İş yerimde birisiyle çok yakınlaştık ama ikimizde evliyiz yani cinselik geçmedi ama bana çok iyi geliyor ve bende ona çok iyi geliyorum boşanmak istemiyorum ama napıcağımı bilmiyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. İkiniz de birbirinize iyi geliyorsanız demek ki ilişkilerinizde bazı konularda sorun var demektir. Ya ilişkilerinizdeki sorunları çözüp bu kişiyle olan muhabbeti bırakmanız gerekli ya da ilişkinizde ciddi kararlar alıp yeni kişiyle yolunuza devam etmeniz gerekli. Hem ilişkime zarar gelmesin hem de iş arkadaşımla muhabbetim koyulaşsın derseniz bu durum aldatmaya girer. Çünkü mutluluğu başka kişide bulmuş oluyorsunuz. Eşinizin yaşadığı duruma empati yaparak yanaşmanız gerekli.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılbudurumu yaşayan biri olarak söylüyorum iyi sonuçlar gelmiyor heyecanlı oluyor sonuç seks e gidiyor emin ol buna kesinlikte sonrasında olanları bilemem ikinizin arasındaki güven ilişkisine kalmış gizlerseniz sorun olmaz her şey karşılıklı
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
28Cevap
Gizli Üye(18-24)1 yılO kadar iyi geliyorsa, ikiniz de eşinizden memnun değilseniz ve çocuklarınızın sorumluluklarını alabilecekseniz eşlerinizi boşayın evlenin. Aldatmaya gerek yok. Boşanmak da ayıp bir şey değil olmuyorsa olmuyor demek ki. İhanet etmenden daha iyi hatta.
15 Yorumla- 1 yıl
Sen iyimisin ev yıkmaya calisiyosn
Cevap sahibi1 yılİhanet etmeye devam etmesi için destekleyeyim mi? Ya da artık yürümeyen bir evliliği destekleyerek o evdeki çocukların o toksik ortamda büyümesine göz mü yumayım? Olmuyorsa olmuyor. Yuva gibi hissettirmeyen yere de yuva denmez zaten. Bu yuva yıkmak değil çünkü orası artık bir yuva değil. İşler iyice karışmadan kocası öğrenmeden bitirmek daha iyi. Zaten ihanet ediyorsa sevmiyordur
- 1 yıl
Sevmiyorsa anlasamiyorsa boşanır ondan sonra naparsa yapar
Cevap sahibi1 yılİşte boşansın sonra ne halt yerse yesin diyorum ben de. Evli şekilde devam etmesin buna.
- 1 yıl
Okeee
- Cinsel Yaşam konusunda 376 cevap paylaştı.
1 yıl
Öncelikle Başın sağ olsun.
Yaptıkların yanlış
Eşini aldatıyorsun
Arkadaş olabilirsiniz ama bukadar samimiyet yanlış.
Bu yaptığın hatadan en kısa zamanda dön ve yuvanı kurtar.00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 519 cevap paylaştı.
1 yılYok yok mükemmelsin devam edin, onun karisida senin kocana yakinlassin... sende normal karsilarsin...
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 380 cevap paylaştı. Bence şeytana uyma evlisin eşin var ailen var sürdürmeye bak ona da söyle yakın durmasın aynını sana eşin yapsa hoş olur muydu
00 YorumlaYok bunlar is sağlığı güvenliğinde ramak kala diye tarif edilen şeyler 😂😂
Ama is kazası yakındır00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
1 yılYok canım ne alaka, yiyişin hatta kocanı yorma ona bi hamilelik sürprizi ver
11 Yorumla- 1 yıl
puhahahahha
- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
1 yılUzak dur ondan. Aklını karıştırmasına müsade etme. Kocanın günahı yok
00 Yorumla
1 yılHayir aşkım kucuk kacamaklar iyidir esinle olan iliskindede faydali olur🤗🤗
00 YorumlaNasıl bir yakınlaşma olduğuna bağlı
16 Yorumla
Soran1 yılCinselik yok sadece sohpet ediyoruz
Soran1 yılSevgilim olsa düşünmeden ayrılırdım ama evlilikte ayrılmak çok zor
Soran1 yılAnnemi yeni kaybettim geçici duygular yüzünden evliliğimi bitirmek istemiyorum piskolejik olarak iyi olmadığım için belkide eşimden soğumuşumdur diye düşünüyorum
1 yılAldatmak sadece cinsellik değil evet aldatıyorsun
21 Yorumla
1 yılAynısını kocan yapsa ne düşünürdün?
