Bi kadın seks yapmak için bir erkeği bulması Maks 10 dk ama bir erkek için bazen günler sürüyor peki bu durum fazlasıyla iğrenç değil mi?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Bu soruyu bende daha önce sordum, konuyu bende bilmiyorum, tarihsel bişey mi var, engeller neyden kaynaklanıyor, bilmiyorum. Mesela erkek damsız discoya giremiyor mesela kadın profili açsan 100 erkek ağızlarının suyu aka aka yürüyor, kız istemeye giden var, erkek istemeye gelen yok.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(18-24)1 yılDoğasında var. Erkek seçilir dişi seçer genel olarak.
510 Yorumla
Soran1 yılBence bu görüş saçma erkek avcıdır kadın avdır ama şu an tam tersi kadın avcı erkek av durumunda
Soran1 yılAma bizim ülkenin davar erkekleri nefes alsın yeter modunda olduğu için seçme gibi bir seçenek yok aqlarda
Cevap sahibi1 yılArkadaşlar doğa da düzen bu şekilde işler. Erkek kedinin çiftleşmeyi reddettigini gördünüz mü siz hiç? Dişi ise kendisine en güçlü erkeği seçme egilimindedir her zaman. Erkek için ise farketmez bu. Bu da dişi seçer Erkek seçilire götürür. İçgüdüler bu yönde isler. Bunu anlatmaya çalışıyorum. Olaylara genel pencereden bakabilin
Soran1 yılVerdiğiniz örnek okey süper, ben olayın bilimsel tarafına hakimim bunda bir problem yok, ama insanlar her zaman bilim ve doğanın kanunlarına göre haraket etmiyor.
Cevap sahibi1 yılKendini Gelişmiş sana aciz insanoğlu ah ahh...
Beyefendi her ne kadar diğer canlılardan gelişmiş olsakta hâla 3 milyon yıl önceki içgüdülerimizle yaşıyoruz unutmayınız. Sayısız örnekleri var çevrenize bakarsanız.
Cevap sahibi1 yılHer ne kadar arka planda gözükselerde hayatımızda en çok yeri onlar iştigal ediyor : : )
Cevap sahibi1 yılTeşekkür ediyorum
Abaza erkek çok da ondan
32 Yorumla
Soran1 yılAbaza erkek çok tamam da abaza kadın da çok fazla burada görüyorum sosyal medyada görüyorum sadece kadınlar el altından yürütüyor da erkekler çok bariz arıyor gibi duruyor sndkdndkddnd
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
3Cevap
Erişmesi kolay da bulduğu erkeklerin 10 tanesini toplasan bir adam etmiyor 😄
40 YorumlaSenin gördüğün gibi erkekleri cinsel organlarından ibaret görmüyorlar Hamdullah, bakış açını değiştir. Emin ol sen onlardan daha kolay erişiyorsun :d
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 917 cevap paylaştı.
1 yılistemeyi bildikten sonra alırsın
ama kadınlar gibi hızlı olmuyor tabiki00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılDünya kadar malın olacağına fındık kadar
10 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem