Yaşımı söylemekten çekiniyorum, ya birine daha merhaba demeden bu yaşta bekar kaldıysan sanki birçok deneyim yaşamış gibi bakıyorlar.. herkes 30 yaşına kadar evlenmek zorunda mı ya da herkesin kaderi elin demiki istediği saat istediği gün evlensin? Biz kızlara ya evde kalmış gözüyle ya da tecrübe edinmiştir bizde kullanalım kafasıyla yaşamayı ne zaman bırakacaksiniz?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Çok haklı bir serzeniş olmuş.
Bunun da sebebi genelleme. Şu anda cinsellik eskiye göre daha görünür ve ortada olduğu ya da daha fazla yaşadığı için herkes herkesi kendisi gibi bildiği için böyle bir algı var evet.
Fakat bu sadece kadınlara karşı da değil erkeklere karşı da böyle. Yani bu işin cinsiyeti yok. Toplumdaki genel algı ve düşünce neyse maruz kalıyorsun buna ister istemez.
Sen bunlara rağmen yaşını da medeni durumunu da rahatça söyle çekinme. Nadir olan değerlidir. Bu her konuda böyle ve gittikçe bu daha da böyle olacak.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılBence gereksiz abla. Kız olan birisi bence bakire kalsın gerek yok. Ben şöyle düşünüyorum.
Bir kız 30 kadar, hala kız ise kendini sergilemiş hani kendi aklınca dokundurmamış temiz olabilir ama gösterip sergilemiş olduğunu düşünüyorum. Manavda elma var. Belirli bir süre sonra artık çöpe atılır gibi.
Acı çekiyorum. Bu saate kadar kız yüzü görmedim. Eşim olacak kadının dul olması da sorun değil. Ben acı çektim başka bir erkek yaşamasını istemiyorum
00 Yorumla
1 yılHer bakış aynı değildir toplum içinde sizinle kolay irtibat kurmaya çalışabilen ağzı laf yapan tiplerin görüşleri bu yöndedir size değerli bakacak insanlar zaten sizinle rahat rahat konuşamaz utanma duygusunu kaybetmemiştir Arsız tiplerden uzak durursanız bu düşüncelerin de esiri olmazsınız
00 Yorumla
1 yılÇünkü erkekler artık evlenmiyor. Kizlada aynı. böyle. bir algı. var herkesin sevgilisi olmuş gibi. her kız cinsel ilişki. yaşamış guzuyle bakıyor halbuki kütü bir algı. Çok temiz narin kizlamiz var. Hiç evden çıkmamış. Ama bazı erkekler kütü niyetli. Böyle tiplerden uzak durun
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
14
Cevap
69Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u 1 yılben bakmıyorum öyle
00 Yorumla
1 yılHerkes herkesle herseyi yapıp namuslu ayağına yapttığından herkes herkesten şüpheli ve şüpheci kimse kimseye guvenmiyor çünkü herkes yalan söylüyor yani kimse masum değil. Ama bir kadın eşi olmadığı müddetçe erkeklerle bir sınırı olması gerektiğini düşünüyorum günümüzde her kadın herseyi yaşayıp evlendikten sonra 2 yil geçmeden ayrılıyorlar nedeni saymakla bitmez. Yazık ediyorlar kendilerine size gelince gerçekten dediğiniz gibi kimseyle. birsey yaşamayın sadece herseyi ama herseyi eşinize sakladıysanjz önce tebrik ediyorum sonra da üzülüyorum adınıza maalesef bu enkazın altında kalıyorsunuz demek bu
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 391 cevap paylaştı.
1 yılSoruyu ben sormadım bacım ama çok haklısın. Ben de aynı şeyleri yaşıyorum. Onu söyleyenler herkesi kendisi gibi sanıyor. Kendileri evli kadınlarla bile yatıyor. Her haltı yiyor ondan sonra karşısındakileri de böyle zannediyor. Bazı insanlar için seksten daha öncelikli şeyler var.
