Cinsel Yaşam Sevgiliyken cinsel ilişki yaşamak istemeyen biriyle sevgili olur musunuz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Olur musunuz? Olmam, Cinsel ilişki şart Olurum, Cinsel ilişki şart değil Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Sevgiliyken cinsel ilişki yaşamak istemeyen biriyle sevgili olur musunuz? Cevapla İlişki Soruları Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı. ben zaten evlenmeden cinsellik yaşamam. 0 0 Yorumla
Contacs Takip Et Yoda Yaş: 126 , eic 100% 1 yıl Olunur daha iyi durum lakin öpüsmeyle kalmaz ilerler daha derine inmek ister iki tarafta 0 0 Yorumla
Flavendirel Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. belki ten uyumu yok. belki cinsel uyumumuz olmayacak. bunu evlendikten sonra mı öğrenelim 0 0 Yorumla
Beyefendi92 Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 917 cevap paylaştı. beraber parkta mı gezeceğizcinsellik şart tabiki 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Sktrrr gtt brsy dha derdm de sis sise liksiniz Neyse ne bk yyorsnz yyin 0 0 Yorumla
HeadSh0t Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Olurum sıkıntı yok daha iyi 🤭 0 5 Yorumla Soran 1 yıl Niye daha iyi dkdhbdj Yorumla HeadSh0t 1 yıl Ben evlenmeden ilişkiye karşıyım da O yüzden iyi 🤭 Yorumla Soran 1 yıl Öpüşmeye karşı mısın peki Yorumla HeadSh0t 1 yıl Bu zamana kadar hiç opusmedim sen düşün artık 🤭 Yorumla HeadSh0t 1 yıl Sanırım sen sevgili iken olmuş öpüşme felan Yorumla
can4169 Takip Et Xper 7 Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl İlla yasıcazdiye. Bi kural yok 1 2 Yorumla SiorryaNooB 1 yıl @can4169 👏👏👍 Yorumla can4169 1 yıl 👍 Yorumla
Albayrağın_Bozkurdu Takip Et Xper 5 Yaş: 19 , eic 100% 10 ay Olurum, asıl cinsel ilişki isteyenle olmam 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Bir setler yaşamak gerekir 0 0 Yorumla
ozgurprofesor Takip Et Bilge Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 517 cevap paylaştı. İlişkiniz olmazsa olmazıdır bence. Ben olmam... 0 0 Yorumla
Birazsesizlik Takip Et Yoda Yaş: 125 , eic 100% 1 yıl Tabi olurum 1 1 Yorumla mehmetbeyyxl 1 yıl Yeter knk Yorumla
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 51 , eic 100% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı. Olmam. 0 0 Yorumla
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı. evet olurum 0 0 Yorumla
Tek-basına34 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 92% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Şart değildir 0 0 Yorumla
BirGaripGörünmezAdam Takip Et Master Yaş: 110 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. hayatta olmam 0 0 Yorumla
Canknt35 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 98% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Olurum 0 0 Yorumla
_Thanos_ Takip Et Master Yaş: 32 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. olurdum 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
ben zaten evlenmeden cinsellik yaşamam.
Olunur daha iyi durum lakin öpüsmeyle kalmaz ilerler daha derine inmek ister iki tarafta
belki ten uyumu yok. belki cinsel uyumumuz olmayacak. bunu evlendikten sonra mı öğrenelim
beraber parkta mı gezeceğiz
cinsellik şart tabiki
Sktrrr gtt brsy dha derdm de sis sise liksiniz
Neyse ne bk yyorsnz yyin
Olurum sıkıntı yok daha iyi 🤭
Niye daha iyi dkdhbdj
Ben evlenmeden ilişkiye karşıyım da O yüzden iyi 🤭
Öpüşmeye karşı mısın peki
Bu zamana kadar hiç opusmedim sen düşün artık 🤭
Sanırım sen sevgili iken olmuş öpüşme felan
İlla yasıcazdiye. Bi kural yok
@can4169 👏👏👍
👍
Olurum, asıl cinsel ilişki isteyenle olmam
Bir setler yaşamak gerekir
İlişkiniz olmazsa olmazıdır bence. Ben olmam...
Olurum, şart değil.
Sevgiliyken olmamalı zaten. Evlilik beklenmeli
Tabi olurum
Yeter knk
Olmam.
evet olurum
Şart değildir
hayatta olmam
olurım
Olurum ilişki olmadan bir şeyler yaşarım
Opusme olcak mi
Olurum