02 Yorumla
Soran1 yılBen kocamın zor durumunda yanında olurdum kaçmazdım o yüzden kocamın beni aldatıcağını sanmıyorum
- 1 yıl
Bu aldatmanı haklı mı çıkarıyor? Zor durumunu kocanla değil evli bir adamla atlatacağını mı düşünüyorsun?
Kocanın seni aldatacağını sansaydın adamı aldatmazdın.
- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
1 yılBunları görünce gel de evlen
06 Yorumla
Soran1 yılHerkes bir değil eşimle sorunlarımızın olduğu bir dönemden geçiyoruz sevgilim olsaydı hiç düşünmeden ayrılırdım ama çocuğumuz var ve ben annemi yeni kaybettim piskolejik olarak iyi değilim
- 1 yıl
evet evet. masum prenses konuştu.
Sorunlar olunca başkasıyla fingirdeşmek gerekiyor çünkü hemen. sorunun çözümü kesinlikle bu olmalı zaten. Ben bilemedim pardon. Sorun varsa hemen başkasının altına yatılmalı çünkü
Soran1 yılKimsenin altında yatmıyorum evliliğimi bilemesin
- 1 yıl
yatmaktan farkı yok. bir tık sonrası yatmak zaten.
Evliliğin de sorunlar olabilir, hayat tozpembe değil. çözümü başkasıyla fingirdeşmekte mi arıyorsun...
Soran1 yılFingirdeşmek sohbeten bunu mu anladın
- 1 yıl
evet. bir adım sonrası seks zaten.
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
1 yılİyi geliyor derken sadece sohbet muhabbet mi?
05 Yorumla
Soran1 yılEvet annemi yeni kaybettim kötü bir dönemden geçiyordum ve bana çok iyi geldi eşimden daha çok Hemde kesinlikle cinsel birlikteliğimiz yok elini bile tutmadım
- 1 yıl
Yakın olmak iyi gelmesi iyidir mesafe korunabilirse tabiki ama zamanla duygusallık başlar o zaman sıkıntı başlar
- 1 yıl
Başınız sağ olsun bu arada mekanı cennet olsun
Soran1 yılTeşekkür ederim
- 1 yıl
Rica ederim ama duygusal olaylara dikkat edin
- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
1 yılNasıl bir yakınlaşma yani
02 Yorumla
Soran1 yılAnnemi kaybettim ve eşimden daha çok o yanımda oldu çok yakın arkadaş olduk her şeyimi onunla paylaşıyorum flört gibiyiz eşimle aramda kötü bu dönemler ama boşanmak yeni bir hayat korkunç geliyor aramızda cinselik yok sadece sohbet ediyoruz
- 1 yıl
Bak cinsellik yok diye aldatmiyor olmuyosun sen bunun ne kadar büyük günah olduğunun farkindasin demi birde oda evli bana kaç evli kadın teklif etti reddettim asla yapmayın
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Sevişme falanmi oluyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı.
1 yılYakınlaşmaktan kastın nedir
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 337 cevap paylaştı. Cinsellik dışında herşeyi yaşamış gibisin
00 YorumlaYakında olur cinsellik
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılabicim yapmayin soyle seyler
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBaşın sağolsun annen için üzüldüm
02 Yorumla
Soran1 yılSağolun
Cevap sahibi1 yılKaç yaşındaydı annen genç mi öldü 😥
- Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
1 yılYakınlaştık derken tam ne yaşandı?
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Sana iyi gelen baska seyler bul. Sudoku oyna sen
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılAldatmaya girer
00 Yorumla
1 yılEvliliğin nasıl
04 Yorumla
Soran1 yılKötü açıkçası
- 1 yıl
Ne yönden
Soran1 yılÇoğu yönden anlayışsızlık var evliliğimizde
- 1 yıl
O zman normal cinselik nasil
Cinsel Yaşam konusunda 567 cevap paylaştı. Mal mısın
00 Yorumla
1 yılDomates yediyseniz kabuk çıkabilir :)
00 YorumlaSanmıyorum sana bişey sormak istiyorum
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı.
1 yılevet aldatıyorsun
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
1 yılOlur öyle heyecanlar
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 6,2b cevap paylaştı.
1 yıloluyorsun tabi ki
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılNe gibi yakınlaşma
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılolmuon devam
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 330 cevap paylaştı.
1 yılNe yaşıyorsunuz
00 Yorumla
1 yılNeler yapıyosunuz ki
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem