heer konuda?
mesela ilerideki erkek benim her şeyde ilkim olacak. ilk aşk harici. ama ilk sevgilim, ilk ilişkim ilk konuştuğum erkek falan. ilk cşnselliğim. nasıl hisseder acaba
heer konuda?
mesela ilerideki erkek benim her şeyde ilkim olacak. ilk aşk harici. ama ilk sevgilim, ilk ilişkim ilk konuştuğum erkek falan. ilk cşnselliğim. nasıl hisseder acaba
Erkek için güzel bir duygu. Karşısındaki kişi ona her anlamda ilk kez güvenmiş birisi olacak, kendi özelini açacak ve paylaşacak. Bundan daha değerli bir duygu yok. Fakat erkek için siz bazı konularda ilk olmazsanız o zaman bu sizi kötü etkileyecek mi o kısmı da var tabii ki.
Çok da bir anlam yüklemeyin hayatım ilk ilişkinin bir özelliği yok artık yani günümüzde artık üniversiteler sayesinde Çoğu kız zaten ilk ilişkisini Hatta üstüne birkaç tane deneyimini üniversitedeyken kazanıyor zaten
Ciddi ilişki konusunda o da benim ilkim olacak. Bu yaşıma kadar hiç ciddi ilişki yaşamadım, cinsellik bile. O da benim her şeyimin ilki olacak. Bence bu harika bir şey olmalı
Cevap
6Cevap
Çok da özel ve önemli bir şey olarak görmüyoeum ben.
neden
İlk bisiklete binmek, ilk havuzda yüzmek, ilk okula gitmek, ilk kartopu oynamak neyse bu da öyle herhangi bir ilk bana göre
Seks konusunda değil ama böyle bir kızla sevişmek konusunda zevklerin en özeli en mükemmeli diyebilirim ki bu kızla sevişirken sürtünmek oral yapmak seksten çok daha mükemmel bir zevktir
neden anlamadım tam demek istediğini
Seks yapmamış o kızdaki utangaç davranışlar ıslaklık eliyle saklamaya çalışırken dilin o yere değdiğinde ufffff demesiyle utangaçlığını unutup aldığı zevki saklamaması inleyen sesi titreyen bedeni öyle mükemmel bir zevk veriyor kiiii seks yapılacak olsa kendini kalacak acı duyacağım diye korkacak olmasından bakire bir kızla sevişmek seks yapmaktan çok özel mükemmel bir zevk oluyor
ama ya hiç yapmamış p0rn falan izlemiş. onun davranışlarını etkilemez mi?
Tabiki etkiler düşünsene bakire olan bir kız kendisini hiç doymayacakmış gibi görür
Bu kızla saatlerce sevişmek temas halinde olmak o kıza oral yapmak ve hatta bazı yazılamayack fantezileri yaşatmak bu yüzden seksten çok daha mükemmel oluyor ya
peki o zaman neden hiçbir erkeğin tercihi değil
Ben olgun yaşta biriyim yaşım gereği bana bakire bir kızla seks yapmak hani ciddi ilişki olamayacağı için uygun gelmiyor
Benim zevk ve arzularım biraz farklı bilmem kim ne ister ne yapar ne der
ben 19’um. tercih ettiğim yani tercih edeceğim kişiler de o yaşlarda olur. ama kimse yanaşmıyor. anlamıyorum
Sana yazdığım zevkler olgunluk isteyen şeylerdir
Bazı şeyler yaşandıkça zevk alınmaya başlar
Mesela zevk alarak yapılamayan bir sevişme bir oral kıza zevk verir mi hiç sanmıyorum
Oysa çok ciddiyim seks yapamayacak bir kızla yüzeysel zevkler yaşamak o kıza oral yapmak bazı fantezileri yaşatmak tarif edilemez bir zevktir
Bu kızda dil değmeden ıslanmaya hazır o şeyi emerek oral yapmak kadar mükemmel bir zevk olamaz
benim için özel bir kadın olur onu unutmam ayrılık olursa aynı hisler olmada da unutmayacağım bir kadın olurdu
Böyle düşünüyorsan vurur gider bebeğim
Fazla toz pembesin hayatım
bilmem. kimsenin ilki olmadım
Güzel hissettiriyor.👍
Benimde ilkim olcak umarım ben de öyle olurum.