bu erkeklerin tamamen FB olduğunu seks dışında bir birlikteliğinizin olmadığını varsayıyoruz
A erkeği size hiçbir konuda kulak asmıyor; fikir danışmıyor o yatakta tamamen canı ne isityorsa onu yapıyor ve hatta size de onu yaptırıyor. istemediğiniz bir pozisyon varsa o pozisyona sizi sokmaktan ayrıca zevk alıyor. Bedeninizi zapt edip tam olarak bedeninize hükmediyor. Ama seks performansı 100 üzerinden 90 ...
B erkeği çok dşüncei kibar bir erkek. en ufak bencillik yok. Her şey için izin istiyor. Seks performansı 100 üzerinden 70
A erkeği
B erkeği
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
A erkeği tabiki
ama zapt edecek seni; ellerini ayaklarını belki kımıldatamayacağın şekilde ve sana bir kadın olduğun için orada sözünün geçmeyeceğini hissettirecek
Zaten öyle olması gerekmiyor mu
peki... orada kaba gücünün erkeğine yetmeyeceğini hissetmek ihtiyaç mı kadınlar için sence?
Anlamadım
erkeğin karşısında güçsüz olduğunu hissetmek kadınsal bir ihtiyaç mıdır? sence?
Evet yani
erkeğin gücü ve kararlılığı karşısında yenilmek dişiliğinizi hissettiriyor size
Evet aynen
kadın olduğun için güçsüz olduğunu ve bunun kaçınılmaz olduğunu bu durumu değiştiremeyeceğini kabullenmen çok güzel
Yapacak bişey yok
çaresizliğinin aslında keyifli bir şey olduğunu keşfetmişsin bence... gücü ve kararlılıığı birleşince seni mağlup edemeyecek bir erkeği erkekten sayacağını dşünmüyorum
Evet aynen öyle
normal günlük hayatta da eşit olamazsın böyle bir erkekle; son sözü söyleyip otoritesini kurar... bu da huzur demek kadın için aslında
Evet dogru
bir daha kararsızlık çekmek yok; şöyle yapsam nasıl olur böyle yapsam bir sakıncası var mı? diye tedirgin olmak yok... erkeğin ne derse o; erkeğin bir şeye izin verirse bir sorun yok demek olacak
Evet 😄😄😄
baban Allah korusun vefat etti diyelim... küçük erkek kardeşin var bir de ablan var ama ablan biraz uçuk kaçık bir kız biraz serseri uçarı bir abla... ufak erkek kardeşin evde otorite kuruyor ve sert şekilde uyarıyor; itaatsizliği cezalandracağını söylüyor. erkek kardeşin mantıklı ama sert bir çocvuk. sizi de koruyacağından eminsin ama ablan için itaat etmek zor olacak. küçük kardeşine destek verip ablanı hizaya sokması için yardım eder misin?
gerçi yaşını büyük yazmışsın ama sen mesela 22 ablan 24 erkek kardeşin de 20 diyelim