İlişki bir tarafın öbürünü elinde tuttuğu bir şey değil çünkü. Sürekli taktiklerle konuşulan, hareket edilen bir ilişki yürütmek çok zor değil mi? Kartlarını açık oyna ben buyum kabul edersen konuşuruz etmezsen konuşmayız. Kullanma niyeti olan adam kendini belli eder zaten. Baştan çizgi çekeceksin. Kırmızı kartları görünce direkt sileceksin
010 Yorumla
Soran1 yılZaten öyle yapıyorum açık konuşuyorum arzularımı isteklerimi de belli ediyorum ama onlar hafif görüyor beni basit gördüklerini ima eden sözler kullanıyorlar. Sen durmazsın sen cinsel ilişki yaşarsın bence zaten yapıyorsun gibi. Zoruma gidiyor
- 1 yıl
Açık konuşmaktan kastım cinsel beklentini açık konuşmak değildi. Bir erkekle konuşurken cinselliği ne kadar öne çıkarırsan, konusunu açıp tanışırken kendini böyle tanıtırsan öyle kalırsın gözünde. Evlenmeden ilişki yaşanmamalı bence. Yoksa öyle laflar işitmek normal. Cinsellik ve sadakatin bir bağlantısı yok. Kadınlar için özel bir bağ gibi olabilir ama erkeklerde öyle değil. Bir hayat kadınıyla da rahatça yaşayabilir bunu çoğusu. Hayat kadınından sadakat de beklemiyor, sadakat borçlu da değil. Yani yanlış yöntemle kendine bağlamaya çalışıyorsun
Soran1 yılSonuçta bakire olmadığım için onlar istiyor. Ben de istiyorum ama böyle davranışları hak etmiyorum
Soran1 yılİlerleyen süreçte söylüyorum ama sanalda tanıştıklarıma direk söyledim
Soran1 yılBen slk mıyım sence
Soran1 yılBu yaştan sonra zeka ve IQ gelişir mi
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Kisilerin ne niyetle yaklaştığını biraz konuştukça anlayabilirsin. Bazisi cok iyi oynar anlamak imkansızdir ama yinede sana yaklaşımlarina göre karşılık vermelisin. Cinselligi ister yasa ister yasama deger verdikçe deger görürsün sadik kaldikca sadakat görürsün sadece fb iliskilerinde de basit sınirlar gözetmez hazzi derinlerde yaşamayı hedeflersen tek gecelik olmazsın
03 Yorumla
Soran1 yılFb tercih etmiyorum türk erkekleri fb olunacak türden insanlar değil bakire olmayan kızı bile hafif görüyor kullan at gözüyle bakıyorlar
Soran1 yılBenimle ciddi olmaları gerekir aksine. Ben bunu hak ediyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
Sadık olmadıkları için amaşlar inançlar farklı oldukları için avcı denizci oldukları icin nedendir
Bilinmez belkide00 Yorumla
1 yılİşi bitince dediğin ilişkiye girmek mi? Seninle ne gibi bi işleri olabilir ki
06 Yorumla
Soran1 yılSeks
- 1 yıl
Peki sen zevk aldın mı ilişki sırasında
- 1 yıl
Dürüst ol ama
Soran1 yılKonu bu mu? Seni alakadar etmez
- 1 yıl
Yok yani o anlamda değil. Zevk aldıysan bu kadar üzülme sonuçta karşılıklı eğlence için
- 1 yıl
Yani elinde tutmanın yollarını bilmiyorum ben erkeğim zaten
Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı. Harcanma sen de. Gerçekten sevdiğine inanmadan verme...
02 Yorumla
Soran1 yılSeven mi var?
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Herseyi açık konuşup ilişki çerçevesi belirlenmeli çerçeve dışına çıkıncaya gonderilmelidir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılElinde tutmak için ona cinselliğini mi veriyorsun?
12 Yorumla
Soran1 yılEvet
Cevap sahibi1 yılÇok büyük hata. Senin adın çoktan çıkmıştır bile.
Gizli Üye(25-29)1 yılBen isim bitince hatcamam duzenli biri olsun istiyorum valla yas kaç sizim
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılEğer çok değer verdiğini belli edersenn erkek sıkılır
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 725 cevap paylaştı.
1 yılİşin bitince sen onları harca. Bak nasıl koşuyorlar pesinde
18 Yorumla
Soran1 yılNasıl harcayabilirim? Mesela ben de onları görmezden geleyim mi?
- 1 yıl
Seks yaptıktan sonra arayıp sorma
Soran1 yılBir kere yap bırak mı diyorsun? Onların istedikleri de bu zaten. Becereyim bela olmasın dert olmasın diyorlar
- 1 yıl
Sen birak. Zaten kendisi gelecek
Soran1 yılVererek değer göreceğimi sanmıyorum
- 1 yıl
Değer vermeyeceksin zaten. Peşinde kosturacaksin 😃
Soran1 yılKoşmuyorlar
- 1 yıl
Koşarlar
1 yılBenim aklıma buı geldi nedensse :D
02 Yorumla
Soran1 yılNey?
- 1 yıl
Aa şarkıyı atmamışım.
Müslüm Gürses - Tutamıyorum Zamanı atmıştım
Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı. Kaybetmekten korkacaklari hale getirmen gerek
01 Yorumla
Soran1 yılNasıl
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Yatakta kötü olabilirsin
02 Yorumla
Soran1 yılKesin öyledir
- Cinsel Yaşam konusunda 740 cevap paylaştı.
1 yılİşi derken yatış mı?
02 Yorumla
Soran1 yılEvet
- 1 yıl
Hemen mi yatıyorsun
1 yılSen onlara o cesareti veriyorsan normal.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Ne yapalım senin için?
