Nişanlım çok utangaç normal mi?

1.5 aydır nişanlıyız ve görücü usulü sayılır, biz sevgili değildik ama çocuklukta bu yana tanışıyoruz babalarımız arkadaş. Neyse işte aslında her şey güzel gidiyor ama o bana karşı çok utangaç, çekingen davranıyor ya...

Başkasıyla konuşurken aslan bülbül kesiliyo zaten diksiyonu olsun entelektüelliği olsun normalde gayet iyi, ama benimle konuşurken bazen takılıyor kekeliyor, sesi kısılıyor kedi gibi. Haftasonu geldi işte buluştuk normalde o başka şehirde iş nedeniyle, vakit geçirdik bikah tarihi aldık Nisan ayına fazla konuşmadı tabi her zamanki gibi. En son beni eve bırakırken ben öpmek istedim içimden geldi hem de tepkisini ölçmek için ve boynuna sarılıp yanağından öptüm ama kızardı hemen, napıyosun annenler hemen kapının arkasında diye de söylendi biraz.

Bi de işte bazı özel konular var konuşmamız gereken, ben girmek istemiyorum konuya ama o da hiç konuşacak gibi değil nasıl olacak bilmiyorum.

26 yaşında kocaman adam bu kadar utangaç olması normal mi? Bazen sevmiyormuş gibi de geliyor ben de aslında mantık evliliği olarak düşünüyorum ama aynı zamanda hoş adam yani kafam karışık anlayacağınız?

Nişanlım çok utangaç normal mi?