Soru kısmındakine cevap evet besler. Arzu başka bir duygu şefkat başka. Birisi varsa diğeri olmaz diye bir şey yok ikisi de olabilir.
Fakat altta detay vermişsin. Tek isteği cinsellik ve takılmak olan birisinde bunun olması zor. Gerçi karakterine de bağlı ama niyeti oysa daha düşük ihtimal diyebiliriz. O kişiyi tanımadan şudur denilemez.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
1 yılŞefkatsiz ilişki olur mu?
En uç ilişki modeli gibi görülen bdsm bile şefkat olmadan olmaz.
00 Yorumla
1 yılBu dediğin şiddet uygulayan birinden merhamet beklemek gibi bir şey olur
10 Yorumla
1 yılo duygular olsa takılmak istememe. Birleşeyım yoluma devam edeyım dıye tek gece istiyorum ya hani ;)
019 Yorumla
Soran1 yılKıza şefkat de besliyorsan bu ne demek peki? Başta takılmak için yaklaştın ama kız izin vermedi zamanla kıza şefkat beslemeye başladın?
- 1 yıl
bak bu benım cevabım yanı ben öyle davranırdım cevabı. Tek istediğim cinsellikse birlikte olmak sonra onu dusunmemek isterim. Bu birlikte olurken arzulamamı engellemez. Ama şevkat beslemek empati yapmak benim doğamda sadece cinsellikle olmaz. karsımdakı de mutlu olsun gözlerinde göreyım isterim.
Soran1 yılBenim soruma cevap vermedin tam
- 1 yıl
Açık yazdım aslında
- 1 yıl
detaylandırmamı ı istiyorsun
Soran1 yılSorumun cevabını istiyorum ister kısa ister detay
- 1 yıl
Sana şevkat duyuyorsam, aramızda bir çekim varsa seni arzularım. Seni arzuluyorsam bunu tek gecelik düşünmem. sadece bedenini istemem
Soran1 yılZaten bu kişi muhtemelen tek gecelik düşünmedi bi sürelik takılırım diye düşündü veya fakbadi gibi. Ama gerçek bi arzu da değildi başta, belki o yüzden biraz da empati ve şefkate döndü.
Soran1 yılÇok doğru bi şey söyledin; arzu duyuyorsam sadece bedenini istemem tek gecelik istemem dedin. Çünkü arzu çok kuvvetli bi istektir insanlar arzuyu yanlış değerlendiriyor. Bir erkeğin bi kadınla birlikte olmak istemesi arzu duyduğu anlamına gelmez. Sadece çekici buluyor da olabilir. Doğru muyum?
- 1 yıl
yani şu anda da öyle düşünüyor olabilir bunu bilemeyiz ki. Seninle birlikte olmak istiyor ve bunu bu şekilde yapabileceğini hissetmiştir. mühim olan senin ona ne hisettiğin birazda.
Soran1 yılYani bana iyi davranarak mı beni elde edebileceğini düşünüyor ve rol yapıyordur? Açıkçası söylediklerinde bi rol sezmedim çünkü tavırları da değişmişti bana karşı. Benim de ona karşı Arzum ve şefkatim var ama sevdiğini bilmeden yaklaşmak istemem ona. Onun tavırlarında sevgi işaretleri arıyorum o yüzden.
- 1 yıl
Evet tam olarak öyle de olabilir bu imkansız mantıksız bir sey değil. basbaşa kaldığınızda gözlemle onu ya da konuşmalarınızda. çok istekli mi yazıyor senı mı merak ediyor. her gece konusma oraya mı varıyor yoksa normal gundelık bir iletişim var mı?
Soran1 yılGünlük hayatta iletişimimiz yok aslında o yüzden role girdiğini sanmıyorum sadece hep aynı ortamda olduğum biri
- 1 yıl
nasıl yanı aynı ortamda bulunuyorsunuz butun iletişim bu mu? haricen sohbet etmşiiyormusunuz. tek beklentisinin cinsellik oldugunu neden dusundunki böyleyse
Soran1 yılEn başlarda mesajlaşıyorduk ev konuları açıldı sonra ben uzaklaşınca bi daha eski bağımız olmadı mesajlaşma arama trafiği felan olmadı yani
Soran1 yılDaha ilk günlerden ev öpüşme zart zurt konuları açılırsa mikebileceği kız arıyor sadece demek ki diye düşündüm uzaklaştım yani haklı olarak
- 1 yıl
Şu aşamada sen ne istiyorsun peki? onu önemsiyor musun? ya da beklentin ilişki mi sadece birliktelikmi
Soran1 yılBi beklentim yok bi şey de istemiyorum sadece acaba bana karşı bi şeyi olabilir mi diye sordum o kadar
- 1 yıl
Keyfini çıkar hayatın. Görüşürüz
- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
1 yılOlur. Neden olmasın. Bir Yavru köpeğe de şefkat duyarsın
02 Yorumla
Soran1 yılBu nası bi his olur peki? Ah yazık ya zavallıya tarzı onun düştüğü duruma üzülmek acımak mı yoksa onunla empati kurup keşke elimden bi şey gelse hissi mi? İlki acımak ikincisi empati ve sevmek oluyor çünkü.
- 1 yıl
Orasını bilemem. Karşında kim var bilmiyorum. Bunları hangi davranışlarından çıkardın bilmiyorum. Bu özel sorulara da burada cevap bulamazsın
- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
1 yılKişiye göre değişir o duygu ben duyarım mesela ama hiç onemsemeyen o duyguları duymayanlar da vardır
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Insanlar oynamayı sever amaçları ugruna giden yolda yapamayacaklari bir maymunluk yok.
00 Yorumla
1 yılŞefkat ve merhamet duygularının bununla bir ilgisi yok. Kişilik ve karakterle ilgisi var.
00 YorumlaYataktaki şefkatten mi bahsediyorsun?
02 Yorumla
Soran1 yılHayır günlük hayattaki kadının yaşadığı zorluklar karşısında
Gizli Üye(25-29)1 yılOlmaz. Olmasın zaten bence de
21 Yorumla
Soran1 yılŞefkat beslemezse onu obje gibi görüyordur, önce onun da bir insan olduğunu duyguları olduğunu bilmesi gerek
- Cinsel Yaşam konusunda 792 cevap paylaştı.
1 yılKişiden kişiye değişir
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Besleyebilir amasyada
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Tabiki sevkatta olusur
00 Yorumla
1 yılHayvan değilse tabi duyar. Hepimiz önce insanız
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılTecrübeyle ogrenceniz erkegi
05 Yorumla
Soran1 yılNe demek bu şimdi?
Cevap sahibi1 yılYani amacı ne sevmekmi cinsellikmi
Soran1 yılAmacı cinsellik zaten de bana karşı şefkat ve acıma duygusu olduğundan bahsetti acaba duygusu da olabilir mi diye merak ettim
Cevap sahibi1 yılCokmu sert
Soran1 yılNey sert? Hiç cinsellik yaşamadık ben izin vermedim
- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
1 yılVerdigi için bi şefkat duyabilir😂
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılsen asık mısın bırıne?
00 YorumlaOlabilir sonuçta tekrar yatağına alicak
06 Yorumla
Soran1 yılHenüz hiç alamadı
Soran1 yılAlmadı sonra zaman içinde kızla ilgili düşünceleri oluştuysa acaba şans verdem mi diye düşünüyorum çünkü
Soran1 yılAdam zaten hep istiyor önceden de istiyordu hala istiyor neyse konu bu değil boş ver
1 yılBende oluyor
04 Yorumla
Soran1 yılOndan hoşlanmadığın halde?
- 1 yıl
Evet ben konu sadece seks bike olsa duygu ile hareket etmeyi severim
Soran1 yılBurcun ne
- 1 yıl
Yengeç
- Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
1 yılOlmaz
06 Yorumla
Soran1 yılVarsa bu ne demek kız çok zavallı mı yoksa oğlanda duygu mu vardı demek?
- 1 yıl
Kız çok zavallı
Soran1 yılAma hiç de değil kız bildiğin aslan gibi erkek gibi bi şey
- 1 yıl
Çok enteresan
Soran1 yılDemek ki erkek o kızı zavallı görüyor kız öyle olmasa da
- 1 yıl
Mantıklı
1 yılTek amacı oysa olmaz
04 Yorumla
Soran1 yılKadına karşı acıma duygusu yani empati de varsa hoşlanmış veya seviyor olabilir mi
- 1 yıl
Tek amacı seks olan kişide empati bişey olmaz acimada
Soran1 yılBaşta fikri öyleyse sonradan değişmiş ve kızla empati kurmuş olabilir mi? Zamanla da şefkat gelişmiştir belki?
- 1 yıl
Olabilir
Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Besler
04 Yorumla
Soran1 yılAma niyeti kötüyse sadece cinsellik düşünüyorsa olmaması gerek
Soran1 yılYani onun zor durumda olduğunu bildiğinde acımak onun için üzülmek
Olur tabi
04 Yorumla
Soran1 yılNeden ama sadece yapıp bırakmak istemiyor mu
Soran1 yılKimi erkek kadınları öyle görüyor ama
- Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı.
1 yılolur evet
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılPompa da mi
00 Yorumla Hayır olmaz
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. olmazzzzzz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 917 cevap paylaştı.
1 yılolmaz bence
00 Yorumla
1 yılDeğişir
00 Yorumla
1 yılDuruma göre değişir
00 Yorumlapeknde sanmam
00 YorumlaEvet
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı.
1 yılAcıma duygusu derken
04 Yorumla
Soran1 yılŞefkat ve ona zarar gelmesin isteği yani
- 1 yıl
Koruma iç güdüsü ve sahiplenme oluyor illaki
Soran1 yılBu ona duygu beslediği hoşlandığı anlamına gelir mi yoksa sadece arzu da olabilir mi?
- 1 yıl
Erkeğiin karakteri burada devreye giriyor
1 yılOlur ya
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne