Ne cinsellikte ne de normalde kalçam dışına bakmıyor. Göz teması kurmuyor. Seks yaparken ne öpüşüyoruz doğru dürüst ne sarılıyoruz. Hep arkam dönük yüzünü görmüyorum dogi pozisyonunda oluyoruz. Misyonere geçsekte bana yaklaşmıyor yukarıda hep. Kendi işini bitirince bitiyor iş ve duş alıyoruz. Ben ne zamandır yapmamıza rağmen zevk alsamda asla orgazm olamıyordum. Benimle sadece istekli olduğu zaman muhatap olmasından bıktım ve gerçeği, asla orgazm olamadığımı, hep kendini düşündüğünü söyledim. Artık yapmak istemediğimi söyleyip ayrıldım. Keşke baştan böyle olmasaydı ama zararın neresinden dönersek kâr.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Seni beğenmiyor sadece yokluktan beraber oluyor gibi. Bunu başka şekilde açıklayamazsın. Ayrılmakta geç bile kalmışsın
İyide beni beğendiğini söyledi istese birlikte olacağı bir sürü o*ospu var. Neden bana dadansın baştan
Göz teması kurmuyır, öpüşmüyor, senin zevkini zerrece düşünmüyorsa ospuya para verecek, seni bedava beceriyor. Böyle bak bakalım
Yabancı ülkedeyiz vermeye istekli kızlarla dolu etraf üstelik aynı dili bile konuşmuyoruz istese kendi dilini konuştuğu kendi kültüründen birini bulur. Off çok kötü hissediyorum kendimi..🥺
Sana diken lazım yani
Seni beğenmediği içindir. Kim bu eşin mi sevgilin mi?
Ben çirkin değilim ama beni elde etmek için uğraştı o kadar. Beğendiğini söyledi. Eski sevgilim artık
Ya Seni elde edene kadar yalan söylemiş? ya da onun icin ilişkiniz artık monoton hale gelmiştir. Peki yüzüne bakmaması son zamanlarda oldu yoksa ilk zamanlarda da aynısını mı tercih ediyordu?
İlk başlarda oral seks yapıyordu sık olmasada öpüşüyorduk sonraları monotonlaştı her şey evet bende sıkılmaya başlamıştım. Yüzüme bakmayıda kesti son 1 aydır
İstek ve arzusu azalmış. ya da sen kendine bakımı azaltıysan buda onu soğutmuş olabilir. Böyledir demiyorum buda bir ihtimaldir diyorum
Düşünüyorum hiçbir zaman temizlenmeden çıkmadım karşısına her zaman sevgimi belli ettim sarılıyordum öpüyordum. Ben üstte olduğumda yüzüne bakmaya öpmeye çalışıyordum ama hızlanıp kafamı omzuna yaklaştırıyordu.
Yüzünü beğenmiyordur yüksek ihtimal. Fakat çok adice bir davranış temiz bakımlı olduğu sürece bir kadına böyle davranmak için. Adam olan birinin yapacağı iş değil
Beyaz tenli ela gözlüyüm açık karamel saçlarım var. Hatta onunla birlikte olduğumu gören arkadaşlarım afedersin ağzıma ettiler. Kendisi esmer kısa boylu biri ama ben tipini önemsemedim. Aşağılık kompleksi olduğunu anladım zamanla. Racon keser gibi konuşmalar gangstercılık oynamalar falan .
Karekter yoksunu bir tip. Böyle tipler kadına değer vermez.
Yüz verdin mi kendini bulunmaz hint kumaşı sanır.
Kendine yazık etmişsin. elinde tespih kendini kurtlar vadisinde zanneden empati yoksunların dan uzak dur.
Günün sonunda sana zarardan üzüntüden başka hiç bir şey bırakmaz
Öyle karşısındaki bi eşya olarak gören her türlü faydalanmaya çalışıp sonrada erkeğim diye gezen tipler.. kendimi çok kötü hissediyorum umarım yaşattığını yaşamadan ölmez. İyi ki bıraktım
İnan gittiğine zerre üzülme bu tipler adam değildir olma ihtimalleri de yoktur.
Bundan böyle sevgili seçerken buna dikkat et.
Daha makul ve sana gerçekten değer verecek olanı tercih et
Teşekkür ederim yorumların için bir nebze olsun iyi hissetmemi sağladı. Sağol :’)
Rica ederim. sen daha iyilerine layıksın böyle tipler senin dengin değiller
Çok bencil biriymisti ve sadece cinsellik için senleymiş yüzünü görmek bile istemiyomustu
ne bekliyordun ki? bundan sonraki ilişkilerinin farklı olacağını mı düşünüyorsun? tavırlar belki değişebilir ama düşünce yapıları aynı
Gerçekten birde aynı yerde çalışıyoruz her gün burun buruna çok rezil bi durum keşke sadece flörtte kalsaydık bi an önce başka işe geçmeyi deniycem
oww çok kötüymüş geçmiş olsunnn
Teşekkürler sağolasın
Evet bi tarafı bolu tüneline döndükten sonra aydınlanan bir ablamız daha
Cok iyi yapmissin kac yasindaydiniz bu ada da ne kadar sure bu bencile katlandin
Ben 24 o 29 yaşında. 5 aydır beraberdik
28 yasindayim benim icin hep kadin onceliklidir. Kadini iliskiye hazirlamak cok onemlidir iliskinin sagligi ve mutlulugu acisindan. 5 ay da hic az degil baya olmus hep mi ayniydi sonradan mi oldu
İlk başlarda oral seks yapıyordu sık olmasada öpüşüyorduk sonraları monotonlaştı her şey evet bende sıkılmaya başlamıştım. Önce oral yapmayı sonrada Yüzüme bakmayıda kesti son 1 aydır.
Tanimayi cok isterim uygun bulursan eger saygi icinde. Bu kisiden kurtulman cok iyi olmus bencil pislik
Olmaz mi bi şansim
Hanımefendi sizi eşya gibi kullanmış, geç fark etmişsiniz veya geç gereğini yapmışsınız.
Çok kötü hissediyorum umarım yaşattığını yaşamadan ölmez. Allah büyük..
Üzülmeyin buda bir tecrübe.
Hayrına sevisilmez durum buysa doğru karar gibi horunuyor
Yaşlar kaç sevgilinmiydi
İyi yapmışsın boş ver
Doggyde yuzune bakmiyosa verme
Kalça fetisi
Cirkinmisin
parasız oluk yapmışsın en azından anlamışsın
Neden peki