Cinsel Yaşam Hangisi sizin için daha zevkli? SanaKimLazım07 Takip Et Xper 6 Yaş: 37 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Sert ve küfürlü mü?Soft ve romantik mi?Sert ve romantik mi? Yatakta partnerinizin nasıl olmasını istersiniz? Hangisi sizin için daha zevkli? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı. bana hiç ark etmez, 0 0 Yorumla
ezgi125766 Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Birinci tabii ki 4 3 Yorumla SanaKimLazım07 1 yıl Ciddi misin Yorumla ezgi125766 1 yıl Evet Yorumla SanaKimLazım07 1 yıl Pek bulunmuyor birinciyi seven kadın Yorumla
çpkn_kuruFASULYE007 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. çoğu inansevişmek bile istemiyor işteenayi ile evlenmek için katlanıyorlar 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Ruh halime göre değişir 3 7 Yorumla gezginberkay 1 yıl Nasıl şu an peki Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @gezginberkay sert romantik Yorumla SanaKimLazım07 1 yıl Sert küfürlü istediğin zamanlar oldu mu hiç Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Oldu Yorumla SanaKimLazım07 1 yıl Partnerin istedigin gibi yaptı mı Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Evet Yorumla SanaKimLazım07 1 yıl Şanslıymissiniz Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Fiziğin çok iyiymiş 4 11 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sen niye teşekkür ediyon? Sana mı dedim lullin Yorumla Lullin 1 yıl Onun ağzından dedim senden nude bekliyor Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ben nude atmam yalnız Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Hmm tamam sağol😂Benim asla öyle niyetim yoktu yine de Yorumla Lullin 1 yıl Niye safmisin sen yoksa yaşınmu küçük Yorumla Cevap sahibi 1 yıl İkisi de 18 yaşındayım zaten Yorumla Lullin 1 yıl 😂😂😂😂😂😂 Yorumla Lullin 1 yıl Saf olma şeytani bile dumdukle Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Çok safım ya valla olmuyo. Yorumla Lullin 1 yıl Sevgilin olmamıştır umarım Yorumla SanaKimLazım07 1 yıl Teşekkür yorumun için. Tercihin hangisi peki Yorumla
kalp-komutanı Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Catr catr ssssskrim bunun affi olmaz 😅 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Sana kim lazım 1 17 Yorumla SanaKimLazım07 1 yıl Sert ve küfürlü seven biri lazim Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yüzünü de koy profile Yorumla SanaKimLazım07 1 yıl Gizli olmasaydın görürdün yüzümüde Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sen zaten gözlemiyirsun ki kendini, yüzünü de koyabilirsin diye düşünmüştüm Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Gizlemiyorsun* Yorumla SanaKimLazım07 1 yıl Olsun. Yinede herkes gormesin Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Soru zaten açık davet, görsün ne olacak talibin çoğalır hem Yorumla SanaKimLazım07 1 yıl Beni sadece gercekten görmek isteyenler görür 😃 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yaş doğru mu Yorumla SanaKimLazım07 1 yıl Evet doğru Yorumla SanaKimLazım07 1 yıl Kaç gibi duruyor yaşım Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yüzünü görmeden ne diyeyim. Vücut herkeste aynı zaten Yorumla SanaKimLazım07 1 yıl Soruyu begen veta takip at göstereyim yüzümüde Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Soru benlik değil bunu yapamam 😅 zaten aynı şehirde de değilizdir senin 07 ise. Yorumla SanaKimLazım07 1 yıl Muhabbet etmekten ne zarar gelir Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sonra bağlılık oluşursa diye tercih etmiyorum kimseyle Yorumla SanaKimLazım07 1 yıl Sen bilirsin Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
bana hiç ark etmez,
Birinci tabii ki
Ciddi misin
Evet
Pek bulunmuyor birinciyi seven kadın
çoğu inan
sevişmek bile istemiyor işte
enayi ile evlenmek için katlanıyorlar
Ruh halime göre değişir
Nasıl şu an peki
@gezginberkay sert romantik
Sert küfürlü istediğin zamanlar oldu mu hiç
Oldu
Partnerin istedigin gibi yaptı mı
Evet
Şanslıymissiniz
Fiziğin çok iyiymiş
Sen niye teşekkür ediyon? Sana mı dedim lullin
Onun ağzından dedim senden nude bekliyor
Ben nude atmam yalnız
Hmm tamam sağol😂
Benim asla öyle niyetim yoktu yine de
Niye safmisin sen yoksa yaşınmu küçük
İkisi de 18 yaşındayım zaten
😂😂😂😂😂😂
Saf olma şeytani bile dumdukle
Çok safım ya valla olmuyo.
Sevgilin olmamıştır umarım
Teşekkür yorumun için. Tercihin hangisi peki
Catr catr ssssskrim bunun affi olmaz 😅
Sana kim lazım
Sert ve küfürlü seven biri lazim
Yüzünü de koy profile
Gizli olmasaydın görürdün yüzümüde
Sen zaten gözlemiyirsun ki kendini, yüzünü de koyabilirsin diye düşünmüştüm
Gizlemiyorsun*
Olsun. Yinede herkes gormesin
Soru zaten açık davet, görsün ne olacak talibin çoğalır hem
Beni sadece gercekten görmek isteyenler görür 😃
Yaş doğru mu
Evet doğru
Kaç gibi duruyor yaşım
Yüzünü görmeden ne diyeyim. Vücut herkeste aynı zaten
Soruyu begen veta takip at göstereyim yüzümüde
Soru benlik değil bunu yapamam 😅 zaten aynı şehirde de değilizdir senin 07 ise.
Muhabbet etmekten ne zarar gelir
Sonra bağlılık oluşursa diye tercih etmiyorum kimseyle
Sen bilirsin
Kendi olsun yeterli
İkiside yeriz