00 Yorumla
1 yılDoğru şekilde demek ki kadınlığını kullanmıyorsun
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
1 yılSende istediklerini verme
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılsende isini bitirmeden düzgün ciddi ilşki yasa
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
1 yılYanlış kişileri seçmek senin huyunda var
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
1 yılÇok çabuk veriyorsun demekki
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı. Kolay teslim oluyorsundur
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Onu nasıl beceriyorsun
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 908 cevap paylaştı.
1 yılbirliktelik yaşıyor musun?
04 Yorumla
Soran1 yılYaşadığım oldu
- 1 yıl
kolay insan (kadın) oldun mu çabuk harcanırsın
ağırlığınla Altın olacaksın ki değerin olacak
Soran1 yılHarcandım zaten
- 1 yıl
işte bundan sonrası önemli
1 yılMuhtaçsın çünkü
031 Yorumla
Soran1 yılNeden muhtaç olayım
Soran1 yılOnlar bana muhtaç olmalı asıl
- 1 yıl
Kendine güvenin yok. Muhtemelen hayatında onay arayan fedakar kaybetme korkusuna sahip birisin
Soran1 yılEvet öyleyim
- 1 yıl
Bu da etrafına farkında olmadan muhtacım mesajı veriyor. Muhtaçlık enerjisi insanların seni kullanmasına ve çöp gibi atmasına sebep olır. Kendini değersiz hissediyorsun.
- 1 yıl
Onlar niye sana muhtaç olsun kş
Soran1 yılNe yapacağım peki? Bunları tersleyince de çekilmez bir tip oluyorsun çekilmez ve psikolojik sorunlu diye etiket yapıştırıyorlar anında. Hasta psikolojisi bozuk falan diyorlar
Soran1 yılBen niye onlara muhtaç olayım? Kendinizi bu kadar önemsemeyin
- 1 yıl
Başkalarının düşüncelerine göre yaşamayı bırak onları memnun edeceğim diye kendine eziyet etme... Sana önem veren değer veren insanlarla karşılaşman için sana kendini değersiz hissettiren insanları hayatından çıkarman gerekiyor.
- 1 yıl
Lütfen beni bu genelleme içerisine sokma olur mu
Soran1 yılMemnun etme derdinde değilim ama böyle etiket yapıştırıp üste çıktıklarında asabım bozuluyor
- 1 yıl
O zaman neden onlarla bağını kesip kendine daha düzgün sana fikirlerine duygularına hassasiyetlerine değer veren insanlardan bir Çevre kurmuyorsun? Etrafına çöp toplarsan böyle olur
Soran1 yılHepsi koyup gidiyor anlıyor musun? Onlar kazandı ben kaybettim
Soran1 yılAkıllarıyla beni yeniyorlar bana çöp muamelesi yapıyorlar ego kasıyorlar üzerimden
- 1 yıl
Seni çok iyi anlıyorum nasıl hissettiğini de biliyorum. Aslında sen kazanıyorsun. Onlar sana uygun değil. Bırak gitsinler hiç birinin arkasından bakma. Sen çok değerli çok özel birisin. Onların yanında olmalarına ihtiyacın yok. Kendi değerinin farkına var.
- 1 yıl
Muhtemelen aşırı tepkiler veriyorsun
Soran1 yılDeğerli isem neden bu hale düştüm? Benimle seks yapıp sanal seks yapıp sonra aşağılamaya çalışıyorlar. Mesela senin yüzüne bakmam becermem diyorlar seni insan yerine koyan da hata diyorlar beni aşağılıyorlar. En son mesajlarıma cevap vermediler bunu yapanlar
Soran1 yılBen mi kazanıyorum sence?
- 1 yıl
İnstagram in var mı ya da bunu ayrıntılı rahatça anlatabileceğim bir yer
- 1 yıl
Bir şey istediklerinde hayır diyebiliyor musun? Sınırını belirleyebiliyor musun? Her çağırdıkıklarında gidiyor musun
Soran1 yılYa hayır diyorum mesela çıplak fotoğraf isteyenler oluyordu hayır diyordum ama zorluyorlardı psikolojik baskı yapıyorlardı
- 1 yıl
Direk engeli bass. Hiç bir şey yapmak zorunda değilsin. Seni aşşağılayanlara kapıyı göster. Biraz baskı yapıyorlar diye istediklerini verme ama sen bir süre sonra istediklerini verince nasıl olsa her dediğimizi yapacaklar diyorlar. Ne var mış ki yüzünde bakmazlarmış
Soran1 yılYeterince faydalandılar ben bunlarla ya seks yaptım ya da sanal seks yaptım. Hatalıyım kusurluyum. Ben kendimi ağırdan bile satamadım
- 1 yıl
Hatanı biliyorsan ne yapman gerektiğini de biliyorsun
Soran1 yılKonuşmamak en iyi sanırım hiç iletişim kurmamak
Soran1 yılEn iyisi iletişime girmemek
- 1 yıl
Tabi ki de sen bu kişilerle iletişimini devam ettiriyorsan suçun en büyüğü sende oluyor. Bildiğin sana hayvan muamelesi yapıyorlar
Soran1 yılBi daha cevap vermeden engellerim gelirlerse.
- 1 yıl
Görüldü at engelle gitsin. Sakın cevap verme olur mu😊
Soran1 yılOlur. Sağol aşkım bu kadar dinleyip destek olduğun için ♥️
- 1 yıl
Ne demek bebeğim benim için bir zevkti
Verme sen de
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 681 cevap paylaştı. Vermiyorsun
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Verme
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılVerme sende
00 Yorumla
1 yılKolay olma
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılHarcatma
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılVay utanmazlar
00 Yorumla
1 yılNasıl harciyorlar
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne