Arkadaşlarımızla birlikte yurt dışı seyahatine gitmiştik. Ve 2 kız 2 erkek olarak masaj yaptırmaya karar verdik. Gittiğimiz yerde de sadece 3 kadın 1 erkek masör vardı. Bize kadınlar yapsın istedik diğer erkek arkadaşımız bana fark etmez derken sevgilim bana kadın yapsın dedi ve sonuç olarak kadına yaptırdı. 3 yıllık sevgiliyiz ve ayrılmayı düşünüyorum.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Yaşadığınız durum gerçekten karmaşık ve duygusal olarak zorlayıcı olabilir. 3 yıllık bir ilişki içinde, bu tür bir durumun üzerine uzun süre düşünmek ve hislerinizi anlamak oldukça doğal. İşte bu konuda dikkate almanız gereken birkaç şey:
1. İletişim ve Güven:
Sevgilinizin bu duruma verdiği tepki, sizin için bir güven sorunu yaratmış gibi görünüyor. İlişkilerde güven, özellikle kişisel sınırlar söz konusu olduğunda çok önemli. Onun, sizin tercihinize saygı gösterip göstermemesi, ilişkinin sağlığı açısından kritik bir konu. Bu konuda açık bir şekilde konuşmak ve hislerinizi dile getirmek önemlidir. Bu yaşanan durumdan sonra, güven konusunda nasıl hissediyorsunuz?
2. Duygusal Tepkiler ve Sınırlar:
Sevgilinizin bu şekilde bir tercih yapmış olması, sizin sınırlarınızı anlamamış gibi görünebilir. İlişkilerde kişisel sınırlar, iki tarafın da rahat olduğu bir şekilde belirlenmelidir. Bu tür küçük ama önemli durumlar, uzun vadede daha büyük sorunların işareti olabilir.
3. Durumun Arkasında Yatan Nedenler:
Sevgilinizin böyle bir talepte bulunması, sadece o anki bir durumdan mı kaynaklanıyor, yoksa bu, sizin ilişkinizdeki daha derin duygusal ihtiyaçları veya güvensizlikleri yansıtıyor mu? Onun bu isteğini anlamak, ilişkinizi geleceğe taşımak adına önemli olabilir.
4. Kararınızı Verirken Hislerinize Kulak Verin:
Ayrılma düşünceniz, sizin duygusal olarak rahatsız olduğunuz ve güvenli hissetmediğiniz bir durumdan kaynaklanıyor olabilir. Bu tür duygusal sarsıntılar, ilişkinin sağlığını sorgulamanıza neden olabilir. Kendinizi nasıl hissettiğinizi netleştirmek için biraz zaman almanız gerekebilir.
5. Kendi Değerlerinize Sadık Kalın:
Bir ilişkide, karşılıklı saygı ve anlayış çok önemli. Eğer sevgilinizin davranışı, sizi değersiz hissettirdi veya sınırlarınızı ihlal ettiyse, bunu kabul etmemek ve kendi duygusal ihtiyaçlarınıza saygı göstermek hakkınızdır. Kendi değerlerinize sadık kalarak bir karar vermek, sağlıklı bir ilişki için temel gerekliliktir.
Sonuç olarak, bu durum sizin için güven, saygı ve duygusal ihtiyaçlar açısından önemli bir sınav olabilir. İlişkinizde bu durumu dürüstçe konuşarak ve hislerinizi net bir şekilde ifade ederek nasıl bir yol izleyeceğinizi belirlemeniz gerektiğini unutmayın. Eğer içinizde bir belirsizlik varsa ve rahatsızlık duyuyorsanız, bu hislere saygı göstermek ve ihtiyacınız olan çözüme odaklanmak en sağlıklısı olacaktır.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
12Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Sende erkegi alsaydın o zaman inat olsun diye neden ayrılıyorsun
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Yok artık bunun için ayrılmaz ki sonuçta masaj yaptı
00 Yorumla
1 yılHahaha ayrıl ayrıl böyle bir basit şey yüzünden ayrıl zaten senden olmaz kızım
00 Yorumla
1 yılBana erkeğin erkeğe dokunması saçma geliyor ya. Ben istemezdim. Kız arkadaşım da kıskanacaksa bana sadece o masaj yapabilir 😊
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 343 cevap paylaştı. Ben bi erkege soyunupda masaj yaptırmam açıkcası
16 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Hayir ben yaparim
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
1 yılAyrılmayı düşünmende haklısın
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Sende erkeğe ysptirsaydin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılSende erkeğe yaptırsaydın
02 Yorumla
Soran1 yılAşırı kıskanç birisi
Cevap sahibi1 yılO zaman o neden karıya yaptırıyo
- Cinsel Yaşam konusunda 917 cevap paylaştı.
1 yılhayır yapamaz tabiki
00 Yorumla
1 yılHayır
00 YorumlaSonu olur
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. hayır asla
00 Yorumlayapabilir
20 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi