ben gayim 19 yaşındayım 22 yaşındaki erkek kuzenimden hoşlanıyorum erkek kuzenim gay değil ama tüm kıllarını alıyor ve yanımda rahat rahat tişörtünü değiştiriyor kıllarını neden aldığını sordum rahat olmak için dedi bende ben sadece koltuk altı ve genital bölgemi alıyorum dedim neyle alıyorsun falan diye konu devam etti ve bitti bende bu konu geçtiği için erkek kuzenime ondan hoşlandığımı gay olduğumu söylemeyi veya dolaylı yollardan söylemeyi düşünüyorum sizce ne yapmalıyım
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Erkekler Ne Diyor
Ne diyeceğimi bilemedim kardeşim nasıl oluyorsunuz bilmiyorum
nasıl yani
Kral gaylık diyorum ne zaman fark ettin kendinde hani bir kıza kalkmıyor hoşlantın erkekler mi
aslında sadece erkek kuzenim için geçerli
Birader sen ne değişik bir cinssin
hep erkek kuzenimle beraberdim
bundan dolayı olabilir
bizde öyle çekingenlik yok birbirimizin kıyafetlerini yıkamadan bile giyeriz aynı atlet boxer ve aynı eşyaları kullanıyoruz bunun gibi şeylerde sıkıntı yapmıyorduk
Büyük sıkıntı bence anlamadan söylemek noldu söylediysende
Bence söyleme. Kuzenin sonuçta
İlk önce nabzını yokla
nasıl yapabilirim
Bu konular hakkında sohbet açabilirsin eğer iyi tepkiler verirse duruma göre söylersin
işte konuyu oraya nasıl getirebilirim
Eğer bu kesim hakkında yaptığı yorumlar homofobik değilse kendini o an ki duruma göre anlatacaksın
erkek kuzenim kadınlardan hoşlanıyor gay değil ama yan yanayken rahat giyinebiliyoruz
nasıl anlatayım direkt konuyamı giriyim
Yani eşcinsellik hakkında konu açabilirsin öyle tepkisini ölçebilirsin
açmak sıkıntı işte tersler diye çekiniyorum
Bunu sormadan anlayamazsın. Peki dış görünüş olarak nasıl kuzenin
dış görünüş olarak ve davranış olarak normal tüm kıllarını alan birisi ve benimle aynı bardağı kullanır yani ben onun bardağını kullanırım kuzenim benim bardağımı kullanır hiç yıkamadan bide nereye dudağımız deydiğini önemsemeden mont olarak aynı montu kullanır bunun gibi şeyleri ortak kullandığımız için ve bütün kıllarını aldığı için bide yanımda rahat rahat kıyafetini değiştirmesinden dolayı söylemeyi düşündüm ama kadınlardan hoşlanıyor
Eğer istiyorsan benim dediklerimi dene tepkisini ölç ama kendini belli etmeden yap bunu
konuştum kuzenimle başka erkeklerden hoşlanıyormuyum diye sordu yok dedim sadece senden hoşlanıyorum dedim kuzenimde peki benle ne yapmak istiyorsun öylesine beraber takılmak öpüşme veya en fazla oral olarakmı yoksa anal falandamı istiyorsun diye sordu bende ben seni seviyorum beraber takılmak yeterli öpüşme ve orala sonra bakarız analı zaten bende istemiyorum dedim kuzenimde tamam o zaman dedi kendisinin gay olmadığını kendisininde sadece benle yapacağını söyledi sonra kuzenimle konuşmaya devam ettik
İşte bak istediğin oldu
başka bir şey daha sorabilirmiyim
Tabi
Konuşmak lzım