Cinsel Yaşam Uygunsuz mesajlaştığınız oldu mu? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Mesajlaşma fotoğraf yollama falan Uygunsuz mesajlaştığınız oldu mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Savaşçı-Türk Takip Et Bilge Yaş: 43 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 376 cevap paylaştı. Evet oldu o kız ile ayrıldım daha sonra tekrar ona geri dönmek istedim ama birdaha bulamadım maalesef.Onunla konuşurken çok zevk alıyordu Çokta güzeldi ve zevkten dört köşe olurdu çok aşırı inlerdi... 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl 1 7 Yorumla Soran 1 yıl Bunu sen mi diyorsun 😅 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ordan bakınca eli şeyinde gezen biri gibi mi görünüyorum o nasıl laf be :D Yorumla Soran 1 yıl Hahahaha şaka şaka tamam tamam Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bir pp bu kadar yanlış anlaşılır :d Yorumla Soran 1 yıl Yok canım ya takılıyorum sadece 😄 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Öyle olsun bakalım :d Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Neden böyle pislikçe davrandın? Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Maalesef oldu ancak asla foto ya da kişisel bilgi olmadı. 0 6 Yorumla Soran 1 yıl Neden maalesef? Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Pişmanlık duyuyorum çünkü Yorumla Soran 1 yıl Anladım Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bana dua et, iyi akşamlar Yorumla Soran 1 yıl Gizliden çıkabilir misin bir şey diycem? Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Buradan söyler misin? Utanırım çıkmaya gizliden Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Fotoğraf gönderen oldu 0 0 Yorumla
Eru_Illuvatar Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 565 cevap paylaştı. Olmadı keyif almıyorum. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl ewet oldu ama kişisel bilgiye ulaşım olmadı özellikle istediğim birsey oldu benim için çok önemliydi 0 1 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl mini birsey Di Yorumla
İlhann06 Takip Et Master Yaş: 41 , eic 96% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. Evet konuştummm 0 0 Yorumla
güçlüyüm83 Takip Et Xper 7 Yaş: 42 , eic 95% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 477 cevap paylaştı. Evet Bazen heyecanlı oluyor 😁Sen peki? 0 0 Yorumla
HeadSh0t Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Sevgilim, varken oldu tabikide 0 0 Yorumla
Reula Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 361 cevap paylaştı. Uygunsuz derken o ana uygundu oldu diyelim 0 0 Yorumla
FısFısOdaSpreyi Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. Hiç yapar mıyım böyle şeyler 0 0 Yorumla
pinkpeonyyy Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Evet 1 1 Yorumla havacokkksicakkk 1 yıl Foto yolladın mı Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Oohhoohoooooo 4 2 Yorumla gizliveeglenceli 1 yıl Uahshahahaha anılarrrr Yorumla havacokkksicakkk 1 yıl Yalama oldum desene Yorumla
m MarllboroRed Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. Olmuştu 0 0 Yorumla
Galatali66 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Olmaz mi 0 0 Yorumla
Bendesorcam1şey Takip Et Xper 5 Yaş: 34 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 330 cevap paylaştı. Olmuştur 0 0 Yorumla
jack_sparrow30 Takip Et Bilge Yaş: 32 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 429 cevap paylaştı. Burdamı 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
29Cevap
Evet oldu o kız ile ayrıldım daha sonra tekrar ona geri dönmek istedim ama birdaha bulamadım maalesef.
Onunla konuşurken çok zevk alıyordu Çokta güzeldi ve zevkten dört köşe olurdu çok aşırı inlerdi...
Bunu sen mi diyorsun 😅
Ordan bakınca eli şeyinde gezen biri gibi mi görünüyorum o nasıl laf be :D
Hahahaha şaka şaka tamam tamam
Bir pp bu kadar yanlış anlaşılır :d
Yok canım ya takılıyorum sadece 😄
Öyle olsun bakalım :d
Neden böyle pislikçe davrandın?
Maalesef oldu ancak asla foto ya da kişisel bilgi olmadı.
Neden maalesef?
Pişmanlık duyuyorum çünkü
Anladım
Bana dua et, iyi akşamlar
Gizliden çıkabilir misin bir şey diycem?
Buradan söyler misin? Utanırım çıkmaya gizliden
Fotoğraf gönderen oldu
Olmadı keyif almıyorum.
ewet oldu ama kişisel bilgiye ulaşım olmadı özellikle istediğim birsey oldu benim için çok önemliydi
mini birsey Di
Evet oldu karşılıklı neden?
Evet konuştummm
Çok fazla hatta bir çoğu böyle başladı
Evet
Bazen heyecanlı oluyor 😁
Sen peki?
Oldu hemde defalarca
Sevgilim, varken oldu tabikide
Uygunsuz derken o ana uygundu oldu diyelim
Sayamayacağım kadar çok kdkskd
Hiç yapar mıyım böyle şeyler