Çok ileri boyut olmadan yani dokunarak falan evlilik öncesi cinsellik istemiyorum
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Çok ileri boyut olmadan yani dokunarak falan evlilik öncesi cinsellik istemiyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Yok saçma değil bence tarafların birbirlerini ne kadar çok tutkuladığını ve arzuladığını ortaya koyan bir durumdur bence
Hiç o toplara girme bende senin gibi düşünüyordum gözünü açtım kapattım içime gidip geldiğini fark ettim öyle kaptırmışım kendimi
Pauahxjwjjs peki o kişiyle evlendin mi
@enesmngl hayır aldattı beni erkekler biriyle olduktan sonra o kişinin gözünden düşüyoruz o yüzden bundan sonra hiçbir erkekle olmazilişki
Hayır bence size gelenler çok * asıl değer verdiğim kişiyi elinde tutmaya çalışırsın o zaman evlenince de mi aynısı olacak saçma
@enesmngl evlenince olmaz belki ama şuanki erkeklerin kafası kullanmak yönünde
Ne diyeyim umarım karşımıza iyi insanlar çıkar genelleme yapma ayrıca…
Sadece kucakta opusmek falan ya devamı gelmez diye dusundum
Bazen hakim olamayabiliyoruz demek ki
Olamazsın sende deneme yani en fazla arkana geçsin dayasın sarılır gibi
Ben zaten hakim olamayacağımı biliyorum ama bi kadını sadece elde ettim gibi bir saçma düşünce yüzünden bırakacak karakterde değilim dediğin gibi aynı evde ateşle barut yan yana durmaz
Yoo tercih sizin nasıl istiyorsanız öyle sevisirsiniz
Evlilik öncesi cinsellik istemiyorsan yapma bir şey. Hem ayranım dökülmesin hem götüm siklmsin.
Ben bu dediğini hep yaptım eşimle nişanlılıkta sdvgililikte ama bence yapma derim ilrrisi grliyor sonra
Dry Humping haa
Erkekler bundan zevk alıyo mu
Olur neden olmasın arada erkeğinde gönlünü gözünü doyurmak lazım
Normal bencede
Kiyafetle sevismek istiyorsun yani
İleriye gitmemek için
Severimmmmm 😍😍
Yaptim ben
Yapanlar var ama ne kadar doğru bilemem
Seksten daha çok tahrik ediyor
Sevişmek saçma
degil tabi