Kendisinden ayrıldım ve nefret ediyorum sarhoşken kemerle beni dövdü hala sırtımda ve kollarimda morarmalar var... seminer de gorevliydim onun geleceğini bilmiyordum ayarları yapıyordum falan o içeri girince ikimizde bi durduk bakıştık sonra oturdu yüzü düştü bende uzerimde sıfır kollu kıyafet ceket vardı arkamı döndüm ceketi çıkardım görsün morarmalar diye... kötü hissetmiş midir daha da kötü hissetsin mahvolsun istiyorum
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
hissetmiş olabilir
Oha kanım dondu manyak mısınız oğlum
en son oturdu dinlenmeye başladı p1ç bende o acının siniriyle yüzüne doğru tekme attım burnuna denk geldi kırılmış büyük ihtimal sargıyla geziyor ama daha da beter olsun istiyorum
Sen nasıl izin verdin buna
en son oturdu dinlenmeye başladı p1ç bende o acının siniriyle yüzüne doğru tekme attım burnuna denk geldi kırılmış büyük ihtimal sargıyla geziyor ama daha da beter olsun istiyorum
Hakketti
Tuhaf yani
Hissetsin zaten!
Niye dövdü ki
Sarhoştu işte kendinde değildi ama sarhoştu diye beni de dövemez...
Ne zmn oldu
1 ay falan oldu
Beraber mi yaşıyordun
Hayır sokakta dövdü
Aaaaa gerçekten mi
Evet...
Dövdü sonrada gösterdin döven kötü hisseder mi
Olur zaten merak etmeyin bir gün bi yerde bulur belasını
Bu tip erkekler ile ne işiniz var
Hakketti ben nerden bilebilirdim böyle biri olduğunu
Bilmem s******** nasıl hissettin
Kanka seks yaparken değil normal içmiş içmiş dövdü beni
Of ne ile ne vurdu
Kemerle dövdü... en son oturdu dinlenmeye başladı p1ç bende o acının siniriyle yüzüne doğru tekme attım burnuna denk geldi kırılmış büyük ihtimal sargıyla geziyor ama daha da beter olsun istiyorum
Hayir
birak hisstsin kamil
Hoşuna gitmiştir
Kanak seks yaparken değil normal içmiş öyle dövdü