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılkeşke senin gibi birini bulabilmiş olsaydım.. ama geçmiş ilişkileri zaten cinsellik yaşayıp yaşamadığının sinyalini verir. seni deyim yerindeyse avlayacak erkek yaşa göre bakmayacağını bilir.. avlanmadığına göre bariz slaklarla uğraşmışsın. şanslısın.
00 Yorumlagenel olarak öyle cunku 30 una kadar tecrubesi olmayan nadirdir genelde cogu kişi 20 li yaslarda tecrube ediniyor hiç tecruben olmasada genelde kimse inanmaz olmayan vardır ama genel olarak olmadıgına inanmazlar çünkü nadir
10 YorumlaMerhaba, serzenisinde çok haklısın, erkeklerin bakış açıları bu konuda gerçekten sinir bozucu olabiliyor. Ama erkeklere bunu düşündüren de yine kendi hemcinslerin aslında
16 Yorumla
Soran1 yılHem cinslerimi bu duruma düşüren kim?
- 1 yıl
Hayır, bahsettiğim şu, bak bu platformda bile" şu yaşa geldim hala erkek eli değmedi, ne zaman seks yapicam ben" gibisinden dünyanın sorusunu gorebilirsin, erkekler için değil sadece, kadınlarin kendileri için bile Amerikan gençlik filmleri edasında geçiyor sanki hayat. Kolejde daha seks yapmasi gerekiyormus gibi yani
Soran1 yılBen kimseyi yaşıyor diye kınamiyorum çünkü insan kınadığını yaşamadan ölmez miş. benim kaldiramadigim benide aynı şeyle ile yaftalamalari
Soran1 yılVe birde evlenmeyenlere artık hor bakmaya başlıyorlar küçük görüyorlar. kim istemez hayat arkadaşıyla aynı çatı altında mutlu huzurlu sevgi içinde yaşasın.. kimse ne zaman doğacağını , ailesini, kiminle evleneceğini, ne zaman öleceğini bilemez.. evlenmemek te bizim kaderimiz ama insanlar suç atıyor evde kalmışsin diyor, önüne gelene vere vere bu yaşta kız kurusu olmuşsundur diyen bile oldu yani daha ne diyeyim bilmiyorum
1 yılherkesin kendi deger yargilari hayata bakisi farkli ama külturel olarak 17-18 de kizlari evlendirmeye alismis bi toplumda 30 yas ikinci evlilik yasi ya da cok erkekler gezmis kullandirmis kendini o yuzden evlenememis algisi var bunu kirmak biraz zor
00 YorumlaZihni körelmiş kişiler öyle bakar, zaten sana öyle bakan birisinden uzak dur.
32 Yorumla
Soran1 yılHep böyle bakan kişilerle dolu ortam
kullanmak kelimesi ne kadar çirkin. erkekle yatan kadın erkeği mi kullanmış oluyor? yaşın itibariyle bişeyler yaşamıştır diye bakmalarının sebebi tamamen fizyolojik, hormonal. o yaşa kadar Sağlıklı bi birey kolay kolay bunları yaşamadan duramaz diye düşünülen şeyler.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 524 cevap paylaştı.
1 yılaçıkçası bu dahil hangi konu olursa olsun kimin ne dediğine takılma isteyen istediği konuda istediğini desin önemli olan senin istediklerini yapman. hayat senin hayatın çünkü.
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 593 cevap paylaştı. Yani insan doğası gereği 20 yaşı geçtiğinde içgüdüsel baskıdan dolayı cinsel deneyim yaşar genellikle. Bunun harici bir hayli istisnadır 30 yaş deyince.
10 YorumlaNiye biz 30 yas ustu erkkeklere kör topal gagalamaya çalisiyorlar. Mk sanki evlenmzsek oksuz kalicaz kafaya bak
11 Yorumla
Soran1 yılAlakası yok kim yapıyor bunu
Hemcinslerin o kadar ayağa düştü ki, herkesi aynı sanıyoruz. senin gibi değil çoğu.
