Cinsel Yaşam Sürtünürken tahriş olmaması için ne yapabilirim? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 07 Normal sert esyaya Güncellemeler1 yıl mantıklı cevap verin benım aklıma gelmediği için soruyorum Sürtünürken tahriş olmaması için ne yapabilirim? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı. krem falan alın 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Oraya titreşim yapacak tras makinesi dış fırçası ya da sıcaklık verecek cam sıcak su şişesi sıcak ya da titreşimli olarak yapınca süren azalir ve zevkin yükselir çabuk bosalirsin 0 0 Yorumla
Gabriel_Pasternak Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Fazla bastırma ve üst üste yapma.. yumuşak pamuklu şeyler giy 0 0 Yorumla
WernherSchwarzchild Takip Et Xper 4 Yaş: 44 1 yıl Sert bir cisim kullanmamalısın. Vajinana zarar verirsin. Krem, kayganlaştırıcı birşeyler kullan. 0 0 Yorumla
Standart_insan Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 439 cevap paylaştı. Kayganlastirici kullan 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Yok Yorumla Standart_insan 1 yıl Nasıl yok al bı tane Yorumla
samedjackson Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı. eşya kullanmaman gerek 0 0 Yorumla
GaraGuru Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. biraz kremleyebilirsin vajinanı 0 0 Yorumla
mehmetbeyyxl Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Niye sert eşyaya surtuyosn 0 0 Yorumla
Barmecide Takip Et Master Yaş: 52 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. krem sür ada kaygankaştırıcı 0 0 Yorumla
Freedown54 Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Krem sur neye surtunuyorsun bukadad 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Sünger gibi yumuşak bişey koy 0 6 Yorumla Soran 1 yıl Yastıkta da tahris oluyo Yorumla Cevap sahibi 1 yıl elle yapsan yinemi oluyo Yorumla Soran 1 yıl Yok Yorumla Cevap sahibi 1 yıl o zaman elle yapacaksın sevmiyormuusn Yorumla Soran 1 yıl Sıkıldım Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Titreşimli oyuncak al o zaman Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Neye sürtündüğüne bağlı 0 9 Yorumla Soran 1 yıl Deodorant sisesi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Balon geçir kutuya zeytinyağı ile yay oyle dene Yorumla Soran 1 yıl Hımmm iyi fikir jahsjahsa Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Daha be taktikler var 😅 Yorumla Soran 1 yıl Söyle Yorumla Soran 1 yıl Anlat bana ajshaksa Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Çıktım Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yaşıyor musun fsgdc Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yasam belirtisi verir 😅 Yorumla
sapkalic Takip Et Master Yaş: 32 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Yazık la. Bari yaltsaydin 😂 0 0 Yorumla
can4169 Takip Et Xper 7 Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Niye sert esya 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Öyle yunusak olunca kayıyor Yorumla can4169 1 yıl Sert seviyorsun Yorumla
OnuRBaRAN01 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 1 yıl Nereye sürtünüyorsun 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Deodorant sisesi Yorumla OnuRBaRAN01 1 yıl Bakire msn Yorumla
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı. kıyamam :) 0 0 Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı. Vazelin 0 0 Yorumla
Kahraman_06 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 1 yıl Kaç yaşındasın 0 1 Yorumla Kahraman_06 1 yıl Naptın Yorumla
gönlü-kırık Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Yazık etme ya 0 1 Yorumla gönlü-kırık 1 yıl Tahriş etme yardımcı olabilirim Yorumla
darrrrbelimatttkapp Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. krem sur 0 0 Yorumla
Bilir_Kisii Takip Et Master Yaş: 31 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Bebek yagi 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Boşalmak için mi 0 9 Yorumla Soran 1 yıl Evt Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yumuşak yastık yokmu bacak arana alıp yapmak için Yorumla Soran 1 yıl Tahriş oluyor Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Duş başlığı denedin mi Yorumla Soran 1 yıl Evet ama sürtünmek istiyorum Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sertmi yapıyorsun cok ondan mı oluyor tahriş Yorumla Soran 1 yıl Evet olabilir Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Rahatlamak isterdim gizlisin Yorumla Cevap sahibi 1 yıl ? Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
krem falan alın
Oraya titreşim yapacak tras makinesi dış fırçası ya da sıcaklık verecek cam sıcak su şişesi sıcak ya da titreşimli olarak yapınca süren azalir ve zevkin yükselir çabuk bosalirsin
Fazla bastırma ve üst üste yapma.. yumuşak pamuklu şeyler giy
Eşyaya sürtüp neden eziyet ediyorsun kendine gel yalayayım
Sert bir cisim kullanmamalısın. Vajinana zarar verirsin. Krem, kayganlaştırıcı birşeyler kullan.
Kayganlastirici kullan
Yok
Nasıl yok al bı tane
Farklı bir şey bulalim
eşya kullanmaman gerek
biraz kremleyebilirsin vajinanı
Niye sert eşyaya surtuyosn
Yumuşak bir şeye sürt
krem sür ada kaygankaştırıcı
yalanman daha iyi olur
Krem sur neye surtunuyorsun bukadad
Sünger gibi yumuşak bişey koy