Tabi ki bulunur.
Gerek dini sebeplerle gerekse de ondan bağımsız kişisel sebeplerle benzer şekilde ilişki yaşamayan kişiler de var.
Evet şu anda ortam daha çok cinsellik yaşamak için sevgili olan ve bunu isteyen kişilerle dolu olsa da az da olsa varlar.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Başka bir soruya yazdığım yorumumu buraya atıyorum. Evet eski zamanları ben seviyorum, eski çağda çok güzel aşklar yaşandı, yaşanırdı. O dönemler kimse bel altı düşkünü değildi, ilk konuda hemen bel altı konusu açılmazdı. Hemen yatağa atma fikirleri gelmezdi akıllara şimdi ise artık Sezai Karakoç'un dediği gibi "geldik çağı gördük ve ürperdik" Ben şahsen hem hemcinslerimlerden hem de kadınlardan ürpüyorum çünkü daha tanışalı uzun olmayan kişiyle direkt bel altıya girmesi midemi bulandırıyor hâlbuki tanışıp, birbirinizi tanıyıp, hoşlanılan, sevilen konuları konuşmak ve buluşunca geziye, yürüyüşlere, pikniğe, yemeğe veya ne bileyim resim yapmak gibi şeyler varken etin ete değmesi zorunluymuş gibi algılanılıyor.

Tez vaktinde hayırlı nasibimizin, güzel düşünceye, yüreğine dokunacak ve konuşmadan yüreğini anlayabilecek kişiye gelme umuduyla Allah'a güveniyorum. Vesselâm.
30 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
1 yılÇok güzel bir düşüncedesin ve tabikide bu şekilde düşünen insanlar var ve hem kızlar hem erkekler içinde bu şekilde düşünen azımsanmayacak kadar çok insan var. Bu sebepten çıkar ve sadece faydalanma olarak sana yaklaşan değil , sana benliğine kişiliğine , haysiyetine onuruna, edebine kadınlığına ve insanlığına değer veren kişi. Gelinceye kadar sabretmeni tavsiye ederim. Maalesef günümüzde işine geldiği gibi yaşamıda sözleride eğip bükenler seks in adını aşk yaşamak koymuşlar , seks in adının aşk yaşamak olması için seks yapan iki kişinin evli olması gerekiyor. İşte o zaman aşk olur.
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 882 cevap paylaştı.
1 yılAnlaşılmayan şey şu; sen zaten normal olanı istiyorsun. Anormal olan şey evlilik öncesi cinselliktir zaten. Gidişatında, düşüncende ve isteğinde hiç bir sorun yok.
02 Yorumla
Soran1 yılKarşıma çıkan herkes bunun normal şeyler olduğunu ve benim çocuk olmadığımi söylüyorlar
- 1 yıl
Karşına çıkan herkes cinsellik yaşadıysa, senin yaşama zorunda olduğun bir şey yok.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
69Cevap
evet ben buldum hattaki bir sure tatile gittik başka şehire beraber kaldik elini bile dokundurmuyor istemedigim zaman
31 Yorumla- 1 yıl
Tam enayiymiş 😂
- Cinsel Yaşam konusunda 833 cevap paylaştı.
1 yılBulunur diyenlerin yarıdan çoğu 3gün geçtikden sonra cinsellik istemeye başlarlar sonra baktılar olmuyor bırakırlar komple cinsellik yaşayabilecekleri birine giderler
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 691 cevap paylaştı.
1 yılBunu kabul etmeyenin amacı zaten sadece seks tir ciddi olan kabul eder zamanını bekler.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılvalla ister etsin ister etmesin. çekersin hadi ordan yi herkes yoluna. Allahın emrettiği mi onun pis nefsi mi. ayrıca o nasıl ortamlara giriyorsunuz ki öyle hiçbiri bunu kabul etmiyor
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılBulamazsın ben mesela seks yapmadığım biriyle evlenmem ya ten uyumumuz yoksa evlendikten sonra bunun öğrenirsem ne bok yiycem
00 Yorumla
1 yılbulursun aynı şekilde ben de öyle düşünüyorudum acaba karşı cins de evlenmeden yapmak istemeyen kaldı mı diye
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılEvet aynen öyle. Diğer türlüsü olsaydı birini tanıyıp evlenebilirdim belki
40 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 364 cevap paylaştı.
1 yılDini nikah olmazsa hayır şu sıralar cidli düsünuyorum ama
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılArtık devir pompa devri imza atmadan bile gerçekleşebiliyor ama ister evlenerek ister evlenmeyerek bu işlere bulaşırken iyice düşünmek gerekli, dikkatli olmak iyidir.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
1 yılBu bir erkek için tamamen sömürülmek ya başka bir şey değil
00 Yorumla
1 yılKabul etmeyeni sende kabul etme kendine saygın varsa 😄
00 Yorumla
1 yılBenim gibi 32 yaşına kadar evde kalırsın demedi deme
00 YorumlaOlması gereken odur. Aksini isteyenle de yola çıkılmaz zaten. Sizi tebrik ediyorum 👏🏻
01 Yorumla- 1 yıl
👏👏👏
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılEn guzeli bu da. Boyle kizlarda sonra farkli hale geliyorlar
00 Yorumla
1 yılBulunur meselâ ben. Zinaya karşı olduğum için daha önce hiçbir kadına dokunmadım.
