Cinsel Yaşam Erkeklerin en değerli organı penis mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 110 Erkeklerin en değerli organı penis mi Erkeklerin en değerli organı penis mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 11 kişi beğendi
denizseyyahı Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 93% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı. Beyin olmazsa ve dolayısıyla kalp atmaz sa kan pompalamazsa hiçbiri bir işe yaramaz rusyz cansıx et parçası olmaktan bi işe yaramaz 1 0 Yorumla
Çapkınkurt34 Takip Et Yoda Yaş: 52 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 556 cevap paylaştı. Evet sizinde kalça meme dekolte hep ikisinden verilir 1 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Bir tek o var zaten onlarda başka bildikleri bir şey yok beyin olmadıktan sonraa 2 3 Yorumla PİT1O 1 yıl Erkekler kadınlardan daha akıllı Yorumla Psikoatbirerkek 1 yıl Hadi ordan 😛 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @PİT1O hıhı belli oluyor Yorumla
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 51 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı. 4 yıldır seks için kullanmadım, pek de önemli değil gibi... 0 0 Yorumla
GececiEmre31 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 1 yıl Bence kadınlar için daha çok değerli. Bir sürü para verip yapayını alıyorlar ama asla aynı zevki yaşatmıyor😁😄😄 1 0 Yorumla
PİT1O Takip Et Xper 5 Yaş: 28 1 yıl Evet benim ufaklık değerlidir kalın damarlı yakışıklı kendisi 1 0 Yorumla
Mills18 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Hayır tabikide her organ değerli 1 0 Yorumla
Yahyaayaa Takip Et Master Yaş: 30 , eic 71% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı. Hayir testislerim daha degerli 1 0 Yorumla
Psikoatbirerkek Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Bu soru da nerden çıktı😁 1 0 Yorumla
chocos3 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Erkeğin değerli yeri yoktur kadının vardır 1 0 Yorumla
ZihniParlakgeridöndü Takip Et Master Yaş: 28 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı. Aklı olmayan erkek bir cuke yaramaz 😂 1 0 Yorumla
dreamliner61 Takip Et Master Yaş: 43 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı. hayır ama en değerlilerinden biri o :) 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Beyine kimse değer vermiyor heralde 1 1 Yorumla denizseyyahı 1 yıl Beyin olmazsa ve dolayısıyla kalp atmaz sa kan pompalamazsa hiçbiri bir işe yaramaz rusyz cansıx et parçası olmaktan bi işe yaramaz beyin düzenli çalışmasa penis de kalkmaz Yorumla
_Thanos_ Takip Et Master Yaş: 32 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. eeeeevvveeeeettttt 1 0 Yorumla
xqyssss Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 98% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 444 cevap paylaştı. Galiba 3 1 Yorumla denizseyyahı 1 yıl Beyin olmazsa ve dolayısıyla kalp atmaz sa kan pompalamazsa hiçbiri bir işe yaramaz rusyz cansız et parçası olmaktan bi işe yaramaz Yorumla
mihribann1 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 32% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı. Evet öyle 2 0 Yorumla
Freedown54 Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Hayir 1 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Evet odur 1 0 Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 25,5b cevap paylaştı. benim öyle 2 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
29Cevap
Beyin olmazsa ve dolayısıyla kalp atmaz sa kan pompalamazsa hiçbiri bir işe yaramaz rusyz cansıx et parçası olmaktan bi işe yaramaz
Evet sizinde kalça meme dekolte hep ikisinden verilir
Bir tek o var zaten onlarda başka bildikleri bir şey yok beyin olmadıktan sonraa
Erkekler kadınlardan daha akıllı
Hadi ordan 😛
@PİT1O hıhı belli oluyor
4 yıldır seks için kullanmadım, pek de önemli değil gibi...
Bence kadınlar için daha çok değerli. Bir sürü para verip yapayını alıyorlar ama asla aynı zevki yaşatmıyor😁😄😄
Evet benim ufaklık değerlidir kalın damarlı yakışıklı kendisi
Beyin olmazsa kullanamaz onu
Hayır tabikide her organ değerli
Hayir testislerim daha degerli
Bu soru da nerden çıktı😁
Erkeğin değerli yeri yoktur kadının vardır
Aklı olmayan erkek bir cuke yaramaz 😂
hayır ama en değerlilerinden biri o :)
Beyine kimse değer vermiyor heralde
Beyin olmazsa ve dolayısıyla kalp atmaz sa kan pompalamazsa hiçbiri bir işe yaramaz rusyz cansıx et parçası olmaktan bi işe yaramaz beyin düzenli çalışmasa penis de kalkmaz
Varsa beyni...
Tek mirasımız 25cmlik g*tdelenimiz
eeeeevvveeeeettttt
Galiba
Beyin olmazsa ve dolayısıyla kalp atmaz sa kan pompalamazsa hiçbiri bir işe yaramaz rusyz cansız et parçası olmaktan bi işe yaramaz
Evet öyle
Hayir
Djdjd öyle galiba
Evet odur
Evet
Beyni olmayan hicbir canlinin uzuvlari calismaz
Göz diyorum
evet
Tabi ki
Kalbidir
Galiba
benim öyle