Eski sevgilime 2 hafta önce ayrıldık mutsuzdum canım sıkkındı 3 aydır arkadaşım olan biriyle sevgili olduk ama zamana ihtiyacım var dedim bir şey olmaz dedi bende bir anlık boşluğa düştüm Sevgilimi sanaldan biriyle sexting yaparak aldattım ama pişmanım köpek gibi gerçekten keşke zamanı geri alabilsem de böyle bir şey yapmamış olsaydım gerçekten bunu hiç haketmiyor ben onu çok seviyorum seven aldatmaz diyeceksiniz belki ama gerçekten bir anlık gaflete düştüm şeytana uydum ve yaptım ha bir daha yapar mıyım asla bunu söyleyim bir daha bileğimi kesseler yine yapmam valla çok pişmanım ama vicdanım rahat etmiyor ona söylemek istiyorum ama söylersem beni terk edecek biliyorum ve onu kaybetmekten çok korkuyorum sizce ne yapmalıyım?
Kötü zamanlarım yüzünden oldu bunun arkasınada sığınmıyorum
Not= asla böyle bir şey yapacak bir insan değilim ben ilk defa boşluğa düştüm yaptım yoksa sadık bir insanım ben tüm hesaplarımı kapattım o sexting yaptığım çocuğu da engelledim burayı da 1-2 saate kapatacağım ona sadık bir sevgili olup onu mutlu etmek istiyorum sizce ne yapmalıyım?
Kötü zamanlarım yüzünden oldu bunun arkasınada sığınmıyorum
Not= asla böyle bir şey yapacak bir insan değilim ben ilk defa boşluğa düştüm yaptım yoksa sadık bir insanım ben tüm hesaplarımı kapattım o sexting yaptığım çocuğu da engelledim burayı da 1-2 saate kapatacağım ona sadık bir sevgili olup onu mutlu etmek istiyorum sizce ne yapmalıyım?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer