkıntı olur mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 17 kişi beğendi
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı. Olabilir benimde öyle eskş erkek arkadaşım bu durumdan çok hoşnut değil gibiydi dkkdk 0 0 Yorumla
bildiginbekarim Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 99% 1 yıl Hep öyle bir eş istiyorum ve arıyorum istersen bir konuşabiliriz sıkıntı olmaz ayrıca sonuna cevap hatta vok güzel olur benim istediğim evlilik 0 0 Yorumla
Maveher Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 981 cevap paylaştı. İşleri çözer, rayına sokar, kocan da senin kadar aktifse değilse kesin ldatırsın net 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Allah şaşırtmasın Yorumla Maveher 1 yıl İstekli bir kadınsın fantezilerin bar dokunsal ve izlenmek gibi Yorumla
mur_aaat34 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Daha iyi daha güzel olur. ama isteksiz birine denk gelirsen çok kötü olur 0 0 Yorumla
Paranoyak-Maan Takip Et Master Yaş: 33 , eic 88% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Merak etme, doğru adamla evlenirsen libidonu dizginler 0 0 Yorumla
EskişehirliBurak Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Bence hiç sıkıntı olmaz aksine seni daha çok mutlu eder 0 0 Yorumla
Seniorrrrr Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 93% 1 yıl Kocan da iyi olursa o konuda çok rahat edersiniz 0 0 Yorumla
relax_mode_is_on Takip Et Xper 7 Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl düşersen bir libido öldürücünün eline sıkıntı olabilir. 0 0 Yorumla
Düşünürbiribilir Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 727 cevap paylaştı. Eşinin bu durumu sevme olasılığı bence daha yüksek. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Benim de aynı kendini tatmin etmen lazım eğer azaltmazsan erkeği de bunaltirsin 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Valla benimde hep yiksek wenin gibi yuksek kizla hemen nikah basarim 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Benim için bir sıkıntı yok sakıncası da yok hatta faydası var ne zaman evleniyoruz 😅 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Şu an benimde yüksek aşırı 13 3 Yorumla hamse34 1 yıl Napcan Yorumla ateşiniyak 1 yıl İlgilenmelisin Yorumla ᴅiʏᴇᴛisʏᴇɴ-ᴀʟᴘ 1 yıl Sende mi bekarsın @ Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Sağlıklı iyi beslenen erkekle evlen , evlenince ona iyi bak sorun olmaz 0 0 Yorumla
Yahyaayaa Takip Et Master Yaş: 30 , eic 71% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı. Bana gelirse öylesi sıkıntı olmaz 😂 1 0 Yorumla
arzuatesliaslan Takip Et Xper 7 Yaş: 27 1 yıl Harikaaaa libidosu yüksek erkek bulursun Benim gibi 0 0 Yorumla
Egecan18 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 81% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 678 cevap paylaştı. kocan iyi yaparsa hiç sıkıntı olmaz 1 4 Yorumla Soran 1 yıl İyi becerirsemi Yorumla Egecan18 1 yıl evet iyi becerirse seni doyurursa sorun olmaz Yorumla Soran 1 yıl Ya doyumsuzsam Yorumla Egecan18 1 yıl o zaman kesin kocanı aldatırsın yedek birini kesin bulursun Yorumla
Tanısan-seversin Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 99% 1 yıl Kocana bağlı onunda yüksekse olmaz düşükse olur 0 0 Yorumla
Gezdolas01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı. Doyurursa eşin sorun olmaz. 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Sıkıntı olmaz aksine fayda saglar 0 0 Yorumla
gone_with_the_wind Takip Et Master Yaş: 35 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı. Daha iyi yüksek olması. 0 0 Yorumla
kanarya001907 Takip Et Master Yaş: 56 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. Düzelirsin merak etme 0 0 Yorumla
Sormalarageldik Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. Ne gibi bir sıkıntı 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Annah karıda götümden ayrılmıyor gibi bir sıkıntı Yorumla Sormalarageldik 1 yıl O kadar da kuyruk olma canım günde 3 4 posta atın dinlenin biraz napıcan öyle sürekli mıç mıç 😂 Yorumla
Bandiban Takip Et Yoda Yaş: 31 1 yıl Bakire olduğun içindir 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Gidince düşüyor mu libido Yorumla Bandiban 1 yıl Evet Yorumla
Galatali66 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Olmaz 1 1 Yorumla Galatali66 1 yıl Aranıyor
hayatındışında Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Dayak yersin 1 0 Yorumla
ᴅiʏᴇᴛisʏᴇɴ-ᴀʟᴘ Takip Et Bilge Yaş: 33 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 474 cevap paylaştı. Sürekli istersin sanırım evlenince 0 0 Yorumla
pyschologist Takip Et Xper 6 Yaş: 27 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 316 cevap paylaştı. Evlenecegin adam icin sans olur 0 0 Yorumla
mehmetbeyyxl Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Neden olsunki 0 0 Yorumla
çok_yaramazınız Takip Et Master Yaş: 36 , eic 50% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. Keyif veriri 0 0 Yorumla
CappuccinoGibiyiim Takip Et Master Yaş: 32 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,2b cevap paylaştı. Olmaz 0 0 Yorumla
Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,3b cevap paylaştı. Sanmıyorum 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
44Cevap
Olabilir benimde öyle eskş erkek arkadaşım bu durumdan çok hoşnut değil gibiydi dkkdk
Hep öyle bir eş istiyorum ve arıyorum istersen bir konuşabiliriz sıkıntı olmaz ayrıca sonuna cevap hatta vok güzel olur benim istediğim evlilik
İşleri çözer, rayına sokar, kocan da senin kadar aktifse değilse kesin ldatırsın net
Allah şaşırtmasın
İstekli bir kadınsın fantezilerin bar dokunsal ve izlenmek gibi
Daha iyi daha güzel olur. ama isteksiz birine denk gelirsen çok kötü olur
Merak etme, doğru adamla evlenirsen libidonu dizginler
Bence hiç sıkıntı olmaz aksine seni daha çok mutlu eder
Kocan da iyi olursa o konuda çok rahat edersiniz
düşersen bir libido öldürücünün eline sıkıntı olabilir.
Eşinin bu durumu sevme olasılığı bence daha yüksek.
Benim de aynı kendini tatmin etmen lazım eğer azaltmazsan erkeği de bunaltirsin
Olmaz evlenınce daha ıyı olurr bu bence ılıskınız acısından
Valla benimde hep yiksek wenin gibi yuksek kizla hemen nikah basarim
Benim için bir sıkıntı yok sakıncası da yok hatta faydası var ne zaman evleniyoruz 😅
Umarim esinde senin gibi biri çıkar. Yoksaaaaaa..
Şu an benimde yüksek aşırı
Napcan
İlgilenmelisin
Sende mi bekarsın @
Sağlıklı iyi beslenen erkekle evlen , evlenince ona iyi bak sorun olmaz
Bana gelirse öylesi sıkıntı olmaz 😂
Harikaaaa libidosu yüksek erkek bulursun
Benim gibi
kocan iyi yaparsa hiç sıkıntı olmaz
İyi becerirsemi
evet iyi becerirse seni doyurursa sorun olmaz
Ya doyumsuzsam
o zaman kesin kocanı aldatırsın yedek birini kesin bulursun
Kocana bağlı onunda yüksekse olmaz düşükse olur
Doyurursa eşin sorun olmaz.
Sıkıntı olmaz aksine fayda saglar
Ne kadar yüksek canım . .
Eşinle uyumlu olursa sıkıntı olmaz
Tam tersi🤠
Daha iyi yüksek olması.
Cinsellik yaşamadan anlayamazsın
Olmaz da evlenene kadar dayanamazsn
Sık p*rno izliyor musun
Düzelirsin merak etme
Ne gibi bir sıkıntı
Annah karıda götümden ayrılmıyor gibi bir sıkıntı
O kadar da kuyruk olma canım günde 3 4 posta atın dinlenin biraz napıcan öyle sürekli mıç mıç 😂
Bakire olduğun içindir
Gidince düşüyor mu libido
Evet
Olur
Olmaz
Aranıyor
Hormon dengesi
Her erkeğin hayali
Aha kocan yaşadı
Boş komuşmak sağlığa zarar verir
Daha iyi
Dayak yersin