Bakire demek normalde hymen zarını yırtmamış demek olarak algılanıyor. Namuslu demek ise yanlış işe karışmamış demektir. Yanlış işe karışmayan çok az kişi var. Nesilleri tükendi onların.
Sorduğun sorunun yanıtı insanları tanıdıkça neredeyse yarı yarıya kadar geldiğini düşünüyorum. Artık bakireliğe bakmayan çok kişi var. Ülkemizin toplum yapısı değişiyor. Artık inançlı bir aile yapısına sahip olduğumuzu düşünemiyorum. Nesiller git gide azalıyor.
Aynen öyle valla. Kıyamet alametleri arasında yer alıyor bu mevzu ve artık günlük yaşamda çokça karşılaşıyoruz. Gün geçtikçe her şey daha iyiye gitmeyecek. Kıyamete doğru hızla ilerliyoruz. Onun için büyüklerimiz de "Allah bu günümüzü aratmasın" diye dua ederler. Çünkü beterin beteri var diye. Ne yazık ki insanlar sanki her şey on numara beş yıldız olacakmış beklentisi içindeler. O kadar çok ahlaksızlık gördüm ki şu an Dünya ekseninde nasıl dönüyor merak ediyorum. Bazı iyilerin hürmetine dönüyor sanırım.
@mutsuzzzkadınnn Bakire kalmamak normal değil. Allahın emirlerini de hiçe saymaktır. Bu ahlak dışı durumları lütfen normalleştirmeyiniz. Doğru 1 tanedir, kişinin kendine doğru olan değil Asıl Doğru olan Doğru kabul edilir.
Hay sizin beyninizi ya bu soruları gördükçe kendimi şey yapasım geliyor birazda erkekleri konuşalım mesela ben bir bakire olarak bakir erkek isterim kullanılmış cüzdan ve d*ldo tercihim olamaz.
YAHU BAKİRE DEMEK EL DEĞMEMİŞ DEMEK. yani hiç bir cinsel aktivasyonda bulunmamış demek. şu an hangi kız bakire sence. en azından öpüşmüştür kendini okşatmıştır. bu bakirelik değil ki
Oo onu sorun etmeyen dünya kadar erkek var hatta bazen sevişmeden evlenmiyorlar artık hele birde saf bir erkek bulursan istediğin gibi yamalarsın kendini
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
değildir evet
Bakire demek normalde hymen zarını yırtmamış demek olarak algılanıyor.
Namuslu demek ise yanlış işe karışmamış demektir.
Yanlış işe karışmayan çok az kişi var. Nesilleri tükendi onların.
Niye ki
Sorduğun sorunun yanıtı insanları tanıdıkça neredeyse yarı yarıya kadar geldiğini düşünüyorum.
Artık bakireliğe bakmayan çok kişi var. Ülkemizin toplum yapısı değişiyor. Artık inançlı bir aile yapısına sahip olduğumuzu düşünemiyorum. Nesiller git gide azalıyor.
Uzucu
Aynen öyle valla. Kıyamet alametleri arasında yer alıyor bu mevzu ve artık günlük yaşamda çokça karşılaşıyoruz. Gün geçtikçe her şey daha iyiye gitmeyecek. Kıyamete doğru hızla ilerliyoruz. Onun için büyüklerimiz de "Allah bu günümüzü aratmasın" diye dua ederler. Çünkü beterin beteri var diye.
Ne yazık ki insanlar sanki her şey on numara beş yıldız olacakmış beklentisi içindeler.
O kadar çok ahlaksızlık gördüm ki şu an Dünya ekseninde nasıl dönüyor merak ediyorum. Bazı iyilerin hürmetine dönüyor sanırım.
Değil bakireyim diyenlerin çoğu da bakire değil
Neden
Ortadoğu erkekleri kabul etmese de normal bunlar her sağlıklı insan yaşayabilir peki sen neden merak ettin bunu
@mutsuzzzkadınnn
Bakire kalmamak normal değil. Allahın emirlerini de hiçe saymaktır. Bu ahlak dışı durumları lütfen normalleştirmeyiniz. Doğru 1 tanedir, kişinin kendine doğru olan değil Asıl Doğru olan Doğru kabul edilir.
Hay sizin beyninizi ya bu soruları gördükçe kendimi şey yapasım geliyor birazda erkekleri konuşalım mesela ben bir bakire olarak bakir erkek isterim kullanılmış cüzdan ve d*ldo tercihim olamaz.
hiç biri bakire değil
en masumu öpüşüp koklaşmış okşatmıştır
Neden
YAHU BAKİRE DEMEK EL DEĞMEMİŞ DEMEK.
yani hiç bir cinsel aktivasyonda bulunmamış demek.
şu an hangi kız bakire sence. en azından öpüşmüştür kendini okşatmıştır. bu bakirelik değil ki
Uzucu
bundan 15 sene önce sorardım
bakire misin istersen devam etmeyebiliriz diye
uzun zamandır bu soru rafa kalktı, bakire denk gelmiyor yıllardır
her şey olabilir birseydiyemeyiz belki bakire ama arkası açık kimbilir
E nası evlencem
Evlencen
Oo onu sorun etmeyen dünya kadar erkek var hatta bazen sevişmeden evlenmiyorlar artık hele birde saf bir erkek bulursan istediğin gibi yamalarsın kendini
Nasil evleneceksin demek istemisdim
Bellimi olur bilenemki hayat karşıma ne çıkartacak herkesin bir sırrı var
Kolay soru ama cevabı da zor bir soru olmuş maalesef...
Nıye
Pek umurumda değil.
Ruhu bakire olanlar önemli artık.
Değil tabii ki. İstediklerini gizli olarak yapıyor çoğunluğu. 👍🏻
Ya vardır da kimbilir hangi dağın hangi köyünde. 😄
Yaş aralığına göre oran değişir
20-30
25 öncesi evet sonrasi hayir 25 civari kirilma noktasi gibi sanki ama dumduz bir gozlem benimkisi. desteksiz sallama😄
Yine her durumda fazlasıyla çok.
Şuanda bunu hiç takıntı hale getiren de yok
25 üstünde çok az bence
Sanane banane bizene
Hangi yaş grubu için soruyorsun
Sizin ülkede derken neresi yani? Sen neredesin ki?
Sizce dedim
Yanlış okumuşum. Yarı yarıya olabilir
Sözde hepsi bakire ama yok öyle bişey
Değil tabiki
Nıye
Zevk almayo istemek doğal bişey
Çoğu bakiredir bence
Evet değil
Bence değil
Degil
Bakire
Bakire değil çoğu
Değil bence
bilsek
Bakire olsa bilr arkadan veriyor sürtüyo
Nerden bilşyon
Bu zamanda üniversiteye giden cluplerde taklyor yatıyor liseliler bile istekli baya bı devirde bakre zor
Bakire
Nıye
Yani belki bir yaşa kafar 28 falan bakire çoğu
Gördüklerim öyle mastürbasyon yaparken zar delinecek korkusu yaşıyor çoğu
Bakire