Aslinda ben yavas gitmekten memnunum ama erkeklerin cogu cok hizli yasiyor artik. Daha flortlesmede bile bel alti istekleri oluyor.
4 aya yakin iliskim var. Daha bu hafta öpüştük. Ilk sevgilim kendisi de biliyor bunu. Ben onun ilk sevgilisi degilim. Opusmeyi falan da bilmiyorum. Daha önce de dudaklarima kilitlendigi oluyordu aha yapacak galiba dedigimde yapmadi.
Gecenlerde usulca yaklasti. Tam yakinima geldiginde 2-3 sn bekledi. Kendini mi kontrol etmeye calisti yoksa bana izin mi verdi anlamadim. Hani istiyor muyum geri cekilme gibi bir izin, es mi verdi anlamadim.
Bende geri cekilmedim, heyecanladim, kalakaldim. O da öptü. Cok karsilik veremedim. Bir ust dudagimdan optu, iki defa da alt dudaktan öpüp geri cekildi. Tam öpüşme bile degil yani.
3-4 ayda ancak bu noktaya geldik. Ha baska noktaya gelmekte istemiyorum, evlenince istiyorum. Bunu da hic konusmadim onunla ama o da mesafeli duruyor bana karsi. Oyle mi yansittim ya da o da beni acaba bu isler icin biri gibi mi gormuyor bilmiyorum.
Diger sevgilisi olan kizlarla ne yapti, nasil ilerledi haberim yok. Ya da benden adim vs alamadigi icin mi o da boyle ilerliyor bilmiyorum.
Oyle bel alti konulara cok girmiyor, iste 4. aya yaklasirken anca opustuk falan. Opustukte degil. Opucuktu yani o. Normal mi gidiyoruz sizce?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer