Cinsel Yaşam Seks oyuncaklarınız var mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 15 Güncellemeler1 yıl İyi geceler. Yaramaz rüyalar Güncellemeler1 yıl Dibe sophia remote control aldım :) Seks oyuncaklarınız var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
kkuuccukomr3542 Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl O da oyuncak sayılır mı bilmiyorum, ama 3 yıl önce o zaman 19 yaşında olan bir kızdan para karşılığında giydiği çoraplarını, külotluçoraplarını alıp onları o amaçla kullanıyordum. 0 11 Yorumla Soran 1 yıl İyimiş. :) kızı nerden buldun Yorumla kkuuccukomr3542 1 yıl Gardrops'tan buldum, tek müşterisi bendim ve satmaya devam etseydi kızı birkaç ay içinde milyarder yapacaktım. 😁 Yorumla Soran 1 yıl Kızın nickini merak ettim. Kapattı mı hesabını Yorumla kkuuccukomr3542 1 yıl Gardops hesabını kapatmış. Yorumla kkuuccukomr3542 1 yıl Ama burada bir soru sormuş. Yorumla Soran 1 yıl Tühh Yorumla kkuuccukomr3542 1 yıl Giyilmiş çorap sarıyorum? ↗ Yorumla kkuuccukomr3542 1 yıl Buradan bakabilirsin. Yorumla kkuuccukomr3542 1 yıl Sorun olmasa İnstagram hesabını da verebilirim, ama o biraz sorun oluşturabilir. O yüzden vermek istemiyorum. Yorumla Soran 1 yıl Gerek yok o kadarına zaten. Teşekkürler Yorumla kkuuccukomr3542 1 yıl Rica ederim. Yorumla
Flavendirel Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. 0 0 Yorumla
RolanddDeschainn Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Yok ama sanırım oyuncaklar kadınların daha çok hoşuna gidiyor 0 26 Yorumla RolanddDeschainn 1 yıl Kelepçe oyuncak sayılır mı Yorumla Soran 1 yıl Siz boşalınca rahatlıyorsunuz ama kadınlar için öyle değil sonuçta normal Yorumla RolanddDeschainn 1 yıl Ben boşaltmadan boşalırsam pek rahatlamıyorum aslında Yorumla RolanddDeschainn 1 yıl Senin var mı Yorumla Soran 1 yıl Dildom var sadece Yorumla RolanddDeschainn 1 yıl Oo büyük olunca o erkek istemiyormuş kadınlar artık dpğru mu Yorumla Soran 1 yıl Doğru değil 😄 Yorumla RolanddDeschainn 1 yıl Hahaha sen erkek istiyorsun yani vibratör yetmiyor 😂 dürüstsün helal Yorumla Soran 1 yıl Benim ki titreşimsiz normal vibratör onunla kendimle oynadığım zaman yetmiyor. Yorumla Soran 1 yıl Niye sildin ki 🙂 Yorumla RolanddDeschainn 1 yıl Vaaay almışsın Yorumla RolanddDeschainn 1 yıl Yazdığım neden silindin anlamadım Yorumla Soran 1 yıl İlkini bilmiyorum ikinciyi ben sildim sana uyarı gelmesin diye Yorumla RolanddDeschainn 1 yıl Teşekkür ederim çok incesin ya :) ilkindeki yazdığım daha beterdi Yorumla Soran 1 yıl Rica ederim Yorumla RolanddDeschainn 1 yıl Bu söylediğin nasıl bir şey kumanda gibi Yorumla Soran 1 yıl agorshop.com/dibe-sophia-purple-uzaktan-kumanda-giyilebilir-vibrator-p Bundan Yorumla RolanddDeschainn 1 yıl Wow bu ne böyle boğum boğum 😂 kaç cm bu Yorumla Soran 1 yıl burada göründüğü gibi değil. Ufak bi şey Yorumla RolanddDeschainn 1 yıl Denedin mi sana ciddi bişi sırcam Yorumla Soran 1 yıl Denemedim ne sorcan Yorumla RolanddDeschainn 1 yıl O zaman titreşim ağırlıklı keyif veriyor. Kalın mı ki? Yorumla RolanddDeschainn 1 yıl Haa denemiş olsaydın bir erkekle seksten daha mı iyi diyecektim Yorumla Soran 1 yıl Kalında değil ortalama türk erkeği penisinden daha ince ve ufak. Bu giyilebilir vibratörlerin hepsi küçük Yorumla RolanddDeschainn 1 yıl O zaman önemli olan işlev mi 😂 Yorumla RolanddDeschainn 1 yıl Bana bir yazsan mı Yorumla
teomann35 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Partnerimin var ben aldım hepsini 1 3 Yorumla Soran 1 yıl İşte düşünceli erkek Yorumla teomann35 1 yıl Teşekkür ederim 🙏 Yorumla Soran 1 yıl Rica ederim. Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Yorumlardan gördüm dildon varmış. Merak ettim boyu ve kalınlığı nasıl? 0 3 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Remote controllerı kime verdin 😂 Yorumla Soran 1 yıl Bende 8 gün önceki yorumunu şimdi gördüm. Dildolar 15 cm Kontrol bende kimseye vermem Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Dildolar derken birden fazla mı var 😅Partnerin yok o zaman? Yorumla
