Cinsel Yaşam Hangi tip insanlarla cinsel ilişki yaşarsanız? ateşli_kadın Takip Et Xper 5 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 29 Kısaslarınız kurallarınız olmazsa olmazlarınız ne? Hangi tip insanlarla cinsel ilişki yaşarsanız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 11 kişi beğendi
samsunlu321 Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 97% 1 yıl Benim için sıradan biri olmamalı onu sadece bedeni için arzulamamalıyımBende onun için sıradan olmamalıyımSeksten sonra oldu bitti olmamalıArada duygusal bağ olmalı 0 2 Yorumla ateşli_kadın 1 yıl Sana nefes alsın yeter Yorumla samsunlu321 1 yıl Bunu mu anladın gerçekten Yorumla
sk_34 Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 96% 1 yıl Samimi cana yakın kızlarla. Ayrıca başıma kalmaması lazım. Ya sen nasıl erkeklerden hoşlanırsın? 0 2 Yorumla ateşli_kadın 1 yıl He samimi olsun iyi olsun geçir Yorumla sk_34 1 yıl Elbette Yorumla
Japoness Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 530 cevap paylaştı. Aşırı göbeği olmasın zayıfta olur hafif etli butlu da olur , ama alt göbeği çıkmış olmamalı , ve yüzü güzel olmalı 0 0 Yorumla
Aşk_tanrısı_eros Takip Et Yoda Yaş: 42 , eic 50% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 670 cevap paylaştı. Temiz olması birinci tercihim ikinci olarak karşılıklı birbirimizden hoşlanıyorsak cinsel ilişki yaşayabiliriz. 0 0 Yorumla
builder Takip Et Master Yaş: 58 , eic 74% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. kişisel temizlik ve bakımına özen gösterenlerle olurum. ilk kriterim buarzulu ve aktif olmalı bu da ikinci kriterim 0 0 Yorumla
Gamiyarass Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 96% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Cinselliğin tiple ne alakası var? Hangi tip insandan hoslanirsiniz desen anliycamda 0 2 Yorumla ateşli_kadın 1 yıl Niye tipsizmisin amca Yorumla Gamiyarass 1 yıl Senin kadar olamasada tipsizim Yorumla
Mr_Right_idea Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 528 cevap paylaştı. görsel olarak beğendiğim ve duygusal bir şey hissettiğim insanla. 0 1 Yorumla ateşli_kadın 1 yıl Güzel Yorumla
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 51 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı. Zihniyet yönünden sınırları ve kuralları olmayan kadınlarla... 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Özgür, başıma bela olmayacak, yaşı genç ama zihni olgun. Birde küçük memeli 0 0 Yorumla
barandx Takip Et Xper 5 Yaş: 40 1 yıl Beyaz tenli balık etli bakımlı kadın kırmızı çizgimdir 😁 0 2 Yorumla ateşli_kadın 1 yıl Olmazsa sağ eline mi talim ediyosun Yorumla barandx 1 yıl Hayır düzenli seks hayatım var Yorumla
arzuatesliaslan Takip Et Xper 7 Yaş: 27 1 yıl Çok var Mesela seninle yapsam baliklama atlarım😀 0 0 Yorumla
Akrep8212 Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 89% 1 yıl Benim kadar ateşli olamazsın bence 0 2 Yorumla ateşli_kadın 1 yıl Alakaya maydanos Yorumla Akrep8212 1 yıl Mesaj yazamıyordum nick için yazdım Yorumla
BirKadehSihir Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Güvenilir insanlarla. 0 1 Yorumla ateşli_kadın 1 yıl Niye namusunu mu kirleticek 🤣 Yorumla
TipSizAdam06 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı. Tutulu erotizm seven zeki 0 4 Yorumla ateşli_kadın 1 yıl Peki ihtiyar Yorumla TipSizAdam06 1 yıl Edepsiz :)) Yorumla ateşli_kadın 1 yıl Ünal kaplan kesildin başıma 😄 Yorumla TipSizAdam06 1 yıl :)) uykum geliyo yarin halletcemnseni :)) Yorumla
Maveher Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 981 cevap paylaştı. Temiz kadınla çekici ve kesinlikle kilo olmamalı 0 4 Yorumla ateşli_kadın 1 yıl Zayıf olsun diyorsun yani Yorumla Maveher 1 yıl Vücut hatları önemli kilolu kadınlar güzel kokması çok zor Yorumla ateşli_kadın 1 yıl Kokuyla kilo ne alaka Yorumla Maveher 1 yıl Bakmıyor apış arası vs erken terler Yorumla
bulutova Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 98% 1 yıl Zeki ve ne istediğini bilen kadın. 0 1 Yorumla ateşli_kadın 1 yıl 👍👍 Yorumla
hayatındışında Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Kadın olması çok önemli 0 0 Yorumla
gone_with_the_wind Takip Et Master Yaş: 35 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı. Ateşli olanlar iyidir 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
Benim için sıradan biri olmamalı onu sadece bedeni için arzulamamalıyım
Bende onun için sıradan olmamalıyım
Seksten sonra oldu bitti olmamalı
Arada duygusal bağ olmalı
Sana nefes alsın yeter
Bunu mu anladın gerçekten
Samimi cana yakın kızlarla. Ayrıca başıma kalmaması lazım. Ya sen nasıl erkeklerden hoşlanırsın?
He samimi olsun iyi olsun geçir
Elbette
Aşırı göbeği olmasın zayıfta olur hafif etli butlu da olur , ama alt göbeği çıkmış olmamalı , ve yüzü güzel olmalı
Temiz olması birinci tercihim ikinci olarak karşılıklı birbirimizden hoşlanıyorsak cinsel ilişki yaşayabiliriz.
kişisel temizlik ve bakımına özen gösterenlerle olurum. ilk kriterim bu
arzulu ve aktif olmalı bu da ikinci kriterim
Cinselliğin tiple ne alakası var? Hangi tip insandan hoslanirsiniz desen anliycamda
Niye tipsizmisin amca
Senin kadar olamasada tipsizim
görsel olarak beğendiğim ve duygusal bir şey hissettiğim insanla.
Güzel
Zihniyet yönünden sınırları ve kuralları olmayan kadınlarla...
Özgür, başıma bela olmayacak, yaşı genç ama zihni olgun. Birde küçük memeli
Fotoğraftaki gibi cicikleri toksa dünya güzeli de olsa yaşaman
Beyaz tenli balık etli bakımlı kadın kırmızı çizgimdir 😁
Olmazsa sağ eline mi talim ediyosun
Hayır düzenli seks hayatım var
Çok var
Mesela seninle yapsam baliklama atlarım😀
Benim kadar ateşli olamazsın bence
Alakaya maydanos
Mesaj yazamıyordum nick için yazdım
Güvenilir insanlarla.
Niye namusunu mu kirleticek 🤣
Tutulu erotizm seven zeki
Peki ihtiyar
Edepsiz :))
Ünal kaplan kesildin başıma 😄
:)) uykum geliyo yarin halletcemnseni :))
Temiz kadınla çekici ve kesinlikle kilo olmamalı
Zayıf olsun diyorsun yani
Vücut hatları önemli kilolu kadınlar güzel kokması çok zor
Kokuyla kilo ne alaka
Bakmıyor apış arası vs erken terler
Zeki ve ne istediğini bilen kadın.
👍👍
Kadın olması çok önemli
Ateşli olanlar iyidir
Kısaboylu ufak memeli yatakta iyi oluyor
Kendine özen gösteren özgüvenli cesur
Ateşli kadin