cocukla konusali daha iki hafta olmadi bir bucuk hafta olmustur. benim burcum akrep ve onun da akrep.. ben ona yuz verdikce o benden beter oluyor. ilk basta hic cinsellik konusmadik. surekli cekici oldugumu soyluyordu ama. goruntulu tanisma sitesinde tanistik. beni tamamen makyajsiz bi sekilde gorup hayran kalmisti. kendimim diye demiyorum ama konusma tarzim bakislarim bir insani etkilicek sekilde elimde olmadan herkese boyle davranabilirim. konustugumuz 5. gun telefonda sesli konusmada konu oraya kacti ve ben regl oncesi oldugum icin cok yuksektim baya konusmalar gecti. sonrasinda pisman olup boyle biri olmayip amacimin da bu olmadigini soyledim ve konusmayi kesmek istemedi cok israr etti ve bunlari hemen konusmamizi oda hatali buldu. neyse iki gun konusmadik ama beni aradi konustuk cozduk. neyse bugun yine aradik birbirimizi uc dort saat konusmusuz ve konu yine oraya geldi foto falan istedi ben sacmalama yaptim ama aramizin bozulmamasi icin konuyu biraz degistirip iyi davrandim. cocuk bozmadi ve beni gercekten sevdigini soyledi. ben oncesinde huc cinszllik yasamamiz biriyim o ise benden 7 yas buyuk ve cogu kez birliktelik yasamis. ben cocuga asik olmak uzereyim napmam lazim kendimi kötü hissediyorum
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
cinselliktir evet uzak durun ondan.
sana karşı isteği olması normal
seni zorlamaması da güzel
ay sukur biyle bi yorum bekliyodum herkes amac tek cinsellik diyor
bilmeden yazıyorlar işte
Amacı sadece seninle cinsellik bu devirde artık sevmek aşık olmak bitti aklını başına almalısın
cok kotuyum birine karsi duygularim var uzun zaman sonra ilk defa ama o kisi beni cinsellik icin mi kulancak
Canınızı sıkmayın bunun için önemli olan hatalardan ders alıp sonraki ilişkilerinizde temkinli olmanızı sağlar dediğim gibi öyle bir insana selam bile verilmez
tesekkur ediyorum cok..
Rica ederim ne demek
Cinsellik amacı sadece onun dışında seninle işi olmaz
of ya
Senin gibi ona aşık olan dolu kız vardır.
yok ya yakiskli falan degil okadar
Daha ilk haftalardan sana iltifat etmesi bile yanlis ki zaten amacini belli etmis
Napcak baska tanistigin yere bak
oyle deme ablam enistem orada tanisri Şu an teyzeyim
1 tane denk gelmıs ıste
Tek değil sadece cinsellik
yapmayin ya cidden pekineden bukadar ilgili of
Kesinlikle yani sonun da üzülen sen olursun
napmam gerekiyor? konusmayi kesmek istedigimde o devam etmek istedi ama nezaman hazir hissediyorsan ozamana kadar beklerim dedi
Ne zaman hazır hissedersen o zaman devam edelim demek artık hazır ol demek anladın mı bunu alttan alttan vurgulayacak sana. İki günde bir diyerek iki günde bir diyerek e sen de artık zamanı geldiğini düşüneceksin ondan sonra koy verip gideceksin
tesekkur ederim sadece duygularim oldugu icin agir geldi kendi kendime yuzlesmem
Yani duygulu olman normal ama bazı şeyleri de görmen gerekiyor ikiniz için ihtiyaç ama sürekli konuşulacak bir şey değil yani siz flört halindesiniz daha birbirinizi tanıyın birbirinizi sevmeye uğraşın bu ne hemen üzerinde ne var fotoğraf at sıkıcı senin için
yok o sekilde konusma olmadi zaten yuz vermesem aslinda soramazdi ama dedigim gibi regl oncesi kadinlarda oluyor kendimi tutamayip kendisi hosuma gittigi icin amacsiz sohbet guzel gecsin diye konustum bunlari. ikinci kez oldu tek baskada cinsellikle alakali konusulmadi hep ilgili ve ciddi szkilde konusuyor oyuzden napsam bikeliyorum
Hata yapma dostum
maalesef öyle
ama cok ilgili? kendimi kandirmak ta istemiyorum
İlgi sonrası da bellğ
uff
Gerçekler
cinsellik konusu acilmadan once neden okadar gercekci geldi ki konusmasi soyledikleri
Geçiş önce insan olan yüzü sonra gerçek yüzü
tesekkur ederim
Olabilir yol ver
ama cok hoslaniyorum
Geçer
cinsellik ya