SwordOfDemocles Takip Et FenomenMaster Yaş: 102 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı. O kadar çok var ki 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Lovense ya da giyilebilir vibratörlerden var mı Yorumla SwordOfDemocles 1 yıl https://hizliresim.com/ejs42rhBunlar var Yorumla Soran 1 yıl 😊😊 güzelmiş Yorumla SwordOfDemocles 1 yıl Güzeldir 😊 Yorumla
aress839 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 1 yıl Hiç gerek yok sevgili ya da esin varsa yoksa alabilirsin oyuncak 0 0 Yorumla
Semih_ngs Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 96% 1 yıl Gerçeğini bulunca onunla alırız 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Birlikte alacaksanız iyi Yorumla Semih_ngs 1 yıl Napim tek başıma, kız olunca en azından onun zevk almasını izlerim. Yorumla
yelbegen Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 98% 1 yıl Gerçeği varken ne gerek var oyuncaklara 😀😈 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Renklendirmek için olabilir, daha fazla haz almak için olabilir. Yorumla yelbegen 1 yıl Hanımlar için, vibrator anal pull olabilir ama erkekler için geçerli değil. Yorumla yelbegen 1 yıl Erkeklerin oyuncağı maksimum şişme bebek Yorumla
Alevnaznazlı Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Hayır senin 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Var aşko Yorumla Alevnaznazlı 1 yıl Kolay gelsin canım Yorumla Soran 1 yıl Teşekkürler Yorumla Alevnaznazlı 1 yıl Rica ederim Yorumla
bakirejderha Takip Et Xper 4 Yaş: 30 1 yıl Vajina var titreşimli 0 8 Yorumla Soran 1 yıl Güzel :) Yorumla bakirejderha 1 yıl Bide sıcakligi ayarlayabiliyorsun Yorumla Soran 1 yıl Bu daha güzel bende giyilebilen ve ısıtıcılı vibratör alıcam Yorumla bakirejderha 1 yıl Ama gerçek vajinanın yerini tutmaz yaa Yorumla bakirejderha 1 yıl Dimi ama Yorumla Soran 1 yıl Tutmaz tabi Yorumla bakirejderha 1 yıl Şimdi olsaydı bi tane hard yapardık Yorumla bakirejderha 1 yıl Kesinlikle tutmaz zaten Yorumla
Kartal0662 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 89% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Yok senin var mı 0 9 Yorumla Soran 1 yıl Normal vibratör var sadece Yorumla Kartal0662 1 yıl Güzel iş çıkartır o Yorumla Kartal0662 1 yıl Büyük bir şey mi Yorumla Soran 1 yıl Yanlış yazmışım vibratör değil ya normal titreşimsiz vibratör var Yorumla Kartal0662 1 yıl Olsun sen elinle onu idare edersin Yorumla Kartal0662 1 yıl Zevk noktana göre Yorumla Kartal0662 1 yıl İyi geceler evet yapıyorum yaramazlık Yorumla Kartal0662 1 yıl Henüz yok Yorumla Kartal0662 1 yıl Sende var mı değişiklik Yorumla
Askadami0707 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 940 cevap paylaştı. Yok senin var mı 0 5 Yorumla Soran 1 yıl Yok Yorumla Askadami0707 1 yıl Ne almak isterdin Yorumla Soran 1 yıl Lovense ya da giyilebilir dildolardan Yorumla Askadami0707 1 yıl Al neden almıyon Yorumla Soran 1 yıl Acelesi yok alırım bi ara Yorumla
OnuRBaRAN01 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 1 yıl Kanepe yastığı 😄 0 2 Yorumla Soran 1 yıl O da iş görür Yorumla OnuRBaRAN01 1 yıl Bende fobi var elimle yapamıyorum 😄 Yorumla
hiaxisheytan Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 44% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Olmadan olmaz 0 0 Yorumla
Bi_Sus Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 430 cevap paylaştı. hayır yok 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl vibratör var eşimde 0 17 Yorumla pikachu1010 1 yıl Cidden mi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @pikachu1010 evet niye ki Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @pikachu1010 niye ki 😃 😃 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @pikachu1010 vibratör istiyorsan vermem 🤣🤣 Yorumla Soran 1 yıl Ben istiyorum bana verebilirsin 😛😛 Yorumla Soran 1 yıl @pikachu1010 yoo gitmedi duruyor hala Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Haha sen olursun da diğer arkadaş olmaz 🤣🤣 Yorumla Soran 1 yıl 😂😂 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yoğun istek üzerine görünür oldum 🤣🤣 Yorumla Soran 1 yıl Yemeyiz 😌 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Neyi yemiyorsun kız 😃 😃 Yorumla Soran 1 yıl Yani gizliden çıktın diye kimse tanımaz seni diyorum :) Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Tanıyan varsa hadi ne olacak. vibratör ifşa olacak 🤣🤣 Yorumla Soran 1 yıl Ştt eşin görmesin Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yoruldu uyuyor o 😃😃 Yorumla Soran 1 yıl Bende uyucam şimdi iyi geceler 💤 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl İyi geceler görüşmek üzere. Yaz yine 😃 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Benim oyuncak yeter 0 1 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sanada güzel oyuncaklar Yorumla
Bendesorcam1şey Takip Et Xper 5 Yaş: 34 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 330 cevap paylaştı. Sever misin 0 11 Yorumla Soran 1 yıl agorshop.com/dibe-sophia-purple-uzaktan-kumanda-giyilebilir-vibrator-p Çok tatlı Yorumla Bendesorcam1şey 1 yıl Kullandın mı hiç Yorumla Soran 1 yıl Hayır almadım daha normal vibratör var sadece Yorumla Bendesorcam1şey 1 yıl Neden hayatına birini almıyosun Yorumla Soran 1 yıl Ne ilgisi var hayatımda birinin olması vibratör kullanmama engel değil ki Yorumla Bendesorcam1şey 1 yıl Bunu sana birinin yapması daha zevk vereceğini düşündüm Yorumla Bendesorcam1şey 1 yıl Çok iyi işine yarar umarım Yorumla Soran 1 yıl İnşallah Yorumla Bendesorcam1şey 1 yıl Daha gelmedi mi Yorumla Soran 1 yıl seks shoptan gidip aldım henüz kullanmadım Yorumla Bendesorcam1şey 1 yıl Dene bakalım haber ver Yorumla
Bilir_Kisii Takip Et Master Yaş: 31 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Yokkk 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Senin var mı 0 8 Yorumla Soran 1 yıl Dildom var sadece Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bekar misin Yorumla Soran 1 yıl Bekarım Yorumla Soran 1 yıl Sokmuşluğum var Yorumla Soran 1 yıl Neden Yorumla Cevap sahibi 1 yıl İlgimi çektin Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Boyun kaç Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bekliyorum seni Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
O da oyuncak sayılır mı bilmiyorum, ama 3 yıl önce o zaman 19 yaşında olan bir kızdan para karşılığında giydiği çoraplarını, külotluçoraplarını alıp onları o amaçla kullanıyordum.
İyimiş. :) kızı nerden buldun
Gardrops'tan buldum, tek müşterisi bendim ve satmaya devam etseydi kızı birkaç ay içinde milyarder yapacaktım. 😁
Kızın nickini merak ettim. Kapattı mı hesabını
Gardops hesabını kapatmış.
Ama burada bir soru sormuş.
Tühh
Giyilmiş çorap sarıyorum? ↗
Buradan bakabilirsin.
Sorun olmasa İnstagram hesabını da verebilirim, ama o biraz sorun oluşturabilir. O yüzden vermek istemiyorum.
Gerek yok o kadarına zaten. Teşekkürler
Rica ederim.
Yok ama sanırım oyuncaklar kadınların daha çok hoşuna gidiyor
Kelepçe oyuncak sayılır mı
Siz boşalınca rahatlıyorsunuz ama kadınlar için öyle değil sonuçta normal
Ben boşaltmadan boşalırsam pek rahatlamıyorum aslında
Senin var mı
Dildom var sadece
Oo büyük olunca o erkek istemiyormuş kadınlar artık dpğru mu
Doğru değil 😄
Hahaha sen erkek istiyorsun yani vibratör yetmiyor 😂 dürüstsün helal
Benim ki titreşimsiz normal vibratör onunla kendimle oynadığım zaman yetmiyor.
Niye sildin ki 🙂
Vaaay almışsın
Yazdığım neden silindin anlamadım
İlkini bilmiyorum ikinciyi ben sildim sana uyarı gelmesin diye
Teşekkür ederim çok incesin ya :) ilkindeki yazdığım daha beterdi
Rica ederim
Bu söylediğin nasıl bir şey kumanda gibi
agorshop.com/dibe-sophia-purple-uzaktan-kumanda-giyilebilir-vibrator-p Bundan
Wow bu ne böyle boğum boğum 😂 kaç cm bu
burada göründüğü gibi değil. Ufak bi şey
Denedin mi sana ciddi bişi sırcam
Denemedim ne sorcan
O zaman titreşim ağırlıklı keyif veriyor. Kalın mı ki?
Haa denemiş olsaydın bir erkekle seksten daha mı iyi diyecektim
Kalında değil ortalama türk erkeği penisinden daha ince ve ufak. Bu giyilebilir vibratörlerin hepsi küçük
O zaman önemli olan işlev mi 😂
Bana bir yazsan mı
Partnerimin var ben aldım hepsini
İşte düşünceli erkek
Teşekkür ederim 🙏
Rica ederim.
Yorumlardan gördüm dildon varmış. Merak ettim boyu ve kalınlığı nasıl?
Remote controllerı kime verdin 😂
Bende 8 gün önceki yorumunu şimdi gördüm. Dildolar 15 cm
Kontrol bende kimseye vermem
Dildolar derken birden fazla mı var 😅
Partnerin yok o zaman?
O kadar çok var ki
Lovense ya da giyilebilir vibratörlerden var mı
https://hizliresim.com/ejs42rh
Bunlar var
😊😊 güzelmiş
Güzeldir 😊
Hiç gerek yok sevgili ya da esin varsa yoksa alabilirsin oyuncak
Gerçeğini bulunca onunla alırız
Birlikte alacaksanız iyi
Napim tek başıma, kız olunca en azından onun zevk almasını izlerim.
Gerçeği varken ne gerek var oyuncaklara 😀😈
Renklendirmek için olabilir, daha fazla haz almak için olabilir.
Hanımlar için, vibrator anal pull olabilir ama erkekler için geçerli değil.
Erkeklerin oyuncağı maksimum şişme bebek
Kelepçe var fakat eşim seviyor o sevdiği için var
Hayır senin
Var aşko
Kolay gelsin canım
Teşekkürler
Rica ederim
Vajina var titreşimli
Güzel :)
Bide sıcakligi ayarlayabiliyorsun
Bu daha güzel bende giyilebilen ve ısıtıcılı vibratör alıcam
Ama gerçek vajinanın yerini tutmaz yaa
Dimi ama
Tutmaz tabi
Şimdi olsaydı bi tane hard yapardık
Kesinlikle tutmaz zaten
Yok senin var mı
Normal vibratör var sadece
Güzel iş çıkartır o
Büyük bir şey mi
Yanlış yazmışım vibratör değil ya normal titreşimsiz vibratör var
Olsun sen elinle onu idare edersin
Zevk noktana göre
İyi geceler evet yapıyorum yaramazlık
Henüz yok
Sende var mı değişiklik
Yok senin var mı
Yok
Ne almak isterdin
Lovense ya da giyilebilir dildolardan
Al neden almıyon
Acelesi yok alırım bi ara
Kanepe yastığı 😄
O da iş görür
Bende fobi var elimle yapamıyorum 😄
Olmadan olmaz
hayır yok
vibratör var eşimde
Cidden mi
@pikachu1010 evet niye ki
@pikachu1010 niye ki 😃 😃
@pikachu1010 vibratör istiyorsan vermem 🤣🤣
Ben istiyorum bana verebilirsin 😛😛
@pikachu1010 yoo gitmedi duruyor hala
Haha sen olursun da diğer arkadaş olmaz 🤣🤣
😂😂
Yoğun istek üzerine görünür oldum 🤣🤣
Yemeyiz 😌
Neyi yemiyorsun kız 😃 😃
Yani gizliden çıktın diye kimse tanımaz seni diyorum :)
Tanıyan varsa hadi ne olacak. vibratör ifşa olacak 🤣🤣
Ştt eşin görmesin
Yoruldu uyuyor o 😃😃
Bende uyucam şimdi iyi geceler 💤
İyi geceler görüşmek üzere. Yaz yine 😃
Var elim.
Yokkkk
Benim oyuncak yeter
Sanada güzel oyuncaklar
Sever misin
agorshop.com/dibe-sophia-purple-uzaktan-kumanda-giyilebilir-vibrator-p
Çok tatlı