aslında sevgililik döneminde çıktı bu sevişiyoruz edepsiz konuşuyor işte milletin seks hayatını soruyor bana grup soruyor çevredeki insanları diyor kadınları neyse nişanlandık ben azarladım bunu 5 aydır evliyiz o günden bugüne edebiyle yaptı seksini 2 gündür yine aynı muhabbet bugun tutmuş sende hava attınmı benimki 40 dakika sonra boşalıyor diye dedi ne alaka dedim sustu cinselliktw araya gidiyor sizce sapıkmı?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı. Cinsellikte edepsiz konuşma olur, ancak ikinizin özelini aşmamalı bu. Başka erkek, kadın muhabbeti zedeler ve sapkınlıktır. Kocan seni çevrene övmeni istiyor, çevredeki kadınlar da bilsin iyi miktiğini gibisinden. O lara da gidecek, nam salmak istiyor...
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(18-24)1 yılSen sevgili döneminde yapınca yol yapmışsın. Dirty talk seviyorum ben de sevgilimle yapıyorum ama 3. kisilerin seks hayatı ile alakalı olmuyor bu. Yani onları sormak çok iritice ediici. Bir film izlemistim crash diye orada da kadın ve adam başkaları üzerinden konuşarak aynı sizin olay gibi tatmin olmaya çalışıyorlardı açıkçası bu bence sağlıklı ilişkilerde olmaz. Eşinizi bir sadakat testinden geçirin.. fazla meraklı, siz başkasının se*KS hayatını anlatınca tatmin mi oluyor?
115 Yorumla
Cevap sahibi1 yılBi ara sevgilim patronun işte bu sertlesme sorunu yaşayan erkeklerin kullandığı şeyi kullandığını söyledi ( adını unuttum) işte kendince benim ihtiyacım yok çevremde herkes kullanıyor vs gibi hava attı bunda bile rahatsız oldum. Millet sana neden se*KS hayatını anlatıyor dedim baya kavga ettik yani neden o hapı aldığını sana anlatıyor ki? Sana arkadaşlarına anlatıyor musun diye sorması egosal tatmin işte yani bence oturup konuş bir daha bunu yapma istemiyorum de. Ama bu kez bu onun fantezisi ise bu fanteziyi gerçekleştirmek için aldatırsa. Bilmiyorum
Cevap sahibi1 yıl@MühimAdam bizim özelimizde olduğu için aşırı haz veriyor. Bazen işte hayali bir yer inşa ediyoruz işte şartlar yaratıyoruz örneğin bir lokantadayiz şunu giymişim içimde şu var bu var vs diyip biraz da işin içine başka şeyler katıyorum. O da aynı şekilde
Cevap sahibi1 yıl@MühimAdam bunu sks sırasında yapmak herkesin harcı değil çünkü herkes direkt o an girip çıkma derdinde. Dilerim hep bu şekilde olur zaten 3 yıldır sevgiliyiz bu yaza nişan düşünüyoruz
Soran1 yılanlatmıyorumki azarlıyorum ama dün dizi izlerken erekte oldu
Cevap sahibi1 yılDizideki bir sahneden ötürü mü o esnada sen mi temas ettin
Cevap sahibi1 yıl@MühimAdam evet erkekler eve geçince hayal edip mastürbasyon yapıyor. Yani patronu iş yerindeki sekreterle oluyor üstelik evli + eşi ile de yapıyormus bir günde hem esimi hem sekreteri sey yaptım diye ona anlatmış bunu duyunca ben çıldırdım sana nasıl anlatır diye! Zaten patronunda bir sal*klik var. Ama benimki nasıl dinliyor! O esnada anlatıyordu zaten soğuk cevaplar verdim artık anlatmıyor vs dedi inandırıcı gelmedi. Hatta acaba benimki de anlatıyor mu diye şüphe bile ettim ama tanıyorum onu anlatmaz zaten aşırı karşı.
Cevap sahibi1 yıl@MühimAdam bana mi soruyrksun? Hayır benim sevgilimde bu durum yoktu. Aşırı aşırı kıskanç biri.
Cevap sahibi1 yıl@MühimAdam hayır sanmıyorum seven erkek başkası ile hayal etmez
Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Dirty talk olabilir ilişkilerde fakat sizinki biraz aşırıya kaçmış. Dirty talkta swinger ya da cuckold tarzı konuşmalar aşırıya kaçmak olur, her kişi kabul etmez. Ya içinde bu fantezilere karşı bir sevgi var ya da ne yaptığını tam bilmiyor.
01 Yorumla
Soran1 yıl👍👍
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
18Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 917 cevap paylaştı.
1 yılçok boş bir adam
edepsiz konuşmayı anlarım ve severim de ama başkalarının seks hayatını konuşmak, düşünmek sapkınlıktır00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 317 cevap paylaştı.
1 yılbılemedım onemlı olan baska sorularıda oldumu ya da hayallerınden bahsettım dm beklerım konusmak ıstersen
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Alışırsanız eğlenceli bir hayatınız olabilir. Bu konuda fikir verebilirim çekinmezseniz
00 YorumlaDirty talk muhabbeti sanırım, istediğin konularda konuşması gerektiğini söyle
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Kafayı oraya odaklanıyor o şekilde ilişkiyi uzatmaya çalışıyor
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılÇok erken başlamış. Biz 12 yıldır evliyiz yeni yeni böyle şeyler konuşıyoruz. Yalan yok haz veriyor ama bazı yerlerde durmak gerek
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. Saçma bisy bu ya neden soyleyecksn ki özel hayatinizi fantezi amaçlı da yapiyo olabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılEdebiyle seks yaptı olması için basta. Sona nasıl geçmesi lazım o seksin merak ediyorum
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
1 yılEvet normal daha cok azmak için
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılGaza getiriyor insan aslında
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Sapık kelimesinin anlamını biliyor musun
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,3b cevap paylaştı.
1 yılSapıksa da artık çok geç
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBenim sevgilim de aynı şekilde
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 803 cevap paylaştı. Evet zevkli
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılnormal
00 Yorumla
1 yılYakında grup da ister
00 YorumlaSapkınlık var
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 986 cevap paylaştı.
1 yılSapık
00 Yorumla
1 yılGarip
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 986 cevap paylaştı. et sende ne olacak
00 YorumlaBirazxdegisik
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri