Sevgilim bu evli kadına mı aşık?

6-7 aydır süren her şeyi yaşadığım güvendiğim sevgilimden şüphelenmeye başladım. Gece uyurken telefonunu karıştırdım. Eski iş arkadaşı evli bir kadına ses kayıtları ve mesajlar atmış. Sevgilimi seviyorum, her anımı onunla yaşamaktan keyif alıyorum, aramızda tutku da var sevgi de, onu asla aldatmam, ama onunla beraber olurken bile sürekli senin yüzün gözümün önüne geliyor, bakışların, gözlerin, yüzün, gülüşün. Dayanamıyorum, biliyorum imkansızsın, ama engel olamıyorum, seni çok istiyorum, özlüyorum. Ölürüm de sevgilimi aldatmam, başkasına dokunmam ama seni düşünmeden duramıyorum demiş. Kadın da buna “ bana böyle şeyler söyleme rahatsız oluyorum, çok üzülüyorum diye kaç kere dedim, ağlama krizine giriyorum sen böyle şeyler söyleyince, sevgi kolay bulunmaz, sevgiline sahip çık, bana hissettiğin sadece fantezi ve kolay bulunabilir bir şey, her şeyi berbat etme, aldatmak sadece fiziksel değildir , bu yaptığın ihanet, duysa ayrılır senden, başkasının sana yapmasını istemediğini sevdiğine yapma demiş. Bu yalvardıkça kadın sakin sakin sevgilimi benim kıymetimi bilmesini, onun peşini bırakmasını, arkadaştan öte hiç bir hissinin olmadağınu, sevgilimi arkadaşça sevdiğini ama şehvet aşk hissetmediğini söylemiş, benimki sesini duymak için telde konuşmak için yalvarmış. Sizce benim sevgilim bu kadına aşık mı, yoksa evli kadını aşığım ayağına beraber olmaya mı çalışıyor? Ben ne düşüneceğimi şaşırdım.

Sevgilim bu evli kadına mı aşık?