Bir zenci, bir kürt diyorlar. Doğru mudur?
ben ilk defa ilişkiye giricem ve sevgilimin 7 sülalesi kürtde merak ettim ben de karadenizliyim
ben ilk defa ilişkiye giricem ve sevgilimin 7 sülalesi kürtde merak ettim ben de karadenizliyim
kürt koccadan boşanmış bir çok kadın ile oldum. asla abartılı anlatım gibi değil
tam tersi bilimsel olarak ispatlanmıştır. avrupdan asyaya yani batıdan doğuya doğru penis ölçüsü küçülüyor.
mesela çinliler japonlar bamya kadar.
kürtler de doğu tarafta olunca doğal olarak coğrafi dağılım mevcut ölçüyü gösteriyor
şunu da söyleyim.
penis ölçüsü anlamsız
kadının zevk alacağı yer dış kısım iç değil. bu nedenle penis ölçüsü değil sevişme önemlidir.
bahsi geçen kürt arkadaşlar demek ki güzel sevişip kadını mutlu etmiş hepsi bu. ölçü le alakası yok
Abartmayı herkes sever. Kadın veya erkek farketmez. Kıszın 75B göğüs vardır 85B gösterir destekleyici sütyenle. Ki eski sevgilim öyle idi. O yüzden yok kürt şöyle yok zenci falan boş. Her şey boyut olsa zaten hiçbir kadın evlenmez direkt boşanırdı. Kızlar çok abartıyor özellikle şu kadar olsun diye. Yahu ne bu boru mu iki metre olacak. Benimki 17 cm gayet mutlu oldu eski kız arkadaşım. Çokta kafaya takmayın. Aşk daha önemli.
kardeşim ne meraklısınız cinsellik yaşamaya herşeyin yolu yordamı var.. bunlar pat diğe olacak biirşey değil.. evlenmeden yaşama.. sonrasındaki terk ettiğinde sevgilin pişman olursun sıkıntı yaşarsın.. evlenmeden yapma sınırın olsun... çoğu erkek kendine saygısı olmayanlar bunu sevgili olan kızdan ister...
Cevap
18Cevap
Etnik kökenler her ne kadar bazı fiziksel özelliklerde genetij avantaj ve dezavantajlar sunsa da her etnik kökenin insanı homojen ve standart değil. Siyahi olup penisi küçük olanlar da var, kürt olup az çocuk yapanlar da, Asyalı olup zeka sorunu yaşayan da var uzun boylu olan da. Genel tanımlamaları o yüzden çok doğru bulmuyorum. Herkes kendi içinde özeldir. Her insan kendi etnik kökeninin kalıplaşmış tüm özelliklerini taşımayabilir.
Kendi deneyimlerimden yola çıkacak olursam kürt olup erken boşalan 2 erkek arkadaşım oldu. Türk olup performansı çok yüksek ve fiziksel olarak çok iyi olan da oldu İnsan insandır. Herkesi bireysel değerlendirmek gerektiğini düşünüyorum. Özetle kime denk geldiğin önemli. En çürüğüne mi, en iyisine mi?
Penis boyutunun kürtlerde çok övülmesinin tamamen şehir efsanesi olduğunu düşünüyorum. İyi olanlar vardır belki ama bana denk gelmedi.
Bende kürt kökenli biriyimdir, genetik galiba iri ve baya baya bir kalın, en fazla yarım saat dayanabiliyor en doyumsuz olan kadın.
Kürtlerde biraz fazla çocuk yapma eğilimi olduğu doğrudur
@-Lavin-_- kaç kişi korunuyoki türkiyede adet denk gelmezse zaten çocuk olmaz
irksal bir olay kesinlikle var ama performansin irkla alakasi oldugunu dusunmuyorum
abartılıyor çünkü türk erkekleri 2 ya da üç çocuk yaparken kürt erkekleri takım kuruyor habire çocuk
@-Lavin-_- korunan anlamadım demek ki canım bulduklarına hemen atlıyorsun
Bende kürdüm bizde bi laf var jın jiyan diye yani kadın yaşam demek onun için önce seni düşünürüz :)
Koku konusunda mı? Onu ilişki yaşayacağın kişiye sor
Doyumsuzluk var biz kürtler de
İlk geceden yandım ben o zaman of
İlk gece değil evlendikten sonra ilk 5 ay boyunca baya ister ve yorar seni bende kürdüm ondan biliyorum libodin yüksek degisle zor Bi cinsel ilişkin olacak
Gelsin şimdi acısı olan gereksizler
Yediginde karari verirsin
Aşkım aradan 1 ay geçmiş ne yaptın bilmiyorum ama bence o fırsatı kaçırma benim de tecrübem oldu kürt erkekleriyle inanılmazlar
Neyi farklı yapıyorlar türklerden
Söylemem burada 😂😂😂
Zenci varken diğerlerinin esamesi okunmaz
Çok haşin ve gaddar erkeğiz ondan😂
Türk erkekleri daha sert oluyor haberin olsun
Bende zenciyim ben neysede kürtler ne alaka bizim insanların penisi uzun büyük diye seviliyoruz
güzel trol zencinin burada ne işi var la Türk site burası
@MastrClass türkiyede yaşayan zenci yokmu
var da burada ne iş var yani ondan demiştim
@MastrClass niye bizim sosyal mecra kullanma hakkımız yok mu?
ne alakasın var... sadece garip geldi peki sen kürt müsün dğma büyüme nelelsin
@MastrClass kürt ne alaka
açtığın konu kürt falan diyince kürt gibi geldi neyse tam olarak nelelisin ve Türkiye neden geldin..
Yani neyi öğrenmek istiyorsun
Nasıl anlatayım burada üstü kapalı
Kürtlukle alakalı oldugunu sanmıyorum.
Hata yaparsın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?