Cinsellik istenmeyen erkek illa vardır insan gelecekteki esine zaten saygılı olur ısrar etmez kız istemiyorum diyorsa lafını bile etmez zaten
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1 yılRomantik vakit geçiririm her şey cinsellik değil geçici cinsellik zevk alırsın biter ama romantik anlar mesela omzunda dizinde göğsünde uyumak film izlemek aynı battaniye altında sarılmak birlikte mutfakta yemek hazırlamak bunlar daha uzun süren ve eşle yapılması gereken şeyler bence
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı. Cinsellik dediğiniz kelimelerinin detaylarını yazın. Bir kadın birliktelik yaşamıyor olabilir istememesi gayet normal, aynı evde kaldığı sevgilisi ile öpüşmek bile istemiyorsa o sevgili değildir. Tatmin etmenin bir yolunu bulurum ben
01 Yorumla- 1 yıl
Öpüşmek sevismek hicbisey sevgiliyken şart değil kız istemiyorsa saygı duyman gerek
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
10Cevap
Film izleriz diyince film kppar zaten.
Cinsellik olarak kıcağıma oturur domubuşlsr öpüşmeler oral olabilir, ilişki olmasada oldukça eğleniriz yani.02 Yorumla- 1 yıl
Sapık herif
- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
1 yılKız "istemiyorum" diyorsa erkeğin yapması gereken tek şey ayrılmaktır. Kimse evlenene kadar beklemek zorunda değil.
015 Yorumla- 1 yıl
Ooo ayrılsın zaten evlenene kadar bekleyemiyorsa evlenmek de istemiyordur o
- 1 yıl
Alakası yok. "Evlenmeden olmaz" diyen kız, "evlenmeden olmasın" diyen erkekle tanışsın ve 3 ay içinde evlensin.
- 1 yıl
Niye 3 ay? Seven bekler ki
- 1 yıl
Yok öyle bir şey... Kız evlenmeden olmaz diyorsa, erkeği evlenene kadar beklemeye mecbur etmek yerine evlenene kadar istemeyecek birini bulmalı. Sizin keyfiniz olacak diye erkek seksten mahrum yaşamak zorunda olmamalı, buna hakkınız yok.
- 1 yıl
"Seven bekler"... Ne kadar beklesin? 1 yıl, 3 yıl? Erkekten bu süreyi Katolik rahipler gibi geçirmesini beklemek bencillik değil mi?
- 1 yıl
Sevmişiz adam diye kocamiz olacak diye bir yola çıkmışız beraber; bekleyemiyorsa sevmiyor demektir sonuçta bunun okulu var iş bulması var hemen evlenilemeyebiliyor. Sen sırtlan denen cinstensin belliki yazık. Kadın da isterse o kafadaysa yatarsın istemezse eğer ki seviyorsan saygı duyarsın bu kadar basit.
- 1 yıl
Ayrıca 3 ayda kim evlenir size kimse kızını karısını emanet etmesin
- 1 yıl
Ne hakla hayatında cinsellik isteyen erkeği yıllarca cinsellikten mahrum bırakabiliyorsunuz ki? Evlenene kadar olmayacaksa ayrılmak isteyen erkek için "beklemiyorum sevmiyordur" demek tam kezbanlık. Bırakın ayrılsın, arkasından da konuşmayın.
- 1 yıl
*"beklemiyorsa sevmiyordur"
- 1 yıl
Cinselliği sadece evli çiftlerin hakkı olarak görüyorsanız 1 yıl, 2 yıl , 3 yıl sevgililik, nişanlılık vs. yaşayamazsınız. Erkeği de yıllarca seksten mahrum yaşamaya zorlayamazsınız... Adam gençliğinin 2, 3 yılını mastürbasyon yaparak mı geçirsin?
- 1 yıl
Sen "seven erkek bekler" dediğinde erkeğin de "seven kadın cinsel ilişkiyi kabul eder" demeye hakkı olur. Tek taraflı düşünüyorsunuz, bencillik dediğim de bu.
- 1 yıl
Erkek beklemek istemiyorsa, kadın da "evlenmeden olmaz" diyorsa ayrılmak gerekir.
- 1 yıl
Tam abazansin ya ben diyeceğimi dedim seven bekler sevmeyen ayrılır ok. Kezban da babandır bu arada
- 1 yıl
Abazanlıkla alakası yok. Erkeğin ilişkide cinselliği isteme hakkı vardır, kadının cinsellik yaşamayı istememe hakkı olduğu kadar. Bu istekleri karşılıklı olarak uymuyorsa ayrılırlar, bu kadar basit. Sırtlan, abazan vs. ifadelerle seviyeni belli ediyorsun zaten, klavye arkasından ağzını bozmak kolay. Sadece kadınların istek ve beklentileri mi kabul görmek zorunda? Cinsellik konusunda ısrar eden erkekten ayrılan kadına "seven kadın sevişir" diyebiliyor musun? Diyemiyorsun.
- 1 yıl
Ben kime laf anlatmaya çalışıyorum ya?
Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. bir kiz benle ayni evde kalip kiza dokunmasam kiz ertesi gun sen nasil erkeksin diyip benden ayrilir. bu kadsr kesin bu olay.
01 Yorumla- 1 yıl
Saçmalama ya sevgilin seni az çok tanır sen de onu. İstemiyorsa yapmazsın sana güveniyorum sevgisi artar
Gizli Üye(36-45)1 yılCinsellik niye bu kadar öcü sizin için. Kibar bir şekilde soruyorum. Israr olmadan, karşılıklı istenebilir? Çıkarsız sevgide ısrar olmaz zaten.
05 Yorumla- 1 yıl
Yav kardeşim basbasa da film izleyemeyen mi biz kızlar size guvenemiyicez mi aklınıza fikriniz niye uckurunuzda. Sevgilin istemiyor kendini evliliğe saklıyor sen niye saklayamiyorsun
Cevap sahibi1 yılBaş başa tabii ki film izlenir de yani bu denli öcü gibi bakmak, bilmiyorum. Neyse.
- 1 yıl
Öcü gibi bakan yok zamsna bırakmak bir tercih meselesi gayet normal ve anlaşılabilir. Sinemaya gitmek kirlendi basbasa kalmayı da kirletmeyin nolur
Cevap sahibi1 yılHiçbir şeyin kirlendiği yok.
- 1 yıl
Var, anlamının dışına çıkan şey istenmeyen bir şeyi cagiristiriyorsa kirlenmistir. Mecaz anlamda
- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılSohbet yemek sonra yolcu ederim evine
10 Yorumla
1 yılNe olursa olsun ateşle barut yan yana durmaz
03 Yorumla- 1 yıl
Ne alaka ya
- 1 yıl
Çok alaka ya
- 1 yıl
İrade denen bisey var insanlar sevgi varsa cinselligi arka plana atabilir rahatlıkla
Cinsel Yaşam konusunda 795 cevap paylaştı. İlla seks olacak değil ya
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. İlişkimize bagli
00 Yorumla
1 yıldimi
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılSevgilim yok
00 Yorumla
1 yılSeks
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı