Cinsel Yaşam Tecrübeli olduğum anlaşılır mı? (Sayfa 2) Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 117 Tecrübeli olduğum anlaşılır mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 18 kişi beğendi
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Kime karşı? 0 13 Yorumla Soran 1 yıl sevgilim Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bunu neden saklama gereği duyuyorsun. Senin bakire olduğunu falan mi sanıyor? Yorumla Soran 1 yıl evet Yorumla Cevap sahibi 1 yıl İlk ilişkini hatırlıyorsunuz. Yani ilk yaşadığın zamanı? Yorumla Soran 1 yıl hatırlıyorum Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Aynısını yap. Ama regl inin son gününe denk getirmelisin Yorumla Soran 1 yıl mantıklı Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Anladin mi? Yorumla Soran 1 yıl anladım Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Cok detay veremiyorum burdan Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ne zamandır sevgilisiniz Yorumla Soran 1 yıl çık istersen Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ok Yorumla
ZihniParlakgeridöndü Takip Et Master Yaş: 28 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı. Zor gizlersin 0 0 Yorumla
Ksproff Takip Et Master Yaş: 35 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Gizlemene gerek yok 0 0 Yorumla
mceviz Takip Et Master Yaş: 48 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Hangi konuda? 0 0 Yorumla
HRN10 Takip Et Xper 4 Yaş: 44 1 yıl Bi şey sorcam 0 2 Yorumla Soran 1 yıl sor Yorumla HRN10 1 yıl Böyle olmaz ama :( Yorumla
atınintikamı6060 Takip Et Xper 5 Yaş: 39 1 yıl Kucağa çokmu oturdun 0 1 Yorumla Soran 1 yıl biraz Yorumla
ateşiniyak Takip Et Xper 6 Yaş: 32 1 yıl Söylemem 0 2 Yorumla Soran 1 yıl niye Yorumla ateşiniyak 1 yıl Durmadan cinsel yazıya müdahale ediyor site Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
73Cevap
Evleniyor musun
Kime karşı?
sevgilim
Bunu neden saklama gereği duyuyorsun. Senin bakire olduğunu falan mi sanıyor?
evet
İlk ilişkini hatırlıyorsunuz. Yani ilk yaşadığın zamanı?
hatırlıyorum
Aynısını yap. Ama regl inin son gününe denk getirmelisin
mantıklı
Anladin mi?
anladım
Cok detay veremiyorum burdan
Ne zamandır sevgilisiniz
çık istersen
Ok
Zor gizlersin
Gizlemene gerek yok
Gizleme nolcak