Selamm,
Ateşli ve haz dolu bir gece yaşadığınız kişi ile ciddi ilişki düşünebilir misiniz?

Selamm,
Ateşli ve haz dolu bir gece yaşadığınız kişi ile ciddi ilişki düşünebilir misiniz?

O anki şehvetin ve Arzu'nun verdiği etki ile belki düşünebilirsin ama normalde şöyle bir şey vardır ki teorik olarak bir insan sevdiğin kişiyle cinsellik Yaşar Öyle değil mi hani arada duygu ve bağ olmadıktan sonra direkt cinselliğin bir anlam olmaz hal böyle olunca normali dediğim gibi ol ama işte insanlar Maalesef ki o anki tutku ve ihtirasın esirine kapıldığı için farklı şeyler düşünebiliyor
Ciddi derken uzun sireli bir ilişkiyi kastediyorsan evet. Evliliği kastediyorsan hayır. Seks, uyum, zevk, çekim, şehvet duyguşarının öznesi evlilik olmamalı
Yaşanmışlıklardan dolayı bir yakınlık hissederdim tabii ve ciddi ilişki direkt düşünmezdim. Evlilik, çocuk yapmak falan. Çünkü bunlar bence hazır olununca yapılacak sorumluluk gerektiren şeyler.
Ve benimle aynı fikir, bakış açısı, düşünce olarak uyum sağlamayan biriyle ciddi düşünmezdim.
Bebeğimin mecburiyetlerle yapılmış bir çocuk olmasını istemezdim yani😊
🌸teşekkürler
Rica:)
Bir düşüneyim jfjfj Duygular önceliğim ve sonrası zaten harika birleşme, bütünleşme, benimseme... Tutkuyla , aşkla, huzurla...😄 Neden olmasın? İsterdim. Yani ikimizde ciddi birşeyler istiyorsak bunu yapardım, isterdim. Kendi duygularım kadar erkeğimin duygularınıda, ne istediğini önemserim... O istiyorsa bende isterdim.😊
Cevap
15Cevap
ben evlenmeden seks falan yaşamam.
Bir araya geldiğim adam ciddi düşündüğüm adamdır zaten
Tam ciddi ilişki yapacağım dediğim anda kafamda çalan şarkı 😌💅🏻
Ateşli bir gece olması için, ciddî bir ilişki olması lazım.
Sabah olunca tak sepeti koluna herkes kendi yoluna der giderim
Düşünürüm neden olmasin o elektriği aldiysam
Neden olmasın ama erkekler için durum farklı gibi geliyor
Bir çekim olması ve düzgün biri olması lazım ya ecs ile de yapabilirsin midesizsen 🤮
Ten uyumu varsa
En olmaz anda olur , en olmaz denilenler.
Vazgeçilmez olabilir
Kişiye bağlıdır
Olabilir o gece aşık olursun düşünürsün
Kimseyle ciddi düşünemem.
Düşünülebilir neden olmasın
Bende çalışan bir mekanizma
Önce duygu sonra seks isteyenlerdenim
Benim ona nasıl hissettiğim önemlidir.
Cevabı bende 🤗
Olmaz :)
@KaradenizliBeyfendi sen kimsin la
Laa mı