Nişanlım bi sürü gecelik almış saçma sapan her yeri açık. Bozuldum biraz.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Cinsellikte monotonluğu engellemek için çoğu gecelik güzel olur aslında. Günümüzde gecelik seksi canlandırmak için kullanılan bir kıyafet olarak düşünülebilir. O yüzden eşiniz biraz doğru bir seçim yapmış. Fakat siz giymeyebilirsiniz tabii ki. Bu sizin zevkiniz sonuçta.
02 Yorumla
Soran1 yılDaha cinsellik yaşamamışız ne monotonluğu
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
9
Cevap
26Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
1 yılTürk kızının kronik sorunu. Kocasına seksi görünmekten rahatsız olmaları. Sonra "vay efendim kocamın gözü dışarıda". Bari kocanızın yanında "kadın, dişi" olmayı becerin. Evli erkeklerin cinsel tatminsizliğinin nedeni evde "kadın" olmaması...
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
u 1 yılNişanlın gecelik almış ve sen şikâyet ediyorsun? Bunu yapmayan erkekler var. Biraz şükretmeyi öğrenseniz.
30 Yorumla
1 yılGeçelik istersen giyersin bu senin tercihin ve zevkine bağlı ve niye saçma sapan olsun ne güzel nişanlın aliyo sana
12 Yorumla
Soran1 yılfantezi gecelik çoğu. Düzgün bişey almamış
- 1 yıl
Himm yok okşar da değil yaa
Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Öncesinde giyer çıkarır veya onunla sevişir
Fantezi bu ve illa evli olmak gerekmez
Sana uzak işler galiba bunlar02 Yorumla
Soran1 yılEvet uzak
1 yılsiz ve sizin gibiler evlenmesin gerçek söylüyorum herşeye bir kulp bulan kadından olmaz
11 Yorumla
Soran1 yılYav he he
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. İyi onları giyinip yatağa girersin seni öyle içinde görmek istiyor
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılAlsak suç almasak suç senle gerçekten evlilik yürümez. Adamın başını yakma evlenme sen bence.
14 Yorumla
Soran1 yılEvleneyim mi diye sormadım
Cevap sahibi1 yılSen her şeyi böyle ters algılarsan işin zor. Belki bugün hoşuna gitmedi ama ya başka zaman hoşuna giderse ve giyersen. Olaylara hiç bir zaman tek yönden bakma farklı bakış açılarında olsun
Soran1 yılKocam değil nişanlım. Bence bu süreçte en azından bana sormadan böyle şeyler alamaz. Onları giymeyeceğimi de biliyor. Beklentisini zaten karşılamayacağım ve yaptığı saygısızlık bana göre.
Cevap sahibi1 yılHaklısın bir şey diyemiyorum. Bir şeyi sevmek zorunda da değilsin. Ama bunu o zaman iyi bir dille dile getirmen gerekiyor nişanlına.
Gizli Üye(30-35)1 yılBir sütyen ve don giy cik karşısına evlenince geçelik falan gerek yok adam seni görünce direkt ateşlensin ayarları bozulsun
00 Yorumla
1 yılNiye bozuldun cicim ayları paçalı don mu giycen
32 Yorumla
Soran1 yılKendim alırdım bide fantezi almış hep ben onları giymem
- 1 yıl
Ooo sen şimdiden böyle dersen sizin evlilik başlamadan biter belliki adam fantezi seviyor
1 yılPacalı don 🤣🤣🤣🤣🤣 bu ne saçma bir soru ya
30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılSenle evlilik yürümez
11 Yorumla
Soran1 yılBenimle evlilik yürür mü diye sormadım
niye bozuluyosun buna
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılKendin alsaydın
02 Yorumla
Soran1 yılAlırdım işte kendim
- 1 yıl
Saçma olmuş almaları
- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılHayır. Çıplak genelde.
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
1 yılSorun etme. Bu kafayla başka kadınlara alır.
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Ne var aldıysa
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılHer zaman olmaz olabilir mi sence
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılYatakta kapalı kıyafet mi alsaydı
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı.
1 yılNeden bozuldun ki
12 Yorumla
Soran1 yılOna mı kalmış benim giyeceğim şey
- 1 yıl
Yani senin işin olacakken Onun da fantezileri var senin içinde görmek istediği kıyafetler var o yüzden düşünmüş ve almış Bence kötü bir hareket değil
Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Gecelik açık olur da. Şart değil tabi
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Sen beğenmedin mi
03 Yorumla
Soran1 yılBeğenmedim
- 1 yıl
Ayıcıklı pijama giyecek herhalde
Gizli Üye(25-29)1 yılNeye bozuldun ki
34 Yorumla
Soran1 yılSaçma sapan şeyler çünkü. Birinin kıçı mıçı her yeri açık birinin memesi açık diğeri ipli mipli slk saçma şeyler. Doğru düzgün bitane yok. Daha usturuplusunu alsaydı bari. Belki ben fantezi sevmiyorum insan bi sorar
Cevap sahibi1 yılBenim kendime aldığım şeyler de hepsi öyle ve sevgilim yok kendi kendime aldım ne güzel şanslisin hayatında biri var
Soran1 yılBen 25 yaşındayım hayatımda gecelik almadım da giymedim de inanır mısın. Çeyize 3 tane almıştım onlar da askılı mini elbise tarzı. Benden beklentisinin bu olmasına bozuldum. Kendi aldığımı bile giyerken utanırım yani biliyor olması lazımdı.
Cevap sahibi1 yılSevmiyosun olabilir
- Cinsel Yaşam konusunda 316 cevap paylaştı.
1 yılNe guzel iste teşekkür et nişanlına
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılGiy nolucak
40 YorumlaNiye bozuldun
00 YorumlaGenelde
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
1 yılGeleceğe yatırım
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı. Hayır
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
1 yılKaynananın işi hep
08 Yorumla
Soran1 yılKaynana bilmez onları bence. fantezi almış
- 1 yıl
Adamın fantezisi olsa gecelik mi alır mk
Soran1 yılfantezi gecelikler yok mu gecelik demeye bin şahit isteyen onlardan işte
- 1 yıl
Anladım o yüzden kaynanan almıştır dedim zaten
Soran1 yılKelepçe falan var ya kostüm jartiyer gibi şeyler. Bide deri ipli birşeyler. Kaynanam aldıysa gülerim valla yarın bir sorayım bakim
- 1 yıl
Oha kelepçeye falan mı girmiş şimdiden. Sorma sorma belli ki enişte yerli hikaye sayfaları ve yerli amatör izlemiş
Soran1 yılEvet evet. Daha nişanlıyız bide hiç cinsellik yaşamadık. Ben de oha dedim kızdım yani haksız mıyım da. Ben daha normal gecelik giymemişim mini eteği bile çok nadir giyerim. Nasıl yapayım ben onları adamın beklentisine bak. Neler izlediği belli zaten biz p*rno çekmiyoruz bence saygısızlık bu.
- 1 yıl
Yanlış anlama ben beklentisine değil beklentisinin vizyonsuzluğuna üzüldüm. Yaşamamanız normal ama konuşmadıysanız ilerisi için büyük sıkıntı.
Neyse ben aranıza girmeyeyim. Mutluluklar dilerim
Gizli Üye(18-24)1 yıltesekkur et abla
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılDaracık
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılSor çevrendeki evlilereee
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 721 cevap paylaştı. Çok saçma olay
00 Yorumla
1 yılahahahha sart sart
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılgenelde evet
00 Yorumla