Güncellemeler
1 yıl
Ben hemen orgazm olamıyorum vajinamda çok ıslak olmuyor acaba ondan mı dalga geçenlerin yorumunu siliyorum düzgün cevap verin ciddi bir konu
Güncellemeler
1 yıl
Arkadaşlar eşim hiçbir şey kullanmıyor. Ben takip ediyorum ortalıkta ilaçta yok. Bu sağlık sorunu olabilir yaşayan var mııı
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Hem onun penisi hem senin vajinan uyuşuyorsa geç boşalma için ya bir krem ya bir sprey kullanıyordur. Başka nedeni olamaz.
uyusma olayi kulaga tuhaf geliyor nasil neden uyusur durduk yere. Senin de vajinan uyusuyor diyorsun yani ikiniz de ayni sekilde iliski sirasinda olmasi belli ki bir sey var temasta. Kayganlastirici veya kondom falan kullaniyormusunuz korunma olarak bazilarinda hissiyati azaltma cart curt cesitlisi var acaba onlar mi size yaramadi diye dusundum..
Hayır kullanmıyoruz hiç
esin her hangi bir sey suruyor olabilir mi sprey tarzi iliski oncesi senin haberin olmadan geciktirme icin kullaniyor olabilir onlarin boyle etkileri olabiliyor yan etki olarak yani
Hayır kullanmıyor
nasil bu kadar eminsin.
Kilolumusunuz?
Yorumlar çok abartılı. Bu bir sorun değil sadece organa birden yükleniyosunuz bence hem fiziki hemde beynen. Yani senin için şunu diyebilirim. Hemen kliyoristen yalayıp hıhım paldır kğldür üst kısmına dairesel dil hareketleri yaptır böylelikle kliyoris sinirleri uyuşmaz güçlenir zrvk alırsın
Birbiri arasında uyum yok aslinda uyuşma varsa ikisindede alerjik bir durum olabilir bunu bertaraf için kılıf kullanın birde öyle deneyin
Başıma gelmedi, istersen kayganlaştırıcı veya oyuncak kullan
Normal bir durum değil. Sağlıkla alakalı bir durum gibi gözüküyor
Krem veya sprey kullanıyor olabilir
Ya da kayganlaştırıcıdan kaynaklanıyor olabilir
Geciktirici kullandığımizda oluyor sprey uyuşturuyor onun haricinde olmuyor
Sevismeyi ön planda tutun
Ee süper uyun var işte uyuşuyorsa
Eşin penisine bir şey mi sürüyor
Basmış geciktiriyi mal o yüzden
Uyuşma ilk defa duyuyorum
Doktora görünsün. En iyi anda uyuşmamı olur
Uyuşmaktan kastın nedir