Kızlaaar sevgilinizle veya eşinizle seks yaptıktan sonra gün içinde kafa karışıklığı dalgınlık sizde de oluyor mu? Ben hiçbir şeye konsantre olamıyorum. 24 yaşındayım. Şimdiye kadar hiçkimseyle ilişkiye girmedim ve neredeyse 1 aydir sevgilimle ilişkiye giriyorum. Alıştığım durum değil. Çünkü şimdiye kadar düzenimde, yaptığım şeylerde ilişkiye girmek yoktu. Şimdi tamamen her şey değişti ve çok garip hissediyorum. Ayrıca suçluluk duygusu değil sadece tuhaf hissediyorum
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
olan vardır,,
Bana donermisin acilll hakanaaaa bir sey olmuş birsey olmusta anlamyamiyorum okuyirmiyorumda yokmu surust olak kimse
Durmadan ve hep daha fazlasını hayâl edip istemek gibi.. Aklın pozisyonlarda kalıyor olmalı
Evet yani o an yaşadıklarım aklımdan çıkmıyor bu yüzden kafam sürekli karışık
Geçecek mi bu durum acaba
Doyuma ulaşman bir süre devam eder.. Şimdi bile aklında neler vardır. Bu soruyu sorarken için yanıyordur
yakında bıakacak seni , kendini hazırla bence :)
evet bu dalgın haller de normal
Geçecek mi bu dalgın haller? Belki de yeni olduğu için böyledir
evet geçecek. artık başka birisin. yeni sen e geçiş süreci bunlar
oyle birsey olcagini snamam snede baska bir sey var
Normal değil. Suçluluk duygusu boşalma sonrası olabilen bir şey takma onu çok kafana ondan dolayı oluyordur bu durumun. Ya hiç yapma ya da takma artık
Aşırı olursa olabilir
Aklından çıkmıyormu çokmu zewkli geliyor
ilişki kaç yıllık?
ne kadar süredir birliktesin yani o anlamda
Neredeyse 1 senedir ama 1 aydir ilişkiye giriyoruz. Birbirimizi çok seviyoruz, uzmuyor beni sadece çok tuhaf hissediyorum. Aliştiğim şey değil
seks sonrası yoruluyorsundur bu nedenle oluyordur o yüzden sabah seks yapmıyorum ben mesela çünkü sabah yapınca yorgun hissediyorum gün boyu
o an yaşananlar aklımdan çıkmıyor demişsin doymuyor musun acab?
Ne gibj
Geçerrr daha köyü günler seni bekliyor
Acı oluyo bende
Nasil ya geçmiyor mu hiç
Bilmiyorum garip biraz. Alışamadım bende yeni yeni girdim. Bu ara tuhafim
Anladim, bende acı yok ama evet tuhaflık var. Günlük rutinimde böyle bir şey yoktu. Aniden hayatıma böyle bir şey girince şaştım kaldım
Pişmanlık hissi sende de oluyor galiba
Hayir hayir pişmanlik değil. Sadece dediğim gibi daha önceden yapmadiğim bir şey. Aniden böyle olunca şaştım kaldım. Normalde okuluma giderdim, arkadaşlarımla takılırdım, ailemle vakit geçirirdim. Sadece böyleydi hayatım
Evet benimde ilk oldu pişmanlık olsa da bazen duygu değişiyor ve istediğimi fark ediyorum
Evli olsan öyle hissetmezsin knk
evet suçluluk ve tatlılık karışık oluyor