00 Yorumla
1 yılgerekirse elini bile tutmayacak milyonlarca erkek var kanmayın
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 573 cevap paylaştı. Bulunur en başta konuşulmalı ve çizgiler çizilmeli.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
1 yılGayet bulunur. Ben şahsen olsa olur olmasa da beklerim kafasındayım
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılAranan kan bulundu. Ben buldum. Öptürmüyorum bile dudaktan. Alacağımı aldım deyip çekip gidiyorlar öyle.
12 Yorumla- 1 yıl
Sen de abartmışsın kız biraz göster yani 😃
Cevap sahibi1 yılAz bile. Kuvvetle muhtemel terkediyorlar öyle
Gizli Üye(30-35)1 yılBunu karşındaki kişiye söyle olması gerekende bu ciddi olan zaten bekler kabul eder
20 YorumlaEn doğrusunu yapıyorsun evlenecek olan vardır illaki hiç cinsellik yaşamamış kadın erkek çok var ilk geceyi eşiyle yaşayıp herşeyi tecrübe etmek istiyorlar
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBunu kabul etmeyenin niyeti ciddi değildir zaten, kendini korumaya devam et.
00 Yorumla
1 yılGayet bulunur bunu evlenmeden yapanlar anormal sen sıkma canını
12 Yorumla
Soran1 yılKarşıma çıkan herkes bunun normal şeyler olduğunu ve benim çocuk olmadığımi söylüyorlar
- 1 yıl
Hiç de bile. Herkesle yatıp kalkanlar kendilerini basitleştiriyorlar sonra da evde kalınca kedi köpekle yaşayıp gidiyorlar 😬
1 yılBende öyle düşünüyorum yobaz gözü ile bakıyorlar bana
02 Yorumla
Soran1 yılYobaz başkalarına fikirlerini zorla kabul ettirmeye çalışan demek asıl onlar yobazlar. Eskiden birisiyle konuşuyordum. Evlenmeden cinselik yaşamak istemediğimi söylediğimde sen çocuk değilsin bunlar normal şeyler diyerek beni manipüle etmeye çalıştı
- 1 yıl
Plastik kalplerde geri dönüşü olmayan şeyler yaşamak mantıklı değil tek bildiğim bu. Sende çok haklısın bu konuda
Gizli Üye(36-45)1 yılKabul edecek birisi bulunur mu ne demek ya seninle cinsellik için sevgili olacak kişiyi zaten sen hayatına alma canım boş ver
20 YorumlaBen de evlenmeden önceki sekse karsiyim
Es adayimin da buna özen göstermesini isterim00 Yorumla
1 yılBas üstünde tasinmalisin. Resmen suyu çıkmış bu devirde nadir ciceksin
00 Yorumla
1 yılBulunur ama zor bulunur
30 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Kaç yıl sonra evlenmeyi düşünüyorsun?
06 Yorumla
Soran1 yıl8
Soran1 yılBen sana bakmam yalnız
Soran1 yılHesabının adını görmemiştimde. Benim yaşım kaç senin yaşın kaç. Buradan biriyle evlenecek halim yok. Kullanıcı adını gördüm daha iyi oldu. Bu ad ne?
- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
1 yılzor. hatta cinsellikle sinirlida kalmasi isteniyor
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Çok zor. En azindan oral olmalı.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. evet bulabilirsin ama ikna kabiliyetine bağlı
00 YorumlaBende aynı fikirdeyim
00 Yorumla
1 yılBulursun nianiyom buna
00 Yorumla
1 yılGörücü usulu evlene bılırsın
00 Yorumla
1 yılVardır illaki
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Neden olmasın
Bulunur00 YorumlaBulunur da bulana kadar bikarsin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı. Kabul edilir tabi neden edilmesin
00 Yorumla
1 yılBulunur elbet zor ama imkansız değil
00 Yorumla
1 yılBende bu düşüncedeyim bulursunuz inşallah
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılİstemeyen defolsun zaten
30 Yorumla
1 yılSen aramaya devam et belki bulursun
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBen öyleyim uygun bulursan eger
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılEvlenmeden yaşayan çok var zaten
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Keşke öyle birini ben de bulsam
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 25,6b cevap paylaştı. Ben de o görüşteyim. Nikah olmadan asla.
00 YorumlaSexting yap
30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 563 cevap paylaştı.
1 yılBulunnur tabiki.
13 Yorumla- 1 yıl
Hos bisey zaten bu
- 1 yıl
Onlar y@wsaklar. Senin aklina girip seni bastan cikarmaya calisiyolar. Bak benimde bi bakire sevgilim vardi. Onu gerçekten çok seviyordum. Ve ben cok istekli bir erkegim. Buna rağmen asla ve asla onunla cinsel iliski beklentisine gormedim. Onunla tek cinsel hayalim evlilik sonrasydi. Seni gerçekten seviyorsa erkek senin dusuncene saygi duyar. Seni yoldan cikarmak istiyorsa sana saygisi yoktur. Yani oyle diyenleri seni gaza getir. eye calisanlari hayatindan at
Bende öyle
20 YorumlaBulunur
20 Yorumla
1 yılElbette vardır
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı.
1 yılİllaki bulunur ama zor
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Cok nadir var
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 917 cevap paylaştı.
1 yılumarım bulursun
00 Yorumla
1 yılBen öyle istiyorum zaten bulamıyorum senin gibi
00 YorumlaNeden bulunmasin ki
00 YorumlaTabiki bulunur siz ne iseniz nasibinizde odur
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
m 1 yılBulunur tabiki
00 Yorumla
1 yılBen de seninle aynı fikirdeyim
00 Yorumla- Devamını Gör (27)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne