Cinsel Yaşam 25 yaşında bekar erkek sabah ereksiyon olarak mı uyanır? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 19 Merak ediyorum flörtüme soramuyorum Güncellemeler1 yıl Herkeste farklı galiba en iyisi ona sorayım 25 yaşında bekar erkek sabah ereksiyon olarak mı uyanır? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 10 kişi beğendi
gokantemur Takip Et Master Yaş: 52 , eic 88% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Her erkek sabah ereksiyonla uyanır 60 yaşında ki bile. Bütün gece çişini tutuyor çünkü. Wc ye gider ereksiyon filan kalmaz hemen.. 1 1 Yorumla gokantemur 1 yıl Sabaha kadar tutulan çiş , prostata baskı yapar devamlı. 👍🏻 Yorumla
34revolver Takip Et Bilge Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 317 cevap paylaştı. bunun yasla alakası yok her yasta erekte olarak kalkarız 0 0 Yorumla
alpercekic000 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 956 cevap paylaştı. 34 yaşındayım bunun istekli oluşla alakası var ben bu yaşta öyle uyandıgım oluyor 0 0 Yorumla
Semyaza Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Sabah ereksiyonunu çoğu erkek yaşar 25 yaş çok bişey ifade etmez 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Evet sabah taş gibi ayakta çadır kurmuş oluyor 0 0 Yorumla
Semihh98 Takip Et Master Yaş: 28 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Bazen evet bazen hayır. Tuvalet ihtiyacı olduğu zaman da erekte olarak uyanır 0 0 Yorumla
SanaKimLazım07 Takip Et Xper 6 Yaş: 37 1 yıl 35 yaşındayi ve ereksiyon olmus uyaniyorum. Gerçi uyurkende öyleyim 🤣 0 0 Yorumla
GececiEmre31 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 1 yıl 😄 evet hemde çok fena halde. Benim her sabah öyle oluyor 0 0 Yorumla
54BULL54 Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Ben bu yaşta öyle uyanıyorum normal 0 2 Yorumla Soran 1 yıl 25yasindayken oylemiydin Yorumla 54BULL54 1 yıl Elbette her zaman Yorumla
Bi_Sus Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 430 cevap paylaştı. çoğu erkek ereksiyonlu uyanır penis uzamış haliyle 0 0 Yorumla
safak005 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 56% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Bazen uyanir amasyada 0 0 Yorumla
Kmlparistanbul Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Her sabah uyanıyoruz öyle 0 0 Yorumla
TheCeketli Takip Et Master Yaş: 24 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Herkeste var bu durum kuş ölene kadar 0 0 Yorumla
Kuzeyavcısıı Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 566 cevap paylaştı. Ereksiyon olarak uyanmaz 0 0 Yorumla
gone_with_the_wind Takip Et Master Yaş: 35 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı. Sağlıklı her bireyde olur sabah ereksiyonu 0 0 Yorumla
SlowShutter Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Neden soramıyorsun 0 7 Yorumla Soran 1 yıl Ciddi düşündüğüm ilişkinin cinselliğe kaymasını istemem Yorumla SlowShutter 1 yıl Evlenince asker arkadaşı gibi oturacak mısınız evde Yorumla SlowShutter 1 yıl Doğru yolu buldun Yorumla SlowShutter 1 yıl Ona sormalısın tabii ki utanılacak ne var Yorumla Soran 1 yıl Senin burcun ne Yorumla SlowShutter 1 yıl Böyle şeyler merak ediyorsan buradan konuşmayalım kendime dair şeyleri yorumlarda pek yazmıyorum Yorumla SlowShutter 1 yıl Merak ediyorsan söyleyeyim Yorumla
Canknt35 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 98% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Bazen 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Mesela az mastürbasyon yapan biri nasıl olur Yorumla Canknt35 1 yıl Onla alakası yok Yorumla Soran 1 yıl Mesela gece flortuyle konuşup uyuyan erkek sabah nasıl uyanır Yorumla Canknt35 1 yıl Ya o belli olmaz herkes aynımı Bilmiyorum ki Yorumla
Cefternal Takip Et Master Yaş: 35 , eic 76% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Bazen evet 0 0 Yorumla
olasılıklararenedak Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Evet 0 0 Yorumla
OnurcanANK Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 94% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 721 cevap paylaştı. Uyanır evet 0 0 Yorumla
eternity-a Takip Et Master Yaş: 39 , eic 85% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı. Uyanır 0 0 Yorumla
HoşafAğızlı Takip Et Master Yaş: 28 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Aynn 0 0 Yorumla
yolcu3434 Takip Et Master Yaş: 45 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Yok daha neler 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
33Cevap
Her erkek sabah ereksiyonla uyanır 60 yaşında ki bile. Bütün gece çişini tutuyor çünkü. Wc ye gider ereksiyon filan kalmaz hemen..
Sabaha kadar tutulan çiş , prostata baskı yapar devamlı. 👍🏻
bunun yasla alakası yok her yasta erekte olarak kalkarız
34 yaşındayım bunun istekli oluşla alakası var ben bu yaşta öyle uyandıgım oluyor
Sabah ereksiyonunu çoğu erkek yaşar 25 yaş çok bişey ifade etmez
Evet sabah taş gibi ayakta çadır kurmuş oluyor
Bazen evet bazen hayır. Tuvalet ihtiyacı olduğu zaman da erekte olarak uyanır
35 yaşındayi ve ereksiyon olmus uyaniyorum. Gerçi uyurkende öyleyim 🤣
😄 evet hemde çok fena halde. Benim her sabah öyle oluyor
Ben bu yaşta öyle uyanıyorum normal
25yasindayken oylemiydin
Elbette her zaman
çoğu erkek ereksiyonlu uyanır penis uzamış haliyle
Bazen uyanir amasyada
Her sabah uyanıyoruz öyle
Herkeste var bu durum kuş ölene kadar
Ereksiyon olarak uyanmaz
Her gün olmasada oluyor
Sağlıklı her bireyde olur sabah ereksiyonu
Evet fazlaca istek ve ereksiyon ile uyanır
Neden soramıyorsun
Ciddi düşündüğüm ilişkinin cinselliğe kaymasını istemem
Evlenince asker arkadaşı gibi oturacak mısınız evde
Doğru yolu buldun
Ona sormalısın tabii ki utanılacak ne var
Senin burcun ne
Böyle şeyler merak ediyorsan buradan konuşmayalım kendime dair şeyleri yorumlarda pek yazmıyorum
Merak ediyorsan söyleyeyim
Bazen
Mesela az mastürbasyon yapan biri nasıl olur
Onla alakası yok
Mesela gece flortuyle konuşup uyuyan erkek sabah nasıl uyanır
Ya o belli olmaz herkes aynımı Bilmiyorum ki
Ons Sor
Bazen evet
Evet
Ohoo gece uyurken bile 😂 sabah kadar erekte 😂
Her sabah
Uyanır evet