Hormonlarımda bir sorun mu var diye hormon testi yaptırdım sorun yok dediler. Kadın doğuma gidiyorum arada muayene bir sorun var mı yok mu diye onlarda öyle dedi bir sorunun yok dediler, öyleyse niye zevk almadım, o kadar abartanlar olmuştu mastürbasyon yaptığımda daha zevkli oluyor daha zevk alıyordum sekste hiç bir zevk alamadım bu zevk alan kadınlar gerçek değil bence botlar
Güncellemeler
1 yıl
Ben demiştim ama tamda hissettiğim gibi oldu almam demiştim
Sekste zevk almadım, neden hani bu kadar zevkliydi?
hiç vücudunla ilgili sağlık sorunu olmadığını öğreniyor ama hala elin serserisini koruyor kendinde kabahat arıyorsun. yapmayın bunu ya bu kadar köle olmayın. haklarınızı bilin
boşalamayan kadın ypktur. zevk alamayan kadın yoktur. bu erkeğin beceriksizliğinin sonucudur.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Adam sana mastürbasyon yapsaydı, o zaman belki zevk alırdın. Ayrıca partnerin seni zorlayıp yoramadıysa suç onun.
Tecrübeli, ve sevdiğim biriydi
Sen doymuşsun o zaman, yapman gereken genç biriyle yatmak
5dklik zevk için zina yapamam
Fantezi yoksa heyecan yok tutku yok şehvet yok ne bekliyorsun ki dümdüz öpüşme ve cinsel birleşme den zevk alamazsın
Benim fantezim yok ben fantezilerden anlamam..
Kıyafet olabilir ya da oyuncaklar
sorun sende değil ki
şu sözümü unutma
"mutlu olamayan kadın yoktur
mutlu edemeyen bencil cahil öküz erkek vardır"
Partnerde sorun yok
sen öyle zannediyorsun
hiç vücudunla ilgili sağlık sorunu olmadığını öğreniyor ama hala elin serserisini koruyor kendinde kabahat arıyorsun. yapmayın bunu ya bu kadar köle olmayın. haklarınızı bilin
boşalamayan kadın ypktur. zevk alamayan kadın yoktur. bu erkeğin beceriksizliğinin sonucudur.
neyse bana ne ne halin varsa gör
Muhtemelen klitoristen orgazm oluyorsun
Vaginadan degil
Orgazm bile olmadım iliskide hiç zevk almadım bile
Kadınların çoğu vaginadan olmuyor zevk almıyor bosalmiyor zaten
Partnerin beceriksizlik göstermiştir belkide bilemeyiz.
Partnerin corttt
Tecrübeli kendisi 🙏
Hesapta ama cirttt corttt da degil
?
Karar değiştirdim zortttt seni hazirlayamamis iliskiye
Partnerin nasıldı birkaç bişy sormak istiyorum
İyi
Senin manitan npc
Ilkinde normal
İlk degil 2 3 sefer oldu
Karsindakinessekten kaynaklanmistir
Partnerde sorun yok sevdiğim zaten bu kişi sıradan insan değil ve zaten tecrubeli
Yani garip o zaman seksten zevk almamis olman, bir yerde bi hata var
hak etmiyorum, hiç bir zaman diğerleri gibi olamadım zaten neyse sağlık olsun 🥲
Mastürbasyon devam bir tek ondan zevk alabiliyorum vajinal hariç.
Hak etmiyorum derken. Zaten boyle seylerden basliyor problem. Bir psikolog olarak bubtarz kisiler cok geliyor karsima
Ben diğer kadınlar gibi olamayacagim ve bunu kabullendim biliyordum böyle bir şey olacağını gitmedim mi sanıyorsun gittim.
Canim cinsel terapi veya bilissel terapi denemeni tavsiye ederim o zaman oncelikle
Sorunu cozmen gerekir cunku
Bu dusunceni de merak ettim ayrica
Neyse ayrilirim yapacak bir şey yok
çıkar misn şeyden peki
Ciktim
Aldiralim