Herkeste aynı etkiyi yaratmaz. Mesela ben, herhangi biriyle yaparsam beni pek etkileyeceğini sanmam. Ama eşimle bir süre uzak kalmışsam, o beni rahatlatabilir işte.
Karşımdakileri hep çok rahatlatmıştır hiç yoktan iyidir fotoğraf video veya görüntülüyle desteklersen iyi olur öteki türlü zor bir de iyi biri olmalı karşındaki
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
1 yıl
Gercekten isini bilen ses tonu güzel tutkulu sehvetli birisiyle yapinca uyumda varsa muhteşem olabiliyor
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
1 yıl
Eh hiç yoktan iyidir görüntülü olursa zevk veriyor.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
1 yıl
Akraba ziyaretindeyim, gece bekar amcamla aynı odada kaliyorum, dün benim uyuduğumu düşünerek bi kadınla sexting yapti, inleyerek boşaldi telefonda
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
36Cevap
Herkeste aynı etkiyi yaratmaz. Mesela ben, herhangi biriyle yaparsam beni pek etkileyeceğini sanmam. Ama eşimle bir süre uzak kalmışsam, o beni rahatlatabilir işte.
Rahatlatıyor yapanlar iyi anlaşırsak karşılıklı resim video mesajlar ile bosalmayi rahatlıkla sağlamsa başarılı olur
Güzel oluyor ama yazışarak değil tabikş ne anlıyorlar sadece yazışarak zevk vermiyor sesli ya da görüntülü olmalı bence
Çok nadir zevk aldiranla uyuşanla karsilaşiliyor maalesef.
Eh işte bosalmaya faydası var. Kimle, nasıl yaptığına göre de değişiyor tabi
Güzel bir pasta yiyorsun ama hep bi şey eksik ama yine de yiyorsun tadı hoşuna gidiyor gibi bişey
Karşımdakileri hep çok rahatlatmıştır hiç yoktan iyidir fotoğraf video veya görüntülüyle desteklersen iyi olur öteki türlü zor bir de iyi biri olmalı karşındaki
Gercekten isini bilen ses tonu güzel tutkulu sehvetli birisiyle yapinca uyumda varsa muhteşem olabiliyor
Eh hiç yoktan iyidir görüntülü olursa zevk veriyor.
Akraba ziyaretindeyim, gece bekar amcamla aynı odada kaliyorum, dün benim uyuduğumu düşünerek bi kadınla sexting yapti, inleyerek boşaldi telefonda
Kadına bağlı, fiziği sesi güzelse iyi oluyor
Ben çok rahatlıyorum kız
oyuncak kullanırsan baya rahatlarsın , var mı oyuncağın
Doğru kişiyle yaparsan boşaltana kadar rahatlatır
Karşılıklı ses ya da foto olsa insan rahatlar
Benim gibi birisiyle yaparsan baya
valla öyle böyle rahatlatmıyor
Anı kurtarıyor işte
Hiç tahmin edemeyecegin kadar
Hiç rahatlatmaz
Yaptığın kişiye ve kurguya bağlı
Çok rahatlatır deneyelim mi