24 Yorumla
Soran1 yılHem cinslerim düştüğü kadar erkekler düşme dimi ama sadece kadını kötülemek işinize geliyor.. Ben yaşamadım hiçbir şey ama yaşamisim gibi yaftalayan siz erkeklersiniz demekki suç sizde sizin zihninizde
Soran1 yılLanet birsey bu çağ lanet
- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılyani söle kendini düsünüyo Seksi seviyo bide seni düsünüyo ve diyokı yasamıs olabilir diye düsünüyo 30 yasında ve bi gün olmasa bi gün canı istemistir diye düsünüyo
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBence bu yaş çok daha iyi kimse ben bunu kandıramam artık diyor ne güzel işte amacı böyle olanları direk eliyorsun
50 YorumlaErkekte bile edinmemis olan var ben oyle bakmiyorum
30 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Bende 32 yim deyince kızlar inanmıyor yaşamamış olmadığıma tek değilsin o konuda emin ol erkekler daha kötü yanı kimse erkeğin yapmadığına inanmıyor
10 YorumlaHer yaşın bir tecrübesi var.. Cinselik yaşamamış olması belli bir etkiyi ve görüşünü gösterir.
10 Yorumla
1 yılSevgilisi olmayan kız yok ya da ben bilmiyorum sap kaldım gittim be sjsjsj biri ile tanışmayada korkuyorum sevgilisi var çıkcak diye
10 Yorumla
1 yıl35 yasinda suzme aptal bi kadinla 2 hafta bi birlikteligim oldu degil cinsellik iliski kurmayi dahi. Beceremeyen dangalagin tekiydi yol verdim.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılBen her 30 yaşlarında olan kıza öyle bakmıyorum ama yaşınız 23 ü geçince maalesef yüzden kilo almaya başlıyosunuz yüzünüz daha geniş görünüyor. o yüzden hoşuma gitmiyor benim bu yaşlardaki kızlar.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
1 yılMaalesef cahillik kaynaklı , cahillikten kastım okumamışlık değil, insan olamamışlık , vizyonsuzluk.
00 Yorumla Karşı tarafın pis zihniyetinden kaynaklı bu. Bunun mükafatını da inşallah iki cihanda alırsın
00 YorumlaBu durum genelde bizim millette var maalesef.
Yani illa bir şeyler olmuş olmalı.
Niye ilgilendiriyorsa artık.00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yıl30 yaşındayım ve bakireyim muhtemelen bakire ölücem kimsenin önyargıları da umrumda değil
55 Yorumla
Cevap sahibi1 yıl@Olugide1 hayır
- 1 yıl
Evlensene artık
Cevap sahibi1 yıl@Hassas_Dokunuşlar sanane tam olarak keyfime kahya mı oldunuz başkasının lafıyla haraket edecek birine mi benziyorum
Gizli Üye(25-29)1 yılBu yaşa kadar cinsellik yaşamamak çok sağlıklı bi durum sanki :D bi de övünür gibi anlatıyorsunuz
34 Yorumla
Cevap sahibi1 yıl@Ege601 kaybol burdan
Cevap sahibi1 yıl@Ege601 hoşt
Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Hayatı laçırmıssın derim daha kaç sene yaşayacaksın
10 Yorumla25 yaşından sonra kız denmiyor kadın deniyor cinsel deneyim anlamında değil yaşından dolayı şöylede bir gerçek var kızlar 30 larına kadar partiler 30 undan sonra iyi erkek bulur evlenir düşüncesi hakim ama 30 yaş üstündeki kadınlar cidden boş olmuyor
12 Yorumla
Soran1 yılNe kadar ön yargilisiniz.. herkes aynı hayatı yaşamıyor ben bu yaşımda bile ailemin dizinin dibinde ayrılmadım daha bir cafeye gitmiş bir kutlama bir tatil bile yapmamış biriyim
1 yılçünkü genelde o yaşa kadar evlenmeyen kadınlar illaki birileriyle birşeyler yaşamış oluyor
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılGenel olarak öyle olduğu için biraz absürt olabiliyor ne yazıkki ama kimseyi inandırmak zorunda değilsin
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı. Herkes aynı olmuyor hiç sevismemis 40 yaşında kadın görmüştüm
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılYapmadiysan ne güzel herkes herseyi evlenmeden yasiyor bari bir kere yapsalar defalarca farkli farkli insanlarla utanma desen yok sonra evlenip ev hanımı oluyolar sözde. Elbet düzgün biri çıkar
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılboş ver ya şunları herkes kendi hayatından sorumlu. kimseye ne hesap vermek ne de kimseyi inandırmak zorunda değiliz.
20 Yorumla
1 yılKişi herkesi kendi sanat ya zannediyolarki herkes kendileri gibi
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı. Cok haklı bir isyan ama bu sadece kadınlar için geçerli değil. Aynı tavrı ben de alıyorum
00 YorumlaZaten cinsel gözle bakıyorsa karakter yoktur
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
1 yılHersey hızlı yasanıyor Bende bekarım
Bence cok takılmayın her söylenene
Tırıvırı adamlar he he de gec
00 Yorumla Burası ortadoğu sana laf demeyi bırakmaz ne kadın ne erkek
00 YorumlaHiç biri olmasa da bu sefer çok istekli gözüyle bakılıyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılKendileri her haltı yedikleri için inanmıyorlar
10 YorumlaSadece cinsellik için değil her şey için söylüyorum insanları fazla umursamayın onların amacı farklı zaten insanlarda aşırı canım mevcut.
00 Yorumlaboş ver bana da sen hala daha nasıl bakirsin nasıl hiç sevişmedin diye alay edip duruyorlar
00 YorumlaYeni nesil 13 te basliyor o sebeple
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı.
1 yıl:))) eee bu zamana kadar nasil yasamadin oluyo :)
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 519 cevap paylaştı.
1 yılÇünkü %90ı tecrübe ediyorlar
10 Yorumla Saçmaladıkça saçmalık olay bu
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılErkekte öyle bir algı var
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
1 yılGenelleme yapıldığı için olabilir
00 Yorumla Herkesin dğnyası kendine
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
1 yılBaşkalarının düşüncelerini umursama
00 Yorumla
1 yılBu devirde yaşamayan mı vad
00 Yorumla
1 yılEvet bu kadın haklı yapmayın böyle şeyler çok ayıp
00 Yorumla
1 yılÇok şükür hiç o kafada biri olmadım..
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı.
1 yılBoyle bakmak saçmalık ya.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Yoo kisiye gore değişir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. İlişkide tecrubelidir gözüyle bakiyorlar
00 YorumlaAklı başka yerlerinde çünkü
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Önce eğitim demişler boşuna dememişler
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılHala bakire misin. Evlenecegin kisi icin
05 Yorumla
Soran1 yılEvleneceğim kişi için değil kendime olan saygım için bakireyim hala
Cevap sahibi1 yılTamam ayni sey ayni yere cikar.
Cevap sahibi1 yılMuhfazakar misinn? Tesetturlu
Soran1 yılHayır değilim
Cevap sahibi1 yılBurdamisin
Gizli Üye(36-45)1 yılbellı edıyosunuzkı zaten bılmedıgınızı
04 Yorumla
Soran1 yılNeyi bilmedigimizi
Cevap sahibi1 yılseksı sevısmeyı
Soran1 yılNasıl bileceksiniz deneyerek mi ne saçma
Cevap sahibi1 yılsohbette de anlasılıyor
- Devamını Gör (23)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > 30 yaşını geçmiş her kıza neden cinsel tecrübe edinmiş gözüyle bakılıyor?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat