Flörtümün niyeti tek cinsellik mi?

cocukla konusali daha iki hafta olmadi bir bucuk hafta olmustur. benim burcum akrep ve onun da akrep.. ben ona yuz verdikce o benden beter oluyor. ilk basta hic cinsellik konusmadik. surekli cekici oldugumu soyluyordu ama. goruntulu tanisma sitesinde tanistik. beni tamamen makyajsiz bi sekilde gorup hayran kalmisti. kendimim diye demiyorum ama konusma tarzim bakislarim bir insani etkilicek sekilde elimde olmadan herkese boyle davranabilirim. konustugumuz 5. gun telefonda sesli konusmada konu oraya kacti ve ben regl oncesi oldugum icin cok yuksektim baya konusmalar gecti. sonrasinda pisman olup boyle biri olmayip amacimin da bu olmadigini soyledim ve konusmayi kesmek istemedi cok israr etti ve bunlari hemen konusmamizi oda hatali buldu. neyse iki gun konusmadik ama beni aradi konustuk cozduk. neyse bugun yine aradik birbirimizi uc dort saat konusmusuz ve konu yine oraya geldi foto falan istedi ben sacmalama yaptim ama aramizin bozulmamasi icin konuyu biraz degistirip iyi davrandim. cocuk bozmadi ve beni gercekten sevdigini soyledi. ben oncesinde huc cinszllik yasamamiz biriyim o ise benden 7 yas buyuk ve cogu kez birliktelik yasamis. ben cocuga asik olmak uzereyim napmam lazim kendimi kötü hissediyorum

Flörtümün niyeti tek cinsellik mi?