Cinsel Yaşam Sürekli yapmak istiyorum bende mi sorun var? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 06 Her buluşmada oluyo Sürekli yapmak istiyorum bende mi sorun var? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
HeadSh0t Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Neden sorun olsun tadını alan bırakamaz derler her zaman ☺ 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Doğru Yorumla HeadSh0t 1 yıl Tadını aldıysan duramazsın artık zehiri aldın bi kere 😀 Yorumla Soran 1 yıl Evet Yorumla HeadSh0t 1 yıl Ben yapmadım bilmiyorum yani bişey diyemem 😀 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Normal gençsin arzulusun yapma üstelik duymak normaldir 0 0 Yorumla
Beyefendi92 Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 917 cevap paylaştı. gayet normal bir durumtutkunuz güzel anladığım kadarıyla ten uyumunuz da 0 0 Yorumla
olgunerkek37 Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı. Ben de öyleyim, ama kızların da bu hislerde olabilmesi çok güzel 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Selam, bu kişiye karşı mı sadece oluyor yoksa her buluştuğun erkeğe mi? 0 0 Yorumla
Ralist_Adam34 Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Sorun değil aksine erkek için iyi bir şey 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Nasıl yani Yorumla Ralist_Adam34 1 yıl Erkeklerin büyük bölümü istekli ve arzulu kadın sever Yorumla
BalalarBabası Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Ne yapmak? Yiyişmek mi fazlası mı 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Fazla Yorumla BalalarBabası 1 yıl Fırsatın varken yapıştır gitsin Yorumla Soran 1 yıl Yapıyorum Yorumla BalalarBabası 1 yıl Sorun yok Yorumla
denizkaradeniz Takip Et Master Yaş: 49 , eic 92% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. bende de aynı durum var 1 0 Yorumla
GaraGuru Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. neden sorun olsun ki sende bu normal 0 0 Yorumla
yolcu3434 Takip Et Master Yaş: 45 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. İstekli birisindir bu bir sorun dehil 0 0 Yorumla
Orion Takip Et Xper 4 Yaş: 34 1 yıl Bulamadık şöyle hatun 😊 0 6 Yorumla Soran 1 yıl Niye Yorumla Orion 1 yıl Benim karşıma çıkanlar hep mıymıntı Yorumla Orion 1 yıl Evliliğim de bu yüzden bitti Yorumla Soran 1 yıl Anladım Yorumla Soran 1 yıl Olur ama önce sarza takmam lazım kapanabilir Yorumla Orion 1 yıl Bekliyorum Yorumla
DeliAdam31 Takip Et Master Yaş: 47 , eic 59% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Çok normal 0 1 Yorumla Soran 1 yıl 👍 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Haftada kaç defa buluşuyorsunuz? 0 16 Yorumla Soran 1 yıl Üç Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Cokmus yaa peki her defasında kesin oluyor mu? Yorumla Soran 1 yıl Evet Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Peki her defasında aynı istekle mi oluyor Yorumla Soran 1 yıl Aynen Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Kaç yaşındasın? Yorumla Soran 1 yıl 25 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Her defasında doyuyor musun peki? Yorumla Soran 1 yıl Evet tabi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Peki sınırın var mı? Yorumla Soran 1 yıl Hayır Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Anal yaptın mı hiç? Yorumla Soran 1 yıl Evet yaptım Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Zevk alabiliyor musun cidden analdan yaa Yorumla Soran 1 yıl Alıyorum Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Hiç anal yaparken boşaldın mı Yorumla
avira_07 Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 98% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Yap o halde 0 0 Yorumla
whitewe4 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 96% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 567 cevap paylaştı. Ben de istiyorum 0 0 Yorumla
Canknt35 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 98% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Yok genç insan istef 0 0 Yorumla
gone_with_the_wind Takip Et Master Yaş: 35 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı. Normal 0 0 Yorumla
NickBırakmadınız Takip Et Guru Yaş: 31 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 553 cevap paylaştı. Evet öyle gibi 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
Neden sorun olsun tadını alan bırakamaz derler her zaman ☺
Doğru
Tadını aldıysan duramazsın artık zehiri aldın bi kere 😀
Evet
Ben yapmadım bilmiyorum yani bişey diyemem 😀
Normal gençsin arzulusun yapma üstelik duymak normaldir
gayet normal bir durum
tutkunuz güzel anladığım kadarıyla ten uyumunuz da
Ben de öyleyim, ama kızların da bu hislerde olabilmesi çok güzel
Selam, bu kişiye karşı mı sadece oluyor yoksa her buluştuğun erkeğe mi?
Benim de aynısı. Sadece libido yüksekliği 🤫🤷🏼♂️
Sorun değil aksine erkek için iyi bir şey
Nasıl yani
Erkeklerin büyük bölümü istekli ve arzulu kadın sever
Ne yapmak? Yiyişmek mi fazlası mı
Fazla
Fırsatın varken yapıştır gitsin
Yapıyorum
Sorun yok
bende de aynı durum var
Bi kere alisinca olur
neden sorun olsun ki sende bu normal
Gayet normal... neden sorun olsun ki?
İstekli birisindir bu bir sorun dehil
Bulamadık şöyle hatun 😊
Niye
Benim karşıma çıkanlar hep mıymıntı
Evliliğim de bu yüzden bitti
Anladım
Olur ama önce sarza takmam lazım kapanabilir
Bekliyorum
Çok normal
👍
Haftada kaç defa buluşuyorsunuz?
Üç
Cokmus yaa peki her defasında kesin oluyor mu?
Evet
Peki her defasında aynı istekle mi oluyor
Aynen
Kaç yaşındasın?
25
Her defasında doyuyor musun peki?
Evet tabi
Peki sınırın var mı?
Hayır
Anal yaptın mı hiç?
Evet yaptım
Zevk alabiliyor musun cidden analdan yaa