İnternette bi araştır karşına çıkacak şeyler çok hoşuna gitmez bi dahada aynı kişiyle ilişki yaşama
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
1 yıl
Nasil benekler olduguna baglidir asko normal de olabilir baska ciddi hastalik falan da yani
0
5 Yorumla
Soran
1 yıl
Beyaz tenli ve aşırı hassas bi cildim var ayrıca dolu şeye de alerjim var bunun da öyle bi durum olduğuna eminim ama kafam rahat olsun yinede gideceğim doktora
Cevap sahibi
1 yıl
Dolu seye derken. Nerelerinde var mesela gorebilirmiyim gosterilecek yerde mi acaba
Soran
1 yıl
Gösterilecek yerde değildi de sabah gittim doktora
Soran
1 yıl
Spermin içindeki bi şey tenime alerji yapmış sadece
Cevap sahibi
1 yıl
Oha o neymis oyle. Sperm mi degmis ustune mi bosaldi bu
Alerjik bi durum olduğuna nereyse eminim o yüzden sadece gelen yorumlar üstüne telas yaptım beyaz tenliyim ve fazlasiyla hassas ve alerjik yapılı bi cildim var o yüzden böyle diyorum ama yinede sabah gideceğim
Açık tenlerdeki özellikle beyaz tenlerdeki tendonlar ve doku deri üst tabakasindaki cilt hassasiyeti diğer cilt tiplerine nazaran çok daha narin yapıdadır bu çok normaldir
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
İnternette bi araştır karşına çıkacak şeyler çok hoşuna gitmez bi dahada aynı kişiyle ilişki yaşama
Nasil benekler olduguna baglidir asko normal de olabilir baska ciddi hastalik falan da yani
Beyaz tenli ve aşırı hassas bi cildim var ayrıca dolu şeye de alerjim var bunun da öyle bi durum olduğuna eminim ama kafam rahat olsun yinede gideceğim doktora
Dolu seye derken.
Nerelerinde var mesela gorebilirmiyim gosterilecek yerde mi acaba
Gösterilecek yerde değildi de sabah gittim doktora
Spermin içindeki bi şey tenime alerji yapmış sadece
Oha o neymis oyle. Sperm mi degmis ustune mi bosaldi bu
Hastalık olabilir hemen doktora git
Gideceğimmm
Geçmiş olsun acilen Doktora lütfen...
Gideceğim sabah tedirgin oldum
Tedirgin mi? Ben olsam tutuşurdum :D Çok yaygın olan bir hastalık var. Ve erkekler taşıyıcı :( Üzgünüm ve inşallah alerjik bir durumdur.
Alerjik bi durum olduğuna nereyse eminim o yüzden sadece gelen yorumlar üstüne telas yaptım beyaz tenliyim ve fazlasiyla hassas ve alerjik yapılı bi cildim var o yüzden böyle diyorum ama yinede sabah gideceğim
Şifa diliyorum. Umarım korkulacak bir durum yoktur. Geçmiş olsun. Telaş da yapmalısınız ayrıca ortalık bu kadar karışık iken.
Teşekkür ederim ilginiz için
Rica ederim. İyi geceler
Abim cildiye dr istersen gönder göstereyim
Kendim gidecegim sabah
Hastalik kapmissin kizzzzzxz
Daha öncede ayni kisiyle defalarca girdim fakat olmamıştı vücudum çok alerjik zaten başka hastalık olsa coktan kapardım
Alerjik durum var anlaşılan
Geçmiş olsunn mantarrr
Pişik gibi,’terden olmuştur.
Alerji veya hastalık olabilir nerelerinde ki
Alerjik biriyim zaten bende öyle düşünüyorum penisi nerelerime degdiyse oralarda
Ondandır ya alerjidir bir gözük doktora vajina bölümündeyse başka bir şey de olablir
Sadece vajinamda değil göğuş ve ic bacak çevremdede var dedigim gibi değdiği yerlerde iste
Çocuk hastalık taşıyor mu biliyor musun
Hayır taşımıyor eminim
Sen çok aşırı hassas olabilir misin
Hani sıcaktan veya hafif soğuktan vücudunda küçük yaralar çıkanlar gibi
Aşırı hassas bi cildim var hemde o yüzden alerjik olduguna eminim ama yinede emin olacağım
Doktora git krem al artar belki elerjiktir banada alerji yapıyordu sıvı
Alerji bencede gideceğim sabah
Takma kafana benimde yüz çevremde kolumda çıkıyordu krem verdiler geçiyor
Buraya yazmadan önce daha sakindim alerji olduguna neredeyse emindim hatta Şu an korktum sabah olsada gitsem yani
Alerjidir ya ben gittim işte benim herşeye alerjim vardı ona da varmış metale bile var öyle düşün kremle geçti
Benimde her seye alerjim var çok can sıkıcı bi durum
Öyle saat kolye takamıyorum yaz mevismi ztn bana ölüm gibi kış biraz daha rahatım
Ay benim güneşe neme alerjim yetmezmis gibi soğuğada alerjim var sahte takı falan zaten onun harici şeftali ve kiviye falanda var bide bu cikti harika
İşte cinsel olan kötü bendekinde ben bir korktum ne oluyor diye Allah'tan geçiyormuş şimdi her dokunmada oluyor sıkıntı napacaz bilmiyorum
Vardır tedavisi ne yani artik ilişkiye mi giremicem
Yok artık
Onun testine bağlı sıvınız bende alerji yapıyor
Anlatam istersen detaylı
Kişiye göre de değişiyor ha haberin olsun
Yok yorgunum yatacağım teşekkür ederim yinede iyi geceler
İyi geceler
Bulaşıcı hastalığa merhaba de...
Beyaz tenli isen normal
Beyaz tenliyim evet ve daha öncede aynı kişiyle girdim ilişkiye ayrıca vücudum cok alerjik baska bir sey oldugunu sanmıyorum
Açık tenlerdeki özellikle beyaz tenlerdeki tendonlar ve doku deri üst tabakasindaki cilt hassasiyeti diğer cilt tiplerine nazaran çok daha narin yapıdadır bu çok normaldir
Evet zaten tenim aşırı hassas hemen kızarır iz kalır ama yinede gideceğim doktora
Gitmene gerek yok elzem bir nokta değil
Bu cildin ile alakalı ve hep vaaar olacak bir durum
Seramid krem yazar çok çok
Gideceğim yinede net olsun kafam
Peki. Yardımcı olabileceğim bir konu olur ise yazabilirsiniz iyi geceler
Teşekkür ederim
Penis hastalıkta olabilir geçmiş olsun
Daha öncede defalarca iliski yaşadık alerjik biriyim baska bir sey olduğunu düşünmüyorum
Bilmiyorum artik
Yabancımıydı
Hayır değip
Onun başka bir ilişkisi oldu mu hpv gibi tarif ettin
Hayır olmadı
Doktora gidin derim nerelerde var tam olarak
Penis nereme değdiyse oralarımda
Hiv+ gibi bu ya
Değil ama yinede gideceğim
Tahrişten dolayı kıl kökü onlar
Çok büyük sorun olabilir ya
hoş